Kapitel 7 Likvide beholdninger Kasserapport.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Mini-PC-kørekort – Modul 6
Advertisements

Trin 1: Find kvitteringer
Erhvervsøkonomi på HG Line Vinterberg.
22.1 Udarbejdelse af lønseddel
10.2 Anskaffelse af bil Klik nederst til højre på ikonet for visning i ”Fuld skærm”. Klik med musen i dit eget tempo for at se præsentationen. Vil du.
9. Årsregnskabet og registreringssystemet
Kassekredit, disponibel
9.2 Andre eksterne omkostninger på kredit
8.3 Varekøb på kredit Klik nederst til højre på ikonet for visning i ”Fuld skærm”. Klik med musen i dit eget tempo for at se præsentationen. Vil du springe.
8.4 Varesalg på kredit Klik nederst til højre på ikonet for visning i ”Fuld skærm”. Klik med musen i dit eget tempo for at se præsentationen. Vil du.
7.2 Registrering af moms Klik nederst til højre på ikonet for visning i ”Fuld skærm”. Klik med musen i dit eget tempo for at se præsentationen. Vil du.
8.2 Kontant varekøb og varesalg
6.2 Likvide midler: Bankindestående
11.2 Privatforbrug Klik nederst til højre på ikonet for visning i ”Fuld skærm”. Klik med musen i dit eget tempo for at se præsentationen. Vil du springe.
Udvidet kasserapport Formålet: At opfylde bogføringslovens krav.
26.2 Kapacitetsomkostninger
6.4 Kasseafstemning Klik nederst til højre på ikonet for visning i ”Fuld skærm”. Klik med musen i dit eget tempo for at se præsentationen. Vil du springe.
9.1 Registrering af andre eksterne omkostninger
Afslut Frem >>
14.3 Afstemning af kassekredit
22.4 B-indkomst 3.Vil du springe til et bestemt afsnit eller dias? Klik på menuerne Outlines eller Thumbnails. 2.Klik med musen i dit eget tempo for at.
6.3 Kasserapport Klik nederst til højre på ikonet for visning i ”Fuld skærm”. Klik med musen i dit eget tempo for at se præsentationen. Vil du springe.
Behovet for regnskabsvæsen
12.3 Momsafslutning Klik nederst til højre på ikonet for visning i ”Fuld skærm”. Klik med musen i dit eget tempo for at se præsentationen. Vil du springe.
14.1 Kassekredit Klik nederst til højre på ikonet for visning i ”Fuld skærm”. Klik med musen i dit eget tempo for at se præsentationen. Vil du springe.
12.4 Overførsel af privatforbrug
22.2 Bogføring af løn og øvrige personaleomkostninger
7.1 Momssystemet Klik nederst til højre på ikonet for visning i ”Fuld skærm”. Klik med musen i dit eget tempo for at se præsentationen. Vil du springe.
Eksamens navn Dit navn. Oversigt  Spørgsmål nummer 1 Spørgsmål nummer 1  Spørgsmål nummer 2 Spørgsmål nummer 2  Spørgsmål nummer 3 Spørgsmål nummer.
Vil du tilbagekalde en fuldmagt på vegne af en borger?
26.1 Udgifter, omkostninger og udbetalinger
22.2 Bogføring af løn og øvrige personaleomkostninger
6.1 Likvide midler: Kasse 3.Vil du springe til et bestemt afsnit eller dias? Klik på menuerne Outlines eller Thumbnails. 2.Klik med musen i dit eget tempo.
16.3 Kommentarer til årsregnskabet 3.Vil du springe til et bestemt afsnit eller dias? Klik på menuerne Outlines eller Thumbnails. 2.Klik med musen i dit.
Vil du kontrollere hvilken fuldmagt, en person har?
4.4 Bogføringsregler Klik nederst til højre på ikonet for visning i ”Fuld skærm”. Klik med musen i dit eget tempo for at se præsentationen. Vil du springe.
Økonomistyring og budgettering
UDDANNELSE MED PERSPEKTIV Økonomi Wiki. ØKONOMI Det følgende gælder afregning af timer for den enkelte institution. For at sikre en enkel og korrekt registrering.
Egenkapital og privatforbrug
10.1 Anskaffelse af inventar 3.Vil du springe til et bestemt afsnit eller dias? Klik på menuerne Outlines eller Thumbnails. 2.Klik med musen i dit eget.
Lægedage Bogføring Praksis Plus Lægedage Lægedage Med-underviser; Trine Hansen, bogholder Registrering af virksomhed Opsætning af kontoplan Bogføring.
14.4 Langfristet lån Klik nederst til højre på ikonet for visning i ”Fuld skærm”. Klik med musen i dit eget tempo for at se præsentationen. Vil du springe.
8.1 Faktura 3.Vil du springe til et bestemt afsnit eller dias? Klik på menuerne Outlines eller Thumbnails. 2.Klik med musen i dit eget tempo for at se.
12.1 Vareforbrug Klik nederst til højre på ikonet for visning i ”Fuld skærm”. Klik med musen i dit eget tempo for at se præsentationen. Vil du springe.
8.5 Vareforbrug 3.Vil du springe til et bestemt afsnit eller dias? Klik på menuerne Outlines eller Thumbnails. 2.Klik med musen i dit eget tempo for at.
14.2 Kasserapport Klik nederst til højre på ikonet for visning i ”Fuld skærm”. Klik med musen i dit eget tempo for at se præsentationen. Vil du springe.
KONTERINGS SPILLET Tietgenskolen, Jan Christiansen.
7.3 Afslutning af momsregnskabet
1 Vil du se detaljer om en fuldmagt, en borger har fået? Som betroet medarbejder eller lignende kan du opnå mulighed for at se detaljer om en fuldmagt,
23.3 Afslutningsskema 3.Vil du springe til et bestemt afsnit eller dias? Klik på menuerne Outlines eller Thumbnails. 2.Klik med musen i dit eget tempo.
30.5 Regnskabsafslutning Klik nederst til højre på ikonet for visning i ”Fuld skærm”. Klik med musen i dit eget tempo for at se præsentationen. Vil du.
11.3 Opgørelse af egenkapitalen i en personligt ejet virksomhed
Aftaler i projekter Oprettelse af aftaler / møder fra Outlook Anders Kragh Jespersen, projektmanager, DGI Lab.
Gennemgang af: Kasserapport og opgave 5.1. kasserapport I starten af kap 4 så vi på virksomhedens likvide beholdning: Kassebestår af mønter, sedler.
Kapitel 13 Budgetter.
Kapitel 30 Debitor-, kreditor- og lagermodul.
Virksomhedens registreringer
Kapitel 9 Momsregnskabet vljfiwejfwPOI.
Regnskab i produktions- virksomheder
Kapitel 8 Vareregnskabet Varekøb.
Kapitel 15 Finansiering vljfiwejfwPOI.
Kapitel 7 Likvide beholdninger Kasserapport.
9. Årsregnskabet og registreringssystemet
Det samlede regnskabssystem
Mini-PC-kørekort – Modul 6
Præsentationens transcript:

Kapitel 7 Likvide beholdninger Kasserapport

Kap.7: Likvide beholdninger Eksempel på en kasserapport.

Kap.7: Likvide beholdninger Den øverste del af kasserapporten: Her skal noteres nummeret på kasserapporten og datoen. Nummeret og datoen er oplyst i opgaveteksten. Denne kasserapport har nr. ...160 og datoen er 03.07.2009. Det skal også noteres, hvem der har ført kasserapporten - navn/initialer

Kap.7: Likvide beholdninger Registrering af bilag i kasserapporten: Bilag 318 Dagens kontantsalg udgør 28.000 kr. Bilag 319 Køb af handelsvarer 15.000 kr. Betalt ved overførsel fra bankkontoen. Bilag 320 Leje af forretningslokale 10.000 kr.. Betalt med check på bankkontoen. Bilag 321 Indsat i kontanter på bankkontoen 20.000 kr.

Kap.7: Likvide beholdninger Afslutning af kasserapporten: Trin 1 er at sammentælle alle kolonner og beløbene skrives på linien ”Dagens bevægelser”

Kap.7: Likvide beholdninger Afslutning af kasserapporten: Du skal nu ikke længere bruge den midterste del af kasserapporten, så den skjuler vi for at få bedre plads på diaset.

Kap.7: Likvide beholdninger Afslutning af kasserapporten: Trin 2 er at få afsluttet kassen: Kassebeholdning morgen: 8.500 kr. Kassebeholdning aften optalt: 16.450 kr.

Kap.7: Likvide beholdninger Afslutning af kasserapporten: Trin 3 er at få afsluttet bank:

Kap.7: Likvide beholdninger Afslutning af kasserapporten: Trin 4 er at få afsluttet giroen: (på samme måde som bank)

Kap.7: Likvide beholdninger Afslutning af kasserapporten: Trin 5: Dagens bevægelser på kassen, bank og giro konteres Kassedifferencen konteres Beløbene tælles sammen i nederste højre hjørne