Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Hvordan går det med blegningen? DTF-Konference for offentlige tandlæger 2007 Tandlægeskolen, Københavns Universitet Ulla Pallesen.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Hvordan går det med blegningen? DTF-Konference for offentlige tandlæger 2007 Tandlægeskolen, Københavns Universitet Ulla Pallesen."— Præsentationens transcript:

1 Hvordan går det med blegningen? DTF-Konference for offentlige tandlæger 2007 Tandlægeskolen, Københavns Universitet Ulla Pallesen

2 Blegning - EU og DK August 2007: August 2007: Tilgængelige data understøtter ikke det Tilgængelige data understøtter ikke det synspunkt, at tandblegemidler med op til synspunkt, at tandblegemidler med op til 6% H 2 O 2 er sikre nok til at blive solgt i 6% H 2 O 2 er sikre nok til at blive solgt i håndkøb og til frit at blive anvendt. håndkøb og til frit at blive anvendt. http://ec.europa.eu/health/opinions/en/tooth-whiteners/index.htm Læs mere på:

3 Blegning i DK med H 2 O 2 konc. > 6% Sundhedsstyrelsen har præciseret at blegemid- Sundhedsstyrelsen har præciseret at blegemid- ler med mere end 6% H 2 O 2 er kemikalier, som ler med mere end 6% H 2 O 2 er kemikalier, som kan anvendes af tandlæger under ansvar inden kan anvendes af tandlæger under ansvar inden for tandlægeloven for tandlægeloven Sundhedsstyrelsen og Lægemiddelstyrelsen har Sundhedsstyrelsen og Lægemiddelstyrelsen har præciseret at produkter med mere end 6% H 2 O 2 præciseret at produkter med mere end 6% H 2 O 2 ifgl. den nye kosmetiklovgivning ikke må anvendes ifgl. den nye kosmetiklovgivning ikke må anvendes på skønhedsklinikker eller lignende. på skønhedsklinikker eller lignende.


Download ppt "Hvordan går det med blegningen? DTF-Konference for offentlige tandlæger 2007 Tandlægeskolen, Københavns Universitet Ulla Pallesen."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google