Aktivitetsplan uge 39 SFO Valhal & Bifrost

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Velkommen på Skibet Skole
Advertisements

Hjerterum og opsøgende funktion
BAGSVÆRD FORT´s INFO-SKÆRM.
Skolereform ’14 - Gesten Skole (børnecenter)
Holsted Skole Holsted SFO & førskolegruppe. Holsted Skole Holsted SFO & førskolegruppe.
Velkommen til Lagoni SFO
Mandag den 31. marts • I dag afholdes der kampe i vores Pool turnering, som nærmer sig sin afslutning. • Der arbejdes endnu på ”dukkehusene”. • Bo ferie.
Mandag den 5. maj  Vi er ude og nyde det gode vejr til kl. 15.  Peter og Ole på kursus.  Man. -  Tirs. - udedag  Ons. -  Tors. -  Fre. – Jeannie’s.
UGE 14 SFO. Mandag Sportsplads: Meld jer til Møde kl.13.30: Nikolai, Mattias O, Phoebe, Mathias D, Maiken, Natascha og Cille X-Sonja.
SFO pr. 1. August 2014 På skoledage:
Møde vedr. Ny Skolereform og Ny Struktur i SFO
Mandag den 14. januar Christoffer fra 2. A vandt vores Othello turnering i fredags. Børnene er ude 1 time efter skoletid Vi starter med at lave sværd kl.
Mandag 19/9 mødtes vi i skolen.Vi fik at vide vi havde Naturuge og at vi skulle en tur i skoven. Vi gik vi gik og vi gik, men alligevel sagde lærerne at.
Folkeskolereformen2014.
Natur uger Mandag morgen gik vi ud i skoven og vi skulle klatre i trær bagefter skulle vi spise mad og bagefter skulle vi hjem.
Mandag den 5. maj Vi er ude og nyde det gode vejr til kl. 15. Peter og Ole på kursus. Man. - Tirs. - udedag Ons. - Tors. - Fre. – Jeannie’s sidste dag.
Folkeskolereform på Ørum Skole 2014
SFO uge-aktivitetsplan
Faglig fordybelse i indskolingen
GRUPPEDRØFTELSER En af forældrene bedes lave notater på det omdelte papir. Vælg eventuelt en ordstyrer blandt forældrene.
Projekt for de kommende skolebørn i Sabro Dagtilbud
Mandag d. 10. september  Jeannie er syg.  Mountainbike tur for 2.b’s piger. Alle børn får tilbud om at komme en tur i skoven på s.f.oens mountainbikes.
Velkommen til SkillsCamp Uge 42
Mandag den 7. januar Bordtennis i drengenes gymnastiksal kl. 14. Der bliver bygget med lego, spillet spil m.m.
Mandag den 12. november Bordtennis i gymnastiksalen kl. 14. Poolturnering kl. 14. Der er blevet lavet JULEPYNT (uha uha) julen er nær … der er blevet arbejdet.
Mandag d. 27/8  Bo er syg, der er ingen vikar.  Børnene bruger vores nye fysiske rammer rigtig godt, de 3 lokaler på 200 gangen bliver indrettet så der.
0.årgang 2012/ årgangs struktur - Hverdagen på 0.årgang.
Nørre Aaby Realskole - en skole jeg er stolt af Velkommen til info-møde om Ællinger 2015 tirsdag den 4. november 2014.
Mandag den 18. august Udedag Vi laver snobrød på bålet. Marianne fri Jens vikar.
SkolenSputnik Program SkolenSputniks historie
Mandag 24. september Gymnastiksal kl. 14 – Gymnastiksal kl. 14 – Mountainbiketur for 2.B’s drenge kl – Mountainbiketur for.
Program Velkomst Digital indskrivning Forårssfo på Holluf Pile Skole
Mandag den 5. november Alle børn var ude en time efter skoletid Mountainbiketur for drengene i 2.A kl Børnene cykler ud mod Ørnereden, en tur.
For førskolegruppens forældre
Lucinahaven Pædagogik Lucinahaven indretter læringsmiljøer ud fra tre pædagogiske tilgange: Legepædagogik, værkstedpædagogik og børns inddragelse.
Velkommen til forårs SFO på Hunderupskolen
Uge 51 Mandag: UDEDAG. VI LAVER SNOBRØD PÅ BÅLET. Tirsdag:
Hvem bærer tasken. Tid: Torsdag den kl –
Aktivitetsoversigt Uge 6 Uge 7 Mandag
Uge 47 Mandag Udedag. Tirsdag
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag
Mandag den 19. maj  Samtaler i B.  I forbindelse med at Jeannie er gået på efterløn, er Bo blevet ansat som fritidspædagogisk leder.  Man-  Tirs- udedag.
Mandag den 29. 0ktober  Bo på kursus  B klassen er ude til kl.13,  A,C,D klassen er ude til 14.  Bordtennistræning i drengenes gymnastiksal fra kl.
Mandag den 28. april Mountainbiketur for pigerne i 2.B kl Uge 18 Man. Tirs. – udedag. Ons. – fælles udedag. Tors. – Kristi himmelfart. Fre. –
Mandag den 1. oktober  Drengenes gymnastiksal  Vi har lavet flotte armbånd af nye smykkesten.  Mange øver sig på poolspillet.  Der bliver leget.
SFO UGE:33. Velkommen tilbage fra sommerferien. Husk: Møder du i SFO inden kl.7.30, skal du gå i det gule hus, da vi åbner der.
Majbørn 2015 Præsentation af program
Vokslev Friskoles klub Efterskoletilbud med hygge, leg, ro og mulighed for brug af forskellige klubtilbud !
Arbejdsdag Fuglereden Torsdag d. 28. maj. Kl – Tag børnene under armen, gummistøvlerne på og smøg ærmerne op. Så mødes vi til en hyggelig.
VIRUPSKOLEN ORIENTERINGSAFTEN 2014/15 FOR KOMMENDE 0. KLASSE FORÆLDRE Den 8. januar 2014.
DGI årsmøde 5-februar-2013 ”MINIton i børnehaven”.
Ødis SFO klubtilbud Tilbuddet til målgruppen klasse
Sprog og kultur PROJEKT hg2
OPSTART - FODBOLD for U8/U9 piger
Masterplan for Uddannelse og Job
Månedsplan Oktober 2016 Uke Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 40
Lønnås Bo- og rehabsenter Aktiviteter i november 2017
August 2009 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Januar 2010 SØNDAG MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG
Aktivitetsoversigt Storstuen Fjordglimt April 2018
Aktivitetsoversigt Storstuen Fjordglimt
2010 Månedskalender Du kan udskrive denne skabelon og bruge den som vægkalender, eller du kan kopiere de enkelte sider og bruge dem i din egen præsentation.
Januar 2010 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Januar 2010 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Januar 2010 SØNDAG MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG
Januar 2010 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Januar 2010 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Skolekalender Du kan skrive ut denne malen for å bruke den som veggkalender, eller du kan kopiere siden for hvilken som helst måned for å legge.
August 2009 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Præsentationens transcript:

Aktivitetsplan uge 39 SFO Valhal & Bifrost Mandag Vi er ude fra kl. 13 – 14, hvor vi leger med hulahop, leger dåseskjul og spiller fodbold. Efter kl. 14 er der perler. Hallen og GUF’en er åben. 1.A har café hele denne uge. Tirsdag Vi er ude fra kl. 13 – 14, hvor vi bl.a. spiller stratego, leger halefanger og sjipper. Efter kl. 14 er der perler. Der er rollespil for 0. klasse. GUF’en er åben og senere hallen. Onsdag Vi er ude fra kl. 13 – 14, hvor vi bl.a. går en tur, spiller stikbold og fodbold. Fra kl. 14 - 16 er der løb for de tilmeldte børn. Sløjdværkstedet og GUF’en er åben. Frisørsalon for 0. og 1. klasse. 3. klasserne starter deres fodboldturnering. Torsdag Vi er ude fra kl. 13 – 14, hvor vi bl.a. leger halefanger, spiller hockey og sjipper. Fra kl. 14 – 16 er der rollespil for 1. til 3. klasse – vær opmærksom på, at det foregår på græsengen ved børnehaven Fuglereden på den anden side af banen. Der er frisørsalon for 0. og 1. klasse. Vi laver uroer og GUF’en er åben. Fredag Vi er ude fra kl. 13 – 14, hvor vi bl.a. leger stratego og med hulahop og spiller fodbold. Frisørsalon for 0. og 1. klasse, og vi laver uroer. Der vil være tilbud om en særlig fredagsaktivitet. Ovenstående er et udpluk af de aktiviteter, der foregår i SFO’en. Alle dage er der naturligvis mulighed for fri leg, hygge og at spille spil. GUF’en er navnet på vores lektiecafé. – den er åben for alle børn, og placeret i Bifrost. Ved fravær i personalegruppen kan vi se os nødsaget til at ændre i aktiviteterne.