Arnes vindmølle.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Hvor er min bulldozer? Dette er historien om hvad der sker når ting bliver væk og dukker op de underligste steder.
Advertisements

For dig der er glad for mode og energi- besparelser.
Tyskeren fortæller at han købte en lille gave til sin kone i går.
Electrolux Marketing koordinator, web Michael Skrydstrup HR Konsulent Anne Mette Hildebrand Udvælg en elev, der skal sige til, når der er gået 5, 10 og.
Når felter forandres 5 Fysik – kemi i 9..
Vejret Vandet i luften.
Vindmøller Mathias Turac, Devran Kücükyildiz & Daniel Thyrring
Klima.
Gnavere og støttetandede
Globale økosystemer.
Jette Andersen,Frederiksen/Vejen Kommune
Internet til alvor og sjov
Vi har købt en lille bjerghytte på fjellet, og tænkte på om du ville tage familien med eller nogle venner og komme en tur i julen for en lille julegløg.
Hvad er Khan Academy Verdens største gratis virtuelle skole
Hej. Jeg hedder XXXX og er frivillig i Kræftens Bekæmpelse og TrygFondens Solkampagne. Jeg er her for at fortælle jer om solarier og kræft i huden, så.
Vedvarende energi til husstande
Vindmøllen - Funktion - Opbygning - Energi omdannelse.
Solcelleanlæg – for private
Den glade CEO og iværksætter!
Vedvarende energi: Vindenergi.
Atmosfæren.
Dynamiske lavtryk Varmfronter Koldfronter
Børnehuset Kregme Børnehuset Kregme Instruktions møde
Året var 1987, i en lille by med navn Sussex, blev et lille hus totalt til intetgjort. Alt blev kastet ud, inkluderet en lille brun bamse... Den blev.
1 De fem mest brugte regler… der ikke eksisterer. Fem regler, der ikke eksisterer…
Vores ide er opladning af batteri i sko
Energi - sko.
Luft- og vand varmepumpe
Klima problematikken Vi har om CO2 udslip fra boligen. Til dette problem skal vi finde reelle løsninger: Solceller Solfanger Løsninger som disse er vedvarende.
Vind og vejr - klima Klimaet er et gennemsnit af temperatur, vind og nedbør målt over 30 år.
Livet som kristen - det koster -
Kristus er opstanden! ”Efter sabbatten, da det gryede ad den første dag i ugen, kom Maria Magdalene og den anden Maria for at se til graven. Og se, der.
Fladskærms udregning Lavet af FrederikMaxK. Priser for forskelligt  Vi checkede prisen på 32 nye fladskærme til skolen.  Som kostede  Vi fik.
Naturfag 9.klasse Kredsløbet.
 Det jeg har gjort er, at jeg har lavet en tast der starter det hele (mellemrum), derefter har jeg sat nogle lyde ind, og fået dem til at gentage sig.
Bill GATES er ikke verdeNs rigest mand
Gnavere og støttetandede
AffaldPlus & Klimaet Oplæg ved AffaldPlus’ bidrag til Klimafestivallen 30. september 2012 ”Mere genbrug - mindre skybrud!” ”Mere genbrug - mindre skybrud!”
Niels Pein Regelopdateringsseminar 2008.
Orkaner.
Munksøgård André og Nicki
Himmeriget ligner en skat, der lå skjult i en mark; en mand fandt den, men holdt det skjult, og i sin glæde går han hen og sælger alt, hvad han ejer, og.
Jeopardy Ikast Vestre Skole
Mekanisk Energi Potentiel Energi Kinetisk Energi
Made by RoboGenius. Mette Mie ChristiansenClaus Davidsen Morten S. Jensen Susanne Andersen Jesper N. Jensen Robin K. Asmussen Nana S. Jensen Søren Melchior.
Pas på vores JORD! Vind og vindhastigheder Greenpeace Råd
Papirfoldning.dk Fra kvadrat til engel i 20 trin.
Fra kvadrat til engel i 20 trin
Made by RoboGenius. Mette Mie ChristiansenClaus Davidsen Morten S. Jensen Susanne Andersen Jesper N. Jensen Robin K. Asmussen Nana S. Jensen Søren Melchior.
”Lineær Programmering - Maksimering”
Danmarks vindkort.
Mette Mie ChristiansenClaus Davidsen Morten S. Jensen Susanne Andersen Jesper N. Jensen Robin K. Asmussen Nana S. Jensen Søren Melchior.
Vindmøller Priser på vindmøller, Hvor meget strøm kan den producere?
Tornado.
Regnskoven i Sydamerika
Temaplan for vindmølleplanlægning i Norddjurs Kommune Workshop om vindmøller den 3. juni 2010.
Husstandsmøller / solceller
Velkommen.
Specialpædagogisk konsulent og projektleder Gert Deth Melchiorsen IKT-messe 2015 Kunsten at udvikle, fremstille og implementere.
Vindmølleenergi.
Stjernerne Fødsel, liv og død.
FJERNER ALLE LUGTGENER 2 modeler: 200 eller 500 mg/time
Strategi for grundvandsbeskyttelse
Vejr, vind og luft.. Hvordan opstår vejret? Hvor kommer vinden fra?
Skal Lindebjergskolen have en vindmølle?
Præsentationens transcript:

Arnes vindmølle

Vindmøllen er 31 meter høj Vingerne er hver især 13 meter lange Vindmøllen blev etableret i 1990 og var dengang den største på Fyn! Den kostede 1,8 millioner med alle udgifter Vindmøllen er 31 meter høj Vingerne er hver især 13 meter lange Hvilket er små, da der findes vindmøller med vinger op til 75 meter lange

Vingerne på møllen, drejer rundt, når der kommer vind. På vingerne sidder en aksel, som går ind i selve vindmøllen, hvori der er en generator. Der sker induktion og på den måde dannes der strøm. Strømmen føres gennem nogle kabler langs møllen, ned gennem jorden, hvor der er Gravet nogle kabler ned. Den ender i en transformer, som er ejet af Arne selv.. *Når Arne er færdig og ikke skal bruge transformeren mere, overtager Energi Fyn den, selvom det er Arne som har købt, betalt og ejer den.

For at producere optimal strøm, skal det blæse min For at producere optimal strøm, skal det blæse min. 13 sekund meter om vinteren og 15 sekund meter om sommeren. Det afhænger af hvor meget fugt der er i luften, da der er mere fugt om sommeren. Hvis det blæser mere en 22 sekund meter, stopper vindmøllen automatisk. Da dette kan føre til skader ( Se Youtube video)

Vindmøllen producere 225 kilowatt på en time De vil sige, at den ca Vindmøllen producere 225 kilowatt på en time De vil sige, at den ca. Producere 600.000 kilowatt strøm om året Når strømmen er lavet og omdannet sælger Arne sin strøm til firmaet Vind energi Danmark Han sælger det for 60 øre pr. Kilowatt