Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Projekt Ny Skolehverdag EUC Nordvest

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Projekt Ny Skolehverdag EUC Nordvest"— Præsentationens transcript:

1 Projekt Ny Skolehverdag EUC Nordvest
30% af elevtiden konverteres til studietid Øget fokus på skriftligt arbejde på alle tre årgange Forlængelse af skoleåret for 1. og 2.g

2 Skemalagt obligatorisk elevtid til skriftlig vejledning
1 + 2 Mere og bedre formativ feedback på skriftligt arbejde 2 Eleverne får bedre forudsætninger for at arbejde med skriftlige opgaver 3 + 4 Stærkere skriftlige kompetencer hos eleverne 5 + 6 Bedre faglige resultater 1. Ressourcer i form af timer til elever og undervisere. 2. Kompetenceudvikli ng i form af rettestrategier og skriftlighed i faggrupper. 3. Skriveværksted i kalenderen – positiv kontekst omkring skriftlige opgaver. 4. Gennemførselskoo rdinator med fokus på skriftlige afleveringer. 5. Genoplivning af progressionsplan for skriftligt arbejde. Kontekstfaktor: Skemalægning understøtter elevernes fremmøde til elevtid 3 + 4 Indikator: Antal afleverede opgaver Succeskriterium: Alle elever afleverer obligatoriske skriftlige opgaver Succeskriterium: Alle elever får en bestået karakter i skriftlige opgaver Indikator: Elevernes karakterer i skriftlige opgaver 6. Gentænkning af grundforløb og DIO mht. metoder og studieteknik Modtagelse hos underviserne – positiv Udfordringer: Skemateknisk. Bundet af delelærere, idræt, valgfagsmoduler og geografi. MEN…Hvordan ved vi, om det har haft effekt? Hvad hvis vi bare har haft en god/dårlig årgang?

3 Projekt Ny Skolehverdag EUC Nordvest
Forandring af elevernes og undervisernes hverdag Elevtid konverteres til studietid, som bruges til skriftligt arbejde på skolen, sammen med underviserne. Skoleåret forlænges for 1. og 2.g. Tiden bruges i 2.g til SRO, som lægges efter evt. matematikeksamen. Målet – visionen – er at alle elever får forbedret deres skriftlige kompetencer. Bedre skriftlige karakterer ved de afsluttende eksaminer. Forbedrede skriftlige kompetence, samt øget fokus på vigtigheden af at skrive vil have en afsmittende og positiv effekt på de mundtlige karakterer.

4 Projekt Ny Skolehverdag EUC Nordvest
30% af elevtiden lægges ind i elevernes skema. I skemaet figurerer tiden som en faglektion, som faglæreren frit disponerer over til skriftligt arbejde. Forudsætningen for flere konfrontationstimer er, at alle får nye/anderledes rettestrategier, da tiden bruges i klassen sammen med eleverne.


Download ppt "Projekt Ny Skolehverdag EUC Nordvest"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google