Cykeltræning for nybegyndere i OGF

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Velkommen Din personlige udfordring i motiverende fælleskab Roskilde – Paris 2013.
Advertisements

Vejen til guldet…Trikerider.dk Vejen til guldet Trikerider.dk.
Til alle der kommer og besøger os I Grækenland Her er en lille guide så I nemt kan finde frem til huset.
Træning til halvmaraton og maraton 2013
Fysisk Træning Fra Troldeskovsløb til EM cross sejr.
En sund sjæl ……. i et sundt legeme?.
Velkommen til Jeopardy: Trafiksikkerhed i Øjenhøjde
Agenda opstartsmøde Kommunikation mellem os Skrueaften
10. ÅrgangNr www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Foråret er over os og det er tid til et nyhedsbrev fra Solsikken. Vi har opdateret vores.
Team ??? Byder alle velkommen til - Touren 2013.
Velkommen til informationsmøde vedr. MTB Randers
Løb og motionsaften, den 5. februar 2008 (RW) Løb og motionsaften i Bagsværd Atletik Club •Hvem er vi – de forskellige grupper •Hvilke aktiviteter og tilbud.
Sundheds-fremmende projekt i Odsherred I forbindelse med et sundheds-fremmende projekt i Odsherred. Har Vig motion og FK Odsherred taget initiativ til.
Er du én af de ca efterskoleelever, der i år skal have forlænget sit efterskoleophold med en ekstra uge??....
Cykler Rasmus og Matias.
Velkommen til opstartmøde hos OCM Sæson Agenda •Præsentation af bestyrelsen •Kommunikation mellem os •Klubtøj •Skrueaften •Træning/turleder •Test/træningsmetoder.
Busser Kan vi spare penge hvis alle kører på cykel?
Forældremøde for U maj 2012 Dagsorden • Formålet med Play & Stay konceptet • Turneringsformater for u10 og u8 • Mål med træningen – selvtræning •
FC Horsens – Ternevej 83 – 8700 Horsens – Veninde aften Vi gi´r dig oplevelser med og uden bolden FC´s U/11 piger inviterer til veninde.
Børnemad madvalget Ideer til temaer til drøftelse ifm. valg af frokostordning September 2010 Kære ledere/ forældrebestyrelser I dette powerpointshow er.
Mandag den 5. maj Vi er ude og nyde det gode vejr til kl. 15. Peter og Ole på kursus. Man. - Tirs. - udedag Ons. - Tors. - Fre. – Jeannie’s sidste dag.
INDSÆT EVT. EMNE TEKST HER Sikker cykelrytter GO STIL som cykelrytter betyder, at du: er venlig og høflig i trafikken har forståelse for, at andre kan.
Team Rotary Favrskov et Socialt og humanitært projekt. AGC nov2011.
Løbekalender marts – april Mødested: Vandhuset Tidspunkt: Kl Træningstype: Der løbes i roligt tempo, dvs. man skal kunne tale sammen uden.
Projekt for de kommende skolebørn i Sabro Dagtilbud
Svømmer-møde 5. september 2014
Spørgsmål: 1 Hvad er en knallertansvarsforsikring? Svarmuligheder: Ja
Velkommen til FDM Sjællandsringen En verden af motorsports aktiviteter for alle.
DM-Rally er ikke kun for ”de store” … det er helt sikkert også noget for dig!!! Ka’ du li’ prøver i mørke? Ka’ du li’ efterårsvejr? Ka’ du li’ grusveje?
Mallorca 2007 Info møde 25. februar. Mallorca 2007 Afrejse Billund kl. 19,15 fly NB 347. Mødetid lufthavn 17,00 Ankomst Palma kl. 22,00 Hjemrejse.
Troppens sommerlejr 2015 Hvorfor skal jeg med ? Spørgsmål ?
Ny i Triatlon.
Info-møde Sæson Velkommen! Ny sæson – ny energi Tenna, Nikolaj, Rasmus, Mette og Jakob 13 gymnaster En forening, der bakker op om holdet.
SOMMERHUS- TUR 2011 Velkommen til…. Årets tur foregår: Fredag den 3. juni kl til søndag den 5. juni kl
For hele familien 7 søndage i foråret Kl 10-13
Christopher Jensen Htx – 1.x 10/9-07 Det perfekte skud.
Herren burde måske lette måsen, og løbe en tur i stedet
Når adfærdsændring ikke er så nemt Den 18. maj
Mandag den Velkommen 1. Velkomst (SN) 2. OGF ”Ny struktur” (SN) 3. Valg af styregruppe (SN) 4. Sæsonplan (MBK) 5. OGF Politik (MBK) 6. Kaptajner.
Ka´du klare det? Dialogredskab - Krav i arbejdet HR Arbejdsmiljø, O&P 2015.
Cykliststrategi Kampagner Uheldsstatistik Dræbte: 57 i i 1998 Alvorligt tilskadekomne: 550 i 2007 – 800 i 1998 Lettere tilskadekomne:
SSB Tour 2012 Kære sponsor, SSB´er, forældre, virksomhed mm. Jeg kontakter dig hermed vedr. SSB Tour Tirsdag den 27. marts kl afvikles.
Velkommen – igen. Vi skal have ”slået sløjfen” for årets tour 2016 Du skal nyde det gode selskab Hvad var godt – hvad kan gøres bedre Vi skal åbne for.
Oplæg til medarbejderne
Velkommen - det er et kønt hold ….
Velkommen Til ”gamle” ryttere … … og nye ryttere !!!!!
Køreteknik Sæt I gang Før du kører ud i trafikken, skal du kunne køre din knallert sikkert. Du skal kunne holde balancen, trække, sætte i gang, standse,
Gaffeltruck konference Koldingfjord 22 August 2017
Typiske ulykkessituationer
Holdleder / Holdsport Valby Boldklub Ungdom.
Statistik, bøder m.m. Statistik
Sejlklubben Egensedybet
Skitur 2018 – fra den 19/2 – den 25/2 KLUB UNG Roskilde Øst.
Statistik, bøder m.m..
Velkommen til OGF Cykelmotion Stormøde 19. februar 2018
Statistik, bøder m.m..
Andre trafikanter.
Øveprøve – lille knallert
Stråle-Simon og jagten på de sure kræftceller
Placering, orientering og tegngivning
Typiske ulykkessituationer
Energipokalen 2018: Elisabeth Eskildsen
Januar 2010 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Januar 2010 SØNDAG MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG
Trafikpolitik for Durup Skole.
Januar 2010 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Lektion 6 Formålet med denne lektion er at introducere eleverne til de fællesskabende aktiviteter, der i høj grad støtter op om skabelsen af et stærkt.
Fra anledning til udvikling
August 2009 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Velkommen til OGF Cykelmotion Stormøde 11. marts 2019
Præsentationens transcript:

Cykeltræning for nybegyndere i OGF

Team OGF-Mentorhold Krav til rytter og cykel: Rytteren skal kunne holde balancen på cyklen og kunne klare en distance på mellem 25 - 30 km på en trænings aften. Der cykles med hjelm. Cykeltøj en fordel, men ikke et Must! Medbring drikkedunk og evt. energibar. Cyklen skal være med udvendige gear. Det gør det meget lettere at skifte slange ved punktering. Udvendige gear gør det mere spændende at cykle bakker og i med- og modvind. Cyklen skal være lovlig, bremser, gear, kæde o.lign. (medbring ekstra slange og pumpe)

Træningsplan Cykeltræning hver tirsdag og torsdag aften kl. 18.00. (med mindre der er forhindringer) Vi træner i perioden 1. april til 31. maj, herefter hold 4 light til 30. juni. Der cykles på mindre veje, og i en hastigherd, hvor alle kan deltage. Distance ca. 25 – 30 km på en træningsaften.

Mentorhold Vi skal max. være 10 på holdet. Vi træner som et hold. Vi hjælper hinanden. Vi træner rulleskifte, 2+2 og 1+1. Der trænes i kommandoer (forhindringer, huller, forfra og bagfra o.lign.) Der trænes bakkekørsel (op og ned) Der trænes kliksko. Der cykles efter gældende færdselsregler.

Lær dig selv og cyklen at kende I takt med at vi lære hinanden bedre at kende, vil vi blive mere modige. Hastigheden kommer lidt op og vi kommer til at køre mere tæt. Det er vigtigt at vi ikke bliver overmodige og uforsigtige, det er her at der sker skader. Vær hele tiden obs. på hvad der sker foran. Ved defekt på cyklen, hjælper vi hinanden, men det er en god læring selv at stå med en punktering eller en kæde der skal sættes på plads. Hvor meget skal lufttrykket være PSI – Bar?? (115 PSI = 8 Bar), se på dæk. Hvordan smøres og renses kæden? Justering af gear og bremser!

Det sociale Boost Sidste år mødtes holdet senere på sæsonen, hvor der blev kørt træningsture. Der er oprettet en FaceBook gruppe, hvor aktiviteter bliver lagt ud, således at den enkelte kan tilmelde sig, og evt. selv foreslå en tur. FaceBook: Team OGF cykelmotion. (tidl Team OGF Mentorgruppe). Der vil som regel blive orienteret om ruten, og her kan den enkelte rytter tilmelde sig træningen. Yderligere information på https://www.ogf.dk/motion

Plan - Mål I takt med at rytterene bliver bedre – er det planen at de blander sig med de øvrige OGF’ere. Det vil være naturligt, hvis første spring er ind i gruppe 4. For andre vil det måske være at deltage i et cykelløb, eks.vis Fyn rundt, Hjertedame (for kvinder) eller noget helt 3. Det er OGF-cykelmotions helt klare mening, at der i sommersæsonen cykles på racercykel og med kliksko. Der er dog enkelte der pga. fysiske forhold dispenseres for denne ordning.