Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Governance og fælleskoordinering – en styrke, mulighed for brugerinddragelse - Godt med faste datoer, men hvilke datoer. Arbejdsredskab i det lokale samarbejde.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Governance og fælleskoordinering – en styrke, mulighed for brugerinddragelse - Godt med faste datoer, men hvilke datoer. Arbejdsredskab i det lokale samarbejde."— Præsentationens transcript:

1 Governance og fælleskoordinering – en styrke, mulighed for brugerinddragelse - Godt med faste datoer, men hvilke datoer. Arbejdsredskab i det lokale samarbejde. Opsamling af ønsker og behov kommer nedefra, prioriteres i MedCom, hvorefter der sættes stempel NSI? Bekendtgørelse som styringsredskab? – udgifter, og leverandørstyring. Beslutningsproces og hørringsfaser - hvordan med vetoret Vægtning af hvor komplicerede udvikling er – hvad skal gennem prioriteringsmøllen Hvor hentes gevinsterne ? Skal vi gå en anden vej og hvad med overgangsfaserne


Download ppt "Governance og fælleskoordinering – en styrke, mulighed for brugerinddragelse - Godt med faste datoer, men hvilke datoer. Arbejdsredskab i det lokale samarbejde."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google