I mørkest fængsel er vi fri 1, S1

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Hva’ ska’ du med en telefon og et nummer når du ikke tør brug det.!
Advertisements

Skelgårdskirken, den 12. marts 2012
BP – dit og mit frihedsbrev. Muligt at leve et liv i frihed – pga
Har I hørt det? Mission er et must! Soma Biblia - en mulighed 
V5 Han sagde også til dem: »Hvis en af jer har en ven og midt om natten går hen til ham og siger: Kære ven, lån mig tre brød, v6 for en ven af mig er kommet.
At vente på Guds time.
Livet som kristen - det koster -
Jeopardy! Du stiller spørgsmålet, Læreren har svaret (som altid ;-)
Bibelmeditation II Teol.kursus, MF
Kate-QUIZ-mus.
Almagts Gud, velsignet vær
Moses 3. del.
Med Jesus i bønnens skole Lukas 11.. Lukas 11:1-4 Og det skete, da han var et sted og bad, at en af disciplene sagde til ham, da han holdt op med at bede:
131 – I Nazaret, i trange kår 1, S1 I Nazaret, i trange kår, med højheden fortrolig, der vokste op til manddoms år vor Herre, blid og rolig, som den, der.
Hvad ville Jesus sige, hvis han havde set ”House of Cards”?
138 – Med strålekrans om tinde 1, S1 Med strålekrans om tinde forklaret Jesus stod, det varmer os herinde, ved dybest hjerterod.
124 – Julen har englelyd 1, S1 Julen har englelyd, vi med fryd os barnlig på Gud Fader forlader; vi var i nød så længe, dog hørte han vor bøn, han ved,
Den signede dag med fryd vi ser Af havet til os opkomme Den lyser på himlen mer og mer Os alle til lyst og fromme Det kendes på os som lysets børn At natten.
198 – Jesus frem ad vejen drager 1, S1 Jesus frem ad vejen drager, Herrens Ånd er over ham; slægtens synd han på sig tager som det ydmyge Guds Lam. Se,
595 – Din rigssag, Jesus, være skal 1, S1 Din rigssag, Jesus, være skal min største herlighed. Tak, at jeg også fik dit kald til her at være med! Uværdig.
189 – Med thomaskravet står vi her 1, S1 Med thomaskravet står vi her, med tvivlens skæl for øjets skær, langfredags angst i mindet. Du kender, Gud, vor.
606 – Nådens Gud og ærens Herre1, S1 Nådens Gud og ærens Herre, styrk dit folk, bekræft din pagt. Kron din kirke dig til ære, bring dens knop til blomsterpragt.
544 – Det er fredens røst, der lyder 1, S1 Det er fredens røst, der lyder, Herre, ved dit nådebord, det er pagtens kalk, du byder, rakt os med forsoningsord,
477 – Der går gennem verden en hinkende dans 1, S1 Der går gennem verden en hinkende dans om guldkalvens glitrende flanker, og de, der beruser sig blindt.
107 – Af højtiden oprunden er 1, S1 Af højheden oprunden er en morgenstjerne klar og skær, af sandhed og af nåde; du Jakobs-stammens nye skud, du Davids.
JEHOVA RAFA – HERREN SOM HELBREDER DIG!. ”Jeg er Herren, der læger dig!” Jehova Rafa - ES
Rind nu op i Jesu navn 1, S1 Rind nu op i Jesu navn, du livsalig morgenrøde! Jeg med sang vil dagen møde fra min seng og hvilestavn; sjæl og hjerte skal.
163 – Gak under Jesu kors at stå 1, S1 Gak under Jesu kors at stå, hans sidste ord at agte på; fra korsets træ hans nådes røst skal lyde dig til liv og.
284_Vor store Gud gør store undere 1, S1 Vor store Gud gør store under, med glæde vi dem skue må, han fejer bort i nådens stunder den falske grund, vi.
063_Kvindelil, din tro er stor 1, S1 ”Kvindelil, din tro er stor, ske dig, som du ville!” I det rige nådens ord sprudler livets kilde.
491 – Kirken den er et gammelt hus, 1, S1 Kirken den er et gammelt hus, står, om end tårnene falde! Tårne fuldmange sank i grus, klokker end kime og kalde,
Den gældbundne tjener med Lego-figur
092 – Hvorledes skal jeg møde 1, S1
234_Jesus han er syndres ven 1, S1
123 – Julen har bragt velsignet bud 1, S1
Min Skaber, min Frelser 1, S1
Vi kommer på dit ord. Du har jo selv os sagt,
501 – O, havde jeg dog tusind tunger 1, S1
402 – Guds kærlighed, hvis dybder her, 1, S1
Vor Gud han er så fast en borg 1
XXX – Julebudet til dem, der bygge 1, S1
1 Fred hviler over land og by, ej verden larmer mer; fro smiler månen til sin sky, til stjerne stjerne ser.
759_Når morgensolen stiger 1, S1
MU111_Du, som gi’r os liv og gør os glade 1, S1
Vi synger med Maria vor store glæde ud til ham, som gav os Jesus,
167 – Nu ringer alle klokker mod sky 1, S1
349 – Jeg ville gerne turde tro 1, S1
Herre, min Gud, min længsel
609 – Jeg, som skabte hav og jord, 1, S1
Dig være ære, døden slog du ned! Din skal sejren være i al evighed!
Tag mod det barn, o Gud, vi bringer på dit bud. Du rører dåbens vande!
493 – Velsign, o store, stærke Gud, 1, S1
Halleluja dødens magt er brugt 1, S1
001 - O, gid med tusind tungers magt 1, S1
093 – Op, glædes alle, glædes nu 1, S1
Blomstre som en rosengård
Dejlig er jorden Dejlig er jorden! 2. Tider skal komme,
066_Jesus, Frelser og befrier 1, S1
Se, nu stiger solen Se, nu stiger solen af havets skød,
Blomstre som en rosengård
Guds arvinger og Kristi medarvinger
Jeg sad ved vejen Mel.: Line Nielsen Tekst: Line Nielsen
Hvad siger Bibelen om tro?
372 – Hvem kan forstå 1, S1 Hvem kan forstå, at også jeg
195 – Glæd dig, Zion, glæd dig, Jord! 1, S1
Vil du være med i en historie, hvor taberne er de smarte?
267 – Lysets engel går med glans 1, S1
082 – Nu kom der bud fra englekor 1, S1
154 – Se, hvor nu Jesus træder 1, S1
348 – Der bydes ind til kongens fest 1, S1
Præsentationens transcript:

I mørkest fængsel er vi fri 1, S1 vor trængsels tid er omme; ej anden frelser venter vi, han kommer, som skal komme. Hør, hvad hans vidner hørte, så: de blinde se, de halte gå, de døve øren høre. I mørkest fængsel er vi fri 1, S1

I mørkest fængsel er vi fri 2, S2 Af graven op de døde stå, de frydes ved hans stemme; det glædesbud kan store, små, kan fattigmand fornemme. Forarges på hans ringhed ej; i fattig dragt på alfar vej går Herren til Guds ære. I mørkest fængsel er vi fri 2, S2

I mørkest fængsel er vi fri 3, S3 Han slutter i sin store favn hver fattig sjæl her nede; hvor tvende samles i hans navn, han er i kraft til stede; han åbner øjet, som ej så, han byder døde end opstå af graven til sin glæde. I mørkest fængsel er vi fri 3, S3

I mørkest fængsel er vi fri 4, S4 Ej lukket er Guds rige mer, hvo søger skal det finde; i Herrens rige hører, ser den døve og den blinde. Med os er også under sket, vi har ham hørt, vi har ham set, blandt os står Guds enbårne. Ingemann I mørkest fængsel er vi fri 4, S4

, S5