Animation.  Det er ganske let at indstille en brugerdefineret animation – blot klik på Tilføj effekt og vælg mellem mange forskellige effekter. PowerPoint2.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Vi præsenterer SLIDEPLAYER.DK
Advertisements

Sådan laver Du et POWER POINT program.
Mini-PC-kørekort – Modul 6
En lille introduktion Angående links til
Fortæl med PowerPoint XP
Grundlæggende PowerPoint
Titeldias (uden baggrundsfarve) Husk at vælge korrekt layout for hvert dias: Klik med højre musetast på dias i ruden til venstre i skærmbilledet og vælg.
1 Center for Undervisningsmidler PowerPoint 2007 Kursus Enkle præsentationer.
Introduktion til PowerPoint 2003
Generelle regler for brug af PowerPoints
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2009.
Velkommen til en vejledning i brug af PowerPoint 2007
Skift mellem flere åbne vinduer
Kursus i diasdesign1 •Opret en præsentation med flere dias •Vælg menuen Vis | Værktøjslinier | Tegning •Tryk Autofigurer •Vælg Handlingsknapper | Lyd (markøren.
Nyt dias Power point er bygget op af dias, du tilføjer dias ved at trykke på nyt dias på startsiden.
DDS PowerPoint 2009 Eksempel på opsætninger DDS titel dias.
Instruktion i Animation Shop
Lyd fra CD i selvkørende PP
- en smart mellemting mellem overheads og lysbilleder (dias)
Introduktion til indholdsfortegnelser j Tryk derefter på F5, eller klik på Slideshow > Fra begyndelsen for at starte kurset. Klik på Aktivér redigering.
X LukKlik på et niveau! Velkommen Vælg sværhedsgrad: 1.Jeg kender intet til PowerPointJeg kender intet til PowerPoint 2.Jeg kender lidt til PowerPointJeg.
X LukNæste  Velkommen Du skal nu lære at bruge PowerPoint ved at lave en præsentation. Du får mulighed for at vælge mellem at lave tre forskellige opgaver,
X LukKlik på et niveau! Velkommen Vælg sværhedsgrad: 1.Jeg kender intet til PowerPointJeg kender intet til PowerPoint 2.Jeg kender lidt til PowerPoint.
PowerPoint XP Billeder og tekst med større virkning…
CD-lyd i præsentation1 Opret en præsentation med flere dias Markér alle dias i visningspanelet Højreklik på et af de markerede dias Vælg Diasovergang i.
Indledning til opgaven
Samj 2.C Startside Tilføj nyt dias, vælg layout, skrifttype, farve osv. Startside Tilføj nyt dias, vælg layout, skrifttype, farve osv. Indsæt Indsæt.
Vær opmærksom at Peg på og Klik på er to forskellige funktioner
CFU 1 Center for Undervisningsmidler PowerPoint-kursus Enkle præsentationer.
Brugerstyret animation Nu skal du lære at lave en animation. Det er vældig sjovt for den der laver præsentationen, men ikke altid for den der skal se.
Center for Undervisningsmidler Dispositionsvisning Den hurtige professionelle måde at arbejde på. Her kan du koncentrere dig fuldstændig om indholdet.
Center for Undervisningsmidler PowerPoint Kursus 1.
Animation af tekst og pile
PowerPoint Kursus It-biblioteket, april 2007 Underviser: Marie.
Hvad er en præsentation??. Det kan bedst sammenlignes med en lysbilledserie Men der er mange flere muligheder end med almindelige lysbilleder.
Vejledning til oprettelse af CV
Programteori for: [-titel-]
Det første ark i regnearket:
Hvad er powerpoint? Det vil sige:
Powerpoint Kursus Powerpoint - Til Hvad ? Oplæg til møder Oplæg til møder Undervisning Undervisning På internettet På internettet Foredrag Foredrag Kurser.
Hidtil har det været besværligt og tidskrævende at oprette værktøjer og tilhørende reservedele. Man kunne ikke gennem værktøjets navn/nummer se hvilke.
SWOT Analyse Styrker Svagheder Muligheder Trusler Potential
Hvad er interaktive animationer Indsætte
Modul 6 Præsentationsprogram. Mål Formålet med dette modul er at teste kandidatens færdigheder i at oprette en præsentation med et standardpræsentationsværktøj.
Animationen laves i PowerPoint. Her er indsat 2 billeder.
Titeldias (uden baggrundsfarve) Husk at vælge korrekt layout for hvert dias: Klik med højre musetast på dias i ruden til venstre i skærmbilledet og vælg.
FORTÆL I POWERPOINT - FANTASTISKE FABLER. FORTÆL I POWERPOINT Går du med tanker om, hvordan du kan få dine elever til at lave fortællinger med tekst,
Power up Your PowerPoint Udarbejdet af Irene Krainer Larsen Irla.
PowerPoint-skabelon Husk
Microsoft® Office Excel® 2007-kursus
Foredrag i Historisk Forening
projekt eller lignende
Vær opmærksom på, at afspilning af filmene kræver internet.*
Tips og tricks til PowerPoint
Kontakter, tilstedeværelse og chat
Vær opmærksom på, at afspilning af filmene kræver internet.*
Effektiv kommunikation med virksomheder - hvordan?
emne erklæring SmartArt-grafik med billeder på rød baggrund
Introduktion af PowerPoint 2007
Vi starter med et tomt regneark
Mini-PC-kørekort – Modul 6
Velkommen til PowerPoint
For at kunne afspille de film, som er indlagt i denne PowerPoint-præsentation, skal præsentationen vises i fuld skærm. Vær opmærksom på, at afspilning.
Brug din Powerpoint med omhu
For at kunne afspille de film, som er indlagt i denne PowerPoint-præsentation, skal præsentationen vises i fuld skærm. Vær opmærksom på, at afspilning.
For at kunne afspille de film, som er indlagt i denne PowerPoint-præsentation, skal præsentationen vises i fuld skærm. Vær opmærksom på, at afspilning.
Filmbånd (Øvet)   Du kan genskabe effekterne på dette dias ved at benytte følgende fremgangsmåde: Klik på Layout i gruppen Dias under fanen Startsiden,
Stort bord eller skrivebord
Præsentationens transcript:

Animation

 Det er ganske let at indstille en brugerdefineret animation – blot klik på Tilføj effekt og vælg mellem mange forskellige effekter. PowerPoint2

 Kan f.eks. benyttes til selvkørende demoer, der så skifter dias automatisk.  Det kan være risikabelt at benytte, samtidig med et foredrag – det kan ofte være nødvendigt at uddybe et emne eller spørgsmål – og så kører præsentationen hurtigt af sporet. PowerPoint3

 I PowerPoint er animation, den måde du opbygger et dias på f.eks:  Teksten kommer flyvende ind fra venstre.  Der bliver afspillet klapsalver ved et særligt godt dias.  At rækken af dias skifter automatisk efter et bestemt antal sekunder. PowerPoint4

 Du kan tilføje animation på et diagram.  Det kan ofte tydeliggøre et måske stort diagram. PowerPoint 5

 Du kan indsætte forskellige former for lyd i en præsentation – f.eks.:  Tale  Musik  Lyd effekter  HUSK – alt med måde … PowerPoint 6