Nyheder i Handi v5.3.0 (Gælder Handi5 SW, Handi Defy+, Handi Xcover 2)

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Videregående pc-vejledning Modul 13: Brug af tekstbehandling 60+Bornholm.
Advertisements

En lille vejledning til ændring af skærmens udseende.
Photo story. Velkommen til denne lille manual omkring Photo Story 1.Du kan vælge at se hele filmen og detaljeret se hvordan du bedst kommer i gang med.
Intro til brug af Carla til adresser og andet for ledere i FDF Virum
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
Vejledning til Cisco trådløs telefon
Forsiden 1.Denne knap bruges når du vil taste dagens resultater ind. 2.Denne knap skal kun bruges hvis du allerede har gemt data og du finder ud af at.
Første gang du logger på, skal du bestille ny adgangskode her
Hvordan man logger ind på Dansk ACL database
1 Vil du give en fuldmagt?       Hvis du vil have, at en anden skal kunne handle på dine vegne i en digital løsning, kan du give en digital.
Klik på Aktivér redigering på meddelelseslinjen.
Spilleregler. Du sidder til bords med to modstandere og spiller for dit hold.
(Automatic Delivery Rewards)
Introduktion til CMS. Indhold ● Forberedelse af indhold til hjemmeside ● Opsætning af hjemmeside (CMS)
Sidetyper Web-udvikling med FrontPage 2003 RHS - Informationsteknologi.
Klik på Aktivér redigering i meddelelseslinjen, Hvis videoerne i kurset ikke afspilles, skal du måske hente QuickTime eller blot skifte til PowerPoint.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2009.
Hvad er CURIS? CURIS er et IT-system til registrering af forskning og formidling på KU CURIS er navnet for Copenhagen University Research Information System.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret oktober 2012.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2008.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret februar 2009.
Formularer (Access, del 3)
Lasse, Theis og Bertram 2.5.  Vores produkt skal være simpelt og nemt at bruge  Man skal kun kunne gå op og ned i menuerne (holder det simpelt)  Der.
Kodak DX3600 Kameraet Kameraet Grundlæggende funktioner Grundlæggende funktioner Overføre billeder til PC Overføre billeder til PC Minivideooptagelse Minivideooptagelse.
Introduktion til indholdsfortegnelser j Tryk derefter på F5, eller klik på Slideshow > Fra begyndelsen for at starte kurset. Klik på Aktivér redigering.
1. Ordreside: Køretøjerside: Brugereside: Timesedlerside: Beskederside: Oversigtskortside: Themeside: 19.
Klik på Aktivér redigering på meddelelseslinjen,
1 Velkommen til brugerinstruktion, It-Universitet.
Microsoft® Lync™ 2010 Kursus for stedfortrædere
Vil du tilbagekalde en fuldmagt på vegne af en borger?
ProDuklings Principle Six EQ Danmark A/S - Nyhedsfelt.
PowerPoint Kursus It-biblioteket, april 2007 Underviser: Marie.
Oprettelse af Digital Post
Version 3.1 Velkommen til introduktion af Digital Post PS: Er du dårligt hørende eller seende, så flyt venligst op foran. Side 1.
Blog kommentar Åben arkivet ved at trykke på den lille sorte trekant der peger ind på et årstal (næste billede)
Udskiftning af password på tablet. Åben programmet KONE business channel Hvis du ikke har linket på skærmen, åben en browser og skriv Ssl.kone.com.
Vejledning i testfunktionen på Absalon Testfunktionen er et værktøj som kan bruges til eksamen, status af de studerendes standspunkt eller som de studerende.
Login forside Login.php Glemt kodeord mail Om delekalender.dkKontakt - udeAnnonceringBetingelserHjælp Fase 2 Ny bruger: Se ”Flow: Brugeroprettelse” Login:
Du finder registreringsskemaet på: dev2. siteloom
Calc.
For at få en postkasse på borger.dk, så du kan kommunikere digitalt med det offentlige, skal du være logget på med din digitale signatur. Du klikker nu.
Spilleregler. Del spillerne op i hold. Holdene konkurrerer om at finde de rigtige svar i materialet.
Introduktion til © 2013 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Startskærmbilledet i Lync Startskærmbilledet i Lync har fliser i hubben til.
Finde og åbne et chatrum Brug søgefunktionen i Lync til at finde de rum, du har adgang til. 1.I hovedvinduet i Lync skal du klikke på fanen Chatrum. 2.Skriv.
Hidtil har det været besværligt og tidskrævende at oprette værktøjer og tilhørende reservedele. Man kunne ikke gennem værktøjets navn/nummer se hvilke.
Papirkurven En sidste chance for at redde en tabt fil. Start, tryk her.
Introduktion til Lync Windows Store-appen
Vi har valgt at bruge vores egen postsystem til at fortælle lidt om vores kendskab IT verdens kommunikation. G-mail, er ret let at gå til, og der er hjælp.
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Tilføje en kontakt Listen Kontakter gør din kommunikation lettere og gør det muligt for dig.
Oprettelse af tabeller (Access, del 2)
Brevudskrivning Du vil gerne skrive et brev, i dette tilfælde til en kreditor. I din venstre menubjælke finder du derfor Kreditor og trykker på den. Derved.
Videregående pc-vejledning
Miniguide Avaya Omstilling af kald Omstil igangværende samtale: Tryk ”omstil” Tast ønsket nummer Stil samtale igennem Ved ubesvaret eller optaget.
Formularer (Access, del 3). RHS – Informationsteknologi – Udgangspunkt Vi har oprettet en database Vi har defineret en eller flere tabeller Vi.
Publiceringsgenvej i OJS Send din færdigformaterede fil uden om det redaktionelle workflow og direkte til elektronisk publicering Denne publiceringsform.
CV funktionen i PU:RE Her ses ens profilinformation i PURE, hvor man kan se sine publikationer, aktiviteter, presseklip og cv’er. Nye cv’er skal oprettes.
Manual Af Edu-Caching.
projekt eller lignende
Modul 8: ”Sådan bruger du digital post og e-boks”
Kontakter, tilstedeværelse og chat
Sikkert patientflow – kapacitetsoverblik
GUIDE TIL OPRETTELSE AF LINKS
Obligatorisk selvbooking for dagpengemodtagere
Modul 07, Elektronisk post
Opret fremmed kursus Blå kurser: Fremmed kurser
Titel for begivenhed Dato for begivenhed Klokkeslæt for begivenhed
Velkommen til PowerPoint
Modul 4: ”Tekstbehandling 2”
Information om Aula til forældre
Præsentationens transcript:

Nyheder i Handi v5.3.0 (Gælder Handi5 SW, Handi Defy+, Handi Xcover 2)

Vis kalenderen med tidssøjle Vælg om Tidssøjle eller Liste skal vises på Kalendersiden. Tidssøjle – kan zoomes ind og ud Indstillinger|Kalender|Kalendersiden

Få påmindelse både dagen inden og 30 minutter før. Flere påmindelser for en aktivitet ”Næste” påmindelse vises i aktivitetsfeltet.

Påmindelse 30 minutter før aktiviteten skal begynde. Se hvilken påmindelse som larmer Påmindelse efter, når der ikke er blevet kvitteret for aktiviteten

Standardaktiviteter med tidslængde Forenklet anvendelse af sluttid, nu kan den sættes automatisk.

Lettere at anvende Tidsbogen Vælg fra tidsbogen i ”Vælg Standardaktivitet” og ”Vælg Standardtimer”. Indstilinger|Kalender|Tidsbog

Digital nedtælling på Aktivitetssiden Indstillinger|Kalender|Aktivitetssiden Se hvor meget tid der er tilbage i timer og minutter. Tryk på kvarturet og få læst op hvor lang tid der er tilbage

Både digital og analog ur Vælg analog og/eller digital ur i Klokke-visningen. Indstillinger|Kalender|Klokken

Forbedringer i Ugevisningen Kvitteringsfelter vises for aktiviteter med kvittering. Vis mere-symboler, når der er flere aktiviteter end der er plads til på en side. Bedre visning i liggende tilstand.

Når man trykker på Oplæsnings-knappen læses billedets navn højt. Talestøtte i ”Vælg billede”

Forbedringer i Tjeklisten Symbolet vises udelukkende når der findes en ekstra beskrivelse. Færre bekræftelser: Afkrydsninger og ændringer gemmes direkte, men kan fortrydes. Tryk på et billede og det vises i fuldskærm. Standardikon når der mangler et symbol

Sms – nye funktioner Gem nummer som kontakt Indstillinger|Sms|Slet sms Desuden: Beskeder gemmes automatisk i Kladder mens man skriver. Man kan altså fortsætte med at skrive efter en afbrydelse.

3 nye funktioner: Kliklyd, Ringetone og Baggrundsbillede. Vælg i Indstillinger|Hurtigindstillinger. Hurtigindstillinger

Album Oprette og redigere album i bruger tilstand Menu-knap Nye indstillinger: Albumliste Billedmenu (nyt navn)

Nye typer af genveje Det er muligt at oprette en genvej til et link eller en adresse. Opret genvej via: Indstillinger| Startmenu|Organisere apps Genvej til link Genvej til adresse

Nulstil Hjemknappen Hjælp til at tømme standardindstillingen for Hjemknappen og på den måde få mulighed for at ændre startskærm Indstillinger|Startmenu| Nulstil Hjemknappen Tryk påTøm standardindstillinger og derefter på Hjemknappen Vælg startskærm

Gå til Indstillinger|Startmenu|Organisere apps og sæt hak ved eller fjern hak ved Handi- indstillinger. Handi-indstillinger på startskærmen Handi-indstillinger er nu en applikation – ikke en ”genvej” – og fungerer derfor fra almindelige startskærme. Handi-indstillinger i programlisten.