Mia,Om mig selv. Jeg hedder Mia og er 10 år og den 17. Januar bliver jeg 11 år og jeg går i 4.kl.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Spørgeord/Spurnarorð
Advertisements

Læselyst Et læsetiltag på mellemtrinnet på Randersgades Skole, hvor eleverne læser 20 min. hver dag over en periode på to måneder. Randersgades Skole Randersgade.
Den lille Mads.
En fejl ved kvinder. Da Gud skabte kvinden, var han kommet til sin sjete dag med overarbejdstid. En engel dukkede op og sagde: “Hvorfor bruger du så lang.
Hvem er vi? Martin Dahl Karin Dam Nielsen
C ognitive A ffective T raining Peter 12 år: Sommersøndag •Forventningsfuld til 7 •Denne weekend er jeg på Strandbo. I går sagde de voksne, at vi skulle.
Hvis du søger nogen, der vil gøre hvad som helst for at glæde dig ...
GRAFISK FORTÆLLING 1.
Tyskeren fortæller at han købte en lille gave til sin kone i går.
Music: Nightengale Serenade
Børns fritid i Ballerup Kommune
BAGSVÆRD FORT´s INFO-SKÆRM.
Har du nogen sinde tænkt over hvad dine kæledyr laver, når du er på arbejde?
Flere bekendte, lige så mange venner, men mere tid alene… - Nogle få perspektiver på ungdoms- og foreningsliv i en ”synes godt om”-kultur København 3.decemberr.
Den svære ungdom Om unge i gråzonen.
Børnemiljøvurdering 2013 Trinitatis Menigheds Børnehus
Da Gud skabte kvinden, var han kommet til den 6. dag med overarbejde.
1 Alder år 55 % år 24 % år 17 % Hvor længe på VUC? 1 år 93%
Sofies dejlige dag.
Brobygning 9. og 10.klasse Efteråret 2011 UU Lolland-Falster.
Selena Gomez.
Pigerne er blevet udfordret!! Susanne, med det nyeste forår’s tøj fra butikken. Tina har sat pigernes hår. Charlotte har lagt make up.
Grizzly Dream – Din Hundemassør / ved Anette Englykke
SJOVE GÆTTERIER Micro Trivial 2 hold.
Dias 1 – kostkompasset udfoldet for rådet om fysisk aktivitet
Af Daniel F, Kewin K, Andreas M, Mathias F PERSONPROFILER.
Min hobby Fornuftig og relevant tekst af emnet:
Identitet – hvem er jeg ?.
The Sims2 Double Deluxe + Sims 2 Pets
Smileyen, som fik en ven.
Der var engang en dreng ved navn Vincent Han var en dreng der altid elskede at lege og have det sjovt. Men hans land var døjet med borgerkrig. Med livet.
Jeopardy Navneord Udsagnsord Brug af tegn
Den bestøvlede kat. Illustreret af I.C.
Nissen på tur På loftet sidder nissen med sin julegrød,
FC Horsens – Ternevej 83 – 8700 Horsens – Veninde aften Vi gi´r dig oplevelser med og uden bolden FC´s U/11 piger inviterer til veninde.
Et stort danseshow.
Lav din egen bog LAD BØRNENE KLIPPE OG HÆFTE.
Kapitel 4 – nogle citater
Dette diasshow er udarbejdet af:  Gitte Larsen  Charlotte Pedersen Fra O 27.
Hvad gør livet så værdifuldt?
SMUT PAKKE 4 VIDEN OM MOTION.
En tidlig morgen i februar dag var vi i piareersarfik og spurgte elever om hvad de synes om at gå i piareesarfik. Så her er deres svar:
Smølfens død.
Fodbolddrengene. Her kommer Jes løbende hen til John, fordi de har aftalt at spille fodbold. Hej John. Undskyld, jeg kom for sent. Det gør ikke noget.
Vores tid i ugen Sarah og Lukva. Regne tiden ud Lukva: Sove: = 53 : 7 = 7,57 timer i gennemsnit Sarah: Sove: 8,5+8,5+8,5+8,5+8,5+6+10,5=
”Nå, hvordan gik det så lige i det virtuelle rum i dag
 Det jeg har gjort er, at jeg har lavet en tast der starter det hele (mellemrum), derefter har jeg sat nogle lyde ind, og fået dem til at gentage sig.
HISTORIEN OM DEN SØDE TAND OG DEN RÅ BØRSTE
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando på Bakken.
Sig noget pænt PRINT 2-3 SÆT OG LAMINÉR ”SUPER KLASSE KAMMERAT-STOLEN”
Mig Her er Jeg Jeg hedder Lea Jeg har fødselsdag den 12.april.
Kære Børnebørn. Jeg er glad for at bo på det alderdomshjem, I flyttede mig til, for et par år siden. Men jeg har været lidt trist de sidste par uger,
Skolesangen Af Strandby skoles elever. Mel: Jeg er så glad for min cykel Jeg er så glad for min skole Der har vi mange sjove fag Og det er fordi i en.
Aben Aben er en af verdens klogeste dyr.
Katte.
1. Forbrug af energi ved passiv og aktiv livsstil 2 Så meget energi bruger du dagligt, hvis du for eksempel: SkoleSidder ned i frikvartererne (45 min/dag)51Løber.
Historien om de gode venner.
Anne Mette Rosendahl Rasmussen
Palle alene i verdenen! Øv livet kan være trist..
Profilfag Julemarked Helt på plads med samarbejdsbutikker I. Virksomhedsbeskrivelse I. Navn, Adresse, mail, telefonnr, kontaktperson II. Profil, Målgruppe,
KATTE. DET JEG VED OM KATTE  En kat kan få 4 til 6 killinger  Så snart moren har født slikker hun dem regne  Killingen vokser hurtigt. Efter to uger.
Livet er dejligt! Det består af en masse små dejlige øjeblikke...
Kære Børnebørn. Jeg er glad for at bo på det alderdomshjem, I flyttede mig til, for et par år siden. Men jeg har været lidt trist de sidste par uger, fordi.
Iselingeskolen Elevevaluering 25. og 26. oktober årgang 87 elever.
Er foreningerne for alle – eller bare for de fleste?
Min sommerferie Første uge var vi på Jælling festival, vi fik en autograf af Sebastian klein. her ser i et billede da vi fik den.
Normalt Brundt hår men er farvet rødt Tøjstil er normalt det samme, men det går an på om det er i skolen eller efter skole. Går altid med smykker af en.
Morgendagens Børne- og Ungeliv ELEVER Resultater af spørgeskemaundersøgelsen 2016 Published by Birgitte Færregaard Larsen April at 11:34 Powered.
En historie fortalt som slides ● Af Jacob Laage Kragh.
”I gamle dage gik man til fodbold og gymnastik for at være sammen med sine venner – det gør man ikke mere!” - Perspektiver på børne- og ungdomsidræt i.
Præsentationens transcript:

Mia,Om mig selv. Jeg hedder Mia og er 10 år og den 17. Januar bliver jeg 11 år og jeg går i 4.kl.

Hvad jeg syntes om landet, Danmark Jeg elsker Danmark fordi at her er ingen krige og jeg er bare glad for at det er som det er i dag. Jeg syntes heller ikke at der mangler noget her i Danmark.

Hvad for nogen dyr jeg elsker i Danmark. Jeg elsker Heste, Hunde, Katte, Marsvin, Hamster, Svaner, Sommerfugle, Delfiner, Hvaler, Papegøjer, Løver, Kaniner, Æsler og Aber.

Om jeg tror på Julemanden i Danmark Jeg ved ikke om jeg tror på Julemanden men jeg ved at der er et eller andet lidt magisk ved julen for hvordan kommer man så i så godt jule humør når det nærmer sig julen?

Hvad for nogen gode venner jeg har. Jeg har min veninde som hedder Maja og hun er super sød og vi går i samme klasse. Jeg har også en anden veninde der hedder Charlotte. Jeg har også nogle venner som er drenge de hedder Jacob, Janus, Andreas, Cristian-Emil, Kenny, Og Tore og Bjarke de er tvillinger.

Hvad jeg kan lide i skolen / fritid. I skolen kan jeg godt lide at spille bold med nogen fra klassen. Og i skolen kan jeg også lide at sjippe sammen med Charlotte. I min fritid kan jeg godt lide at cykle og lege med bratz og lege med min lillebror som hedder Nicolai.

Om jeg går til nogen sport eller motion i Fritiden. Nej jeg går ikke til nogen sport men jeg vil gerne gå til ridning og gymnastik. ( Men det skal helst være med nogen fra klasse)