Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

1. Arbejdskraftreserven

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "1. Arbejdskraftreserven"— Præsentationens transcript:

1 1. Arbejdskraftreserven
De største udfordringer i forhold til arbejdet med arbejdskraftreserven? Hvordan vil I tilrettelægge og prioritere jeres indsats i ft. arbejdskraftreserven? Er der særlige grupper der skal prioriteres i indsatsen? Hvad bliver særlig vigtigt i 2009 og 2010?

2 2. Sygefravær De største udfordringer i forhold til arbejdet med sygefravær i 2009 og 2010? Hvordan vil I tilrettelægge og prioritere jeres indsats i ft. sygefravær? Er der særlige elementer i indsatsen der skal prioriteres? Hvad bliver særlig vigtigt i 2009 og 2010?

3 3. Unge De største udfordringer i forhold til arbejdet med de unge?
Hvad skal der være særlig fokus på i indsatsen? Hvordan vil I tilrettelægge og prioritere jeres indsats i ft. de unge? Hvad bliver særlig vigtigt i 2009 og 2010?

4 4. Personer på kanten De største udfordringer i forhold til arbejdet med personer på kanten? Hvordan vil I tilrettelægge og prioritere jeres indsats i ft. personer på kanten? Hvordan sikre I virksomhedsrettede tilbud til gruppen? Hvad bliver særlig vigtigt i 2009 og 2010?

5 5. Overvejelser om organisering
Er der behov for at overveje jeres nuværende organisering for at håndtere indsatsen optimalt? Stigende ledighed, hurtig i gang Forebygge og afhjælpe langtidsledighed Hvordan passer jeres ressourcefordeling og kapacitet i jobcentret i ft. udfordringerne i indsatsen? Er der samarbejdsflader til vigtige samarbejds-partnere der bør udvikles og/eller justeres? Hvilke samarbejdspartere? Hvilke samarbejdsflader?

6 6. Overvejelser om tilbudsviften
Er der behov for at overveje jeres nuværende tilbudsvifte for at håndtere indsatsen optimalt? Hvordan udnytter I jeres tilbudsvifte optimalt – ”lock in effekten”? Har I de rigtige tilbud – indhold og volumen? Hvad mangler og hvad skal udvikles? Hvordan sikre I fleste mulige virksomhedsrettede tilbud – hvad kræver det at sikre virksomhedsrettede tilbud?

7 7. Tværgående prioritering
I ft. hvilke målgrupper og indsatser bliver det vigtigt at opprioritere indsatsen? Hvorfor? Hvilke gevinster vil I gerne hente via opprioriteringen? Fristelse - Målgrupper og indsatser I vil nedprioritere? Får en nedprioritering konsekvenser – hvilke?


Download ppt "1. Arbejdskraftreserven"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google