Bøn for de stressede!.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
2. klasse har forsøgt at finde den.
Advertisements

Leg og lektier Idéer til 2-4 piger Alder 4. klasse
Gammelheds-Philosophy
FC Horsens – Ternevej 83 – 8700 Horsens – Limone Cup 2013 Praktiske oplysninger Vi gi´r dig oplevelser med og uden bold Det er med stor.
Vi hører altid om kvinders “regler”, her er så mændenes regler.
Velkommen til informationsmøde på Vrejlev-Hæstrup Skole
Kære Venner Dette er mit sidste show. Jeg har truffet en meget vigtig beslutning. Jeg har været igennem mange prøvelser og trængsler, men sagen er, at.
En bøn for den stressede!
1 Alder år 55 % år 24 % år 17 % Hvor længe på VUC? 1 år 93%
Forædremøde den
SSQ12-C SSQ12-C Instruktioner De følgende spørgsmål drejer sig om din evne til – og oplevelse i forbindelse med – at høre og lytte i forskellige situationer.
©Jenny Bohr – Til underviserne Som en direkte konsekvens af deres vanskeligheder, lever mennesker med ADHD ofte med et meget højt stressniveau.
Hvad er REN Uge? Det er en uge, hvor elever i hele Danmark: - lærer noget nyt om affald - undersøger affald - tager billeder af affald - skriver om affald.
Pigerne er blevet udfordret!! Susanne, med det nyeste forår’s tøj fra butikken. Tina har sat pigernes hår. Charlotte har lagt make up.
Mandag den 5. maj  Vi er ude og nyde det gode vejr til kl. 15.  Peter og Ole på kursus.  Man. -  Tirs. - udedag  Ons. -  Tors. -  Fre. – Jeannie’s.
Skru op for din hjerne Pædagogisk Afdeling 2011 Tlf Mail:
De første 48 timer i Hvordan du kan have gratis chokolade resten af livet, og bygge en Sund Chokolade forretning som kan 1000, , kr eller mere.
Klinisk Q-sort accept Instruktion: Skriv de følgende to slides ud på et stykke papir eller karton med print på begge sider. Tjek at de rigtige numre står.
UGE 14 SFO. Mandag Sportsplads: Meld jer til Møde kl.13.30: Nikolai, Mattias O, Phoebe, Mathias D, Maiken, Natascha og Cille X-Sonja.
Hvorfor mistede jeg mit job?
GOD MORGEN! Har du vært ute i sola i helgen?. HVOR MANGE ER KLOKKA? Klokka er ni.
GOD MORGEN! JEG HÅPER DU HAR SOVET GODT!.
av Lajla Ellingsen og Mari By Rise Adresseavisen
Velkommen.
Hvilken del af spørgsmålet forstod du ikke??
Fortællinger fra kanten
Mandag 19/9 mødtes vi i skolen.Vi fik at vide vi havde Naturuge og at vi skulle en tur i skoven. Vi gik vi gik og vi gik, men alligevel sagde lærerne at.
En af de dage I dag vågnede jeg for tidligt som sædvanligt.
Natur uger Mandag morgen gik vi ud i skoven og vi skulle klatre i trær bagefter skulle vi spise mad og bagefter skulle vi hjem.
Mandag den 5. maj Vi er ude og nyde det gode vejr til kl. 15. Peter og Ole på kursus. Man. - Tirs. - udedag Ons. - Tors. - Fre. – Jeannie’s sidste dag.
Vores tid i ugen Sarah og Lukva. Regne tiden ud Lukva: Sove: = 53 : 7 = 7,57 timer i gennemsnit Sarah: Sove: 8,5+8,5+8,5+8,5+8,5+6+10,5=
Svar venligst på nedenstående spørgsmål, før du besvarer spørgsmålene om din hørelse Navn: Dato: Alder: Jeg bruger ét høreapparat (venstre øre) Jeg bruger.
En båd, Et krydstogt, En festlig ferie… Pludselig en enorm storm... …og båden synker…..
Mandag den 12. november Bordtennis i gymnastiksalen kl. 14. Poolturnering kl. 14. Der er blevet lavet JULEPYNT (uha uha) julen er nær … der er blevet arbejdet.
Hvorfor netværk? Det er en udfordring for ledelsen at: -kunne give fagspecifikke råd -samle alle god erfaringer og give dem videre -Formidle alle aktiviteter.
Mandag den 18. august Udedag Vi laver snobrød på bålet. Marianne fri Jens vikar.
Mandag d. 17. december Bordtennistræning i drengenes gymnastiksal kl. 14 – Bordtennistræning i drengenes gymnastiksal kl. 14 – Vi fortsætter.
Hvad vil DU gøre for, at der kommer
Mandag. først snittede vi pinde Tirsdag. vi lavede mad og legede. og så legede vi med pinde. Onsdag. vi lærte om træer. vi lærte også om birketræer. og.
Mandag den 14. april Gymnastiksal 14 – 15. Bo syg.
Uge 51 Mandag: UDEDAG. VI LAVER SNOBRØD PÅ BÅLET. Tirsdag:
1. Kor. 1:17-2:5 For Kristus sendte mig ikke for at døbe, men for at forkynde evangeliet, dog ikke med talekunstens visdom, for at Kristi kors ikke skal.
Dagens og ugens program - uge 6
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag
Mandag den 19. maj  Samtaler i B.  I forbindelse med at Jeannie er gået på efterløn, er Bo blevet ansat som fritidspædagogisk leder.  Man-  Tirs- udedag.
OSO.
Mandag den 28. april Mountainbiketur for pigerne i 2.B kl Uge 18 Man. Tirs. – udedag. Ons. – fælles udedag. Tors. – Kristi himmelfart. Fre. –
Terminsprøver december  Kom i god tid. Helst 15 min. Før prøven begynder  Find din plads. Dit navn og prøvenr. Står på bordet.  Du skal selv.
SFO UGE:33. Velkommen tilbage fra sommerferien. Husk: Møder du i SFO inden kl.7.30, skal du gå i det gule hus, da vi åbner der.
Island turen Jonas, Marcus og Sascha. Søndag Mandag Jonas værelse Her er frokosten Her er vi oppe i det store tårn.
15 min. coaching One-liner 1.Dit Mindset 2.Modtagers forventning 3.One-liner konceptet 4.Din One-liner 5.Reaktioner 6.Afslutning.
Hvordan man bekæmper mobning
FAGDAGE 1.x Matematik - Josefine Onsdag 16. august Dansk - Anne-Mette
Ødis SFO klubtilbud Tilbuddet til målgruppen klasse
- eller emotionel ustabil Personlighedsstruktur
efterår 2017 Bane 3 Bane 4 Bane 5 Bane 6 Bane 7 Bane 8 Kunst 5 mands
Månedsplan Oktober 2016 Uke Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 40
Lederens vandring 1.
Tilstedeværelse i julen Tabellen viser når KEF/Ergo/Logo er til stede (merket med x). Ved behov for telefonkontakt, bruk følgende nummer: Ergoterapi somatikk:
August 2009 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Januar 2010 SØNDAG MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG
2010 Månedskalender Du kan udskrive denne skabelon og bruge den som vægkalender, eller du kan kopiere de enkelte sider og bruge dem i din egen præsentation.
Januar 2010 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Januar 2010 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Januar 2010 SØNDAG MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG
Januar 2010 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Januar 2010 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Skolekalender Du kan skrive ut denne malen for å bruke den som veggkalender, eller du kan kopiere siden for hvilken som helst måned for å legge.
August 2009 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
STATISTIK PÅ INSTAGRAM
Præsentationens transcript:

Bøn for de stressede!

Giv mig kraften til at acceptere ting som jeg ikke kan ændre på, giv mig modet til at ændre ting som jeg ikke kan acceptere, samt giv mig klogskab til at ignorere dem som i dag har bragt mit pis i kog.

Giv mig evner til at passe på, at de tæer som jeg træder på i dag ikke er forbundet med den røv, som jeg bliver nødt til at slikke i morgen.

Hjælp mig med at være 100 % effektiv på arbejde: 12% om mandagen 23% om tirsdagen 40% om onsdagen 20% om torsdagen 5% om fredagen

Og hjælp mig med at huske på, at når jeg har en rigtig dårlig dag, og har den fornemmelse at alle omkring mig forsøger at trampe på mig, så skal jeg bruge 42 muskler for at skære en grim, sur grimasse, men kun 4 muskler til at løfte fuck fingeren for at vise dem, at de kan rende mig et vist sted.! Ha´ en god dag!