Det første ark i regnearket:

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Overordnet målsætning:
Advertisements

Trehøje-Pigerne Side 1 Vejledning til brug af hjemmesiden Det er slet ikke så vanskeligt – så brug hjemmesiden flittigt… Det er.
At Dividere.
[indsæt selv arbejdspladsnavn og dato]
Krav til informationsformidling
Mini-PC-kørekort – Modul 6
Fortæl med PowerPoint XP
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
Videregående pc-vejledning
©Jenny Bohr – Til underviserne Her er valgt at vise filmen ”et liv i kaos”. Hvis kursisterne er unge, kan man vælge en anden film eks. ”det.
Alexander V. Breum, Emil Rotzler og Christian Peter Berg.
Forsiden 1.Denne knap bruges når du vil taste dagens resultater ind. 2.Denne knap skal kun bruges hvis du allerede har gemt data og du finder ud af at.
Manuelle målstyrings-tavler
Opdatér dato Vælg >Indsæt >Sidehoved / Sidefod Skriv Måned og År i feltet for dato Vis hjælpelinjer som er en hjælp ved placering af billeder: 1.Højreklik.
SSQ 5.6 side 1 De følgende spørgsmål drejer sig om din evne til – og oplevelse i forbindelse med – at høre og lytte i forskellige situationer. For hvert.
Teknik event i det mørke Jylland IV Geocaching uden at det koster et ton papir og litervis af printerblæk Understøttes af: Smart phones PDA’ere Flere af.
De sidste undervisningstimer
Klik på Aktivér redigering i meddelelseslinjen, Hvis videoerne i kurset ikke afspilles, skal du måske hente QuickTime eller blot skifte til PowerPoint.
WordPress Nyeste version af WordPress kan hentes her:
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2009.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret oktober 2012.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret februar 2009.
Formularer (Access, del 3)
Udviklingsplaner Sønderborg
Den mundtlige præsentation/PowerPoint: Rammer
Alder Navn Dato SSQ12 SSQ12 Instruktioner Jeg bruger ét høreapparat (venstre øre) Jeg bruger ét høreapparat (højre øre) Jeg bruger to høreapparater (begge.
Dialogisk læsning – Eksempler på spørgsmål
Engelbert H – og den sidste chance
Aktiv brug af Søften Portalen
MSB Aarhus Kommune Takstberegning RAMMEAFTALE 2012.
Rapporter (Access, del 5)
ProDuklings Principle Six EQ Danmark A/S - Nyhedsfelt.
Øjenstyringscomputer – og hva’ så? Familieweekenden d september 2014 Center for Rett Syndrom.
PowerPoint Kursus It-biblioteket, april 2007 Underviser: Marie.
Økonomi og Jura Årsopgørelse - med moms som eksempel.
Animation.  Det er ganske let at indstille en brugerdefineret animation – blot klik på Tilføj effekt og vælg mellem mange forskellige effekter. PowerPoint2.
DUBU oplæg til Interessentanalyse Kommunikationsplan
Vejledning i testfunktionen på Absalon Testfunktionen er et værktøj som kan bruges til eksamen, status af de studerendes standspunkt eller som de studerende.
Din Økonomi Dit Valg Dit Mål.
Det nationale ICS og DUBU superbrugerseminar 13. november 2014 Hotel Nyborg Strand.
Innovation præsentations eks. Start med at forklare hvilket problem du mener dit innovative forslag ville kunne løse. Mit innovative forslag tager udgangspunkt.
Lave egne visninger - kreditorer
Videregående pc-vejledning Modul 03: Harddisken 2 60+Bornholm.
ER-diagrammer Hvad er det? Og hvad bruges det til?
…helt naturligt ! Velkommen til Meldgaard. Kundestatistik Du kan lave statistikker på kryds og tværs i Bridgemaster (og Nav generelt). Statistikker starter.
Skemaet er lavet som felter til indtastning af tekst
OOMI Præsentation 28: Eksamen. Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 2 af 6 Pensum Pensum har været noget fragmenteret (ny struktur for faget, nyt indhold og.
Dialogmøde Forældresamarbejde - forældre og forældrebestyrelsen imellem.
Brevudskrivning Du vil gerne skrive et brev, i dette tilfælde til en kreditor. I din venstre menubjælke finder du derfor Kreditor og trykker på den. Derved.
INDFAK2 Rekvirent VELKOMMEN.
INDFAK2 Rekvirent VELKOMMEN.
IT for let øvede Modul 5: ”Tekstbehandling ”. Formål KULTUR & FRITIDSHUSET – SKOLEGADE 54 – TLF: Kunne skrive en tekst med store og små bogstaver.
Formularer (Access, del 3). RHS – Informationsteknologi – Udgangspunkt Vi har oprettet en database Vi har defineret en eller flere tabeller Vi.
Skabelon til udarbejdelse af YoungCRM Årshjul
Sådan bestiller du mad hos Bagelsringen. Gå til denne hjemmeside.
Forløbsbeskrivelse for indkaldelse til og afholdelse af koordinerende møde Kontakt til borger – Kender borger tovholder?
Lidt hjælp til hjemmesiden Log ind Første gang du skal logge ind på siden skal du kigge nederst til højre og finde…. Log ind med det brugernavn og det.
Frivillignettet Adgang via Hjerteforeningens hjemmeside Klik på menu.
3. møde – Risikoanalyse og pre-cutover
TEMA 5 Realisering: Tilpas idéen
Skemaet er lavet som felter til indtastning af tekst
Personalemøde – opfølgning på MTU
Sikkert patientflow – kapacitetsoverblik
Helt tomt regneark.
Vi starter med et tomt regneark
Mini-PC-kørekort – Modul 6
FN’s Verdensmål som konkurrenceparameter: Guide til interaktivt spil
Skemaet er lavet som felter til indtastning af tekst
Enzymer og enzymreaktioner
Præsentationens transcript:

Det første ark i regnearket: Her laves en liste over KPI’erne, sørg for at det en forholdsvis kort beskrivelse, så den let kan genkendes og så der i dagligdagen ikke skal så mange forklaringer til Under KPI definition skrives så lidt mere tekst til forklaring til KPI’en, men stadig ikke for meget, for så mistes overblikket Herefter påføres, hvem der ansvarlig for KPI’en og målet for året og resultatet. Her kan man vælge, at tilføje to kolonner mere, så man har et månedsresultat og et ÅTD resultat, eller man kan køre med de to kolonner, og så blot nøjes med åtd-resultatet og årsmålet, så kan man jo se månedsresutlet i kolonnerne med tal

Første ark fortsat… I de første kolonner skrives resultatet år til dato, og man kan vælge at markere den måned, som er den aktuelle I de næste kolonner skrives resultatet for måneden

KPI-detaljer i underliggende ark Her skrives navnet på KPI’en Her har du muligheder for at definere målet yderligere, så man er helt klar over, hvad det er der skal måles. Samtidig kan du skrive kommentarer, der forklarer en måneds resultat eller afvigelser. I felterne periodemål taster du målet ind for de enkelte måneder, herefter overfører den selv tal fra grafen på forsiden af mappen (perioderesultat) Herefter udfyldes automatisk grafen på siden

KPI-detaljer fortsat Der er to områder, til at beskrive action plan. Det første område er tiltænkt de aktiviteter, man beslutter sig for at gennemføre, i det øjeblik man sætter sig målet. Disse aktiviteter er forebyggende, og skal sikre at målet nås. Herefter kan det være, at man hen ad vejen konstatere, at det ikke var nok aktiviteter, eller at man skal have yderligere fokus på nogle indsatser for at nå målet, disse føres så under korrigerende handlinger. Der påføres altid ansvarlig for en aktivitet og en deadline. Så kan man evt. bruge mine forslag til status på aktiviteterne. Idéen er, at man først kigger på forsiden og hvordan går det med den enkelte KPI, og hvis noget skal uddybes – f.eks. Ønske man at se, hvilke tiltag der er gjort for at nå et mål, så kan man dykke ned.