Don't waste your time on jealousy;

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Johannesevangeliet kap 15,1-11.
Advertisements

At leve i Guds ubetingede kærlighed!
Bjergprædikenen (12) Loven om at elske sine fjender Matt 5,43-48.
Gal. 2:16 Vær derfor årvågne, gør sindet rede, bind op om lænderne, og sæt alt jeres håb til den nåde, der gives jer, når Jesus Kristus åbenbares. Som.
Hvad laver en skolebestyrelse? Skolebestyrelsen har indflydelse på alle områder, der vedrører skolens virksomhed inden for rammerne af folkeskoleloven.
Nikodemus´ hjørne 1. maj Joh 3:1-8 Der var et menneske, en af farisæerne, ved navn Nikodemus, medlem af jødernes råd. Han kom til Jesus om natten.
Diakoni del 2 Hvad er et menneske?. Renaissancens menneskesyn Pico della Mirandola: ”Mennesket er det givet at opnå, hvad det ønsker, at være hvad det.
Kan en kærlig Gud dømme mennesker? Gud er kærlighed. Det står selv i Bibelen. Han elsker hele verden, altså alle mennesker. Hvorfor i al verden har han.
241 – Du skabte os, Herre 1, S1 Du skabte os, Herre, til frihed og leg, til i ansvar og tillid at følge din vej, din jord skulle dyrkes, dit værk have.
P ROCEDURE K ONDITEST I C OLUMBUS L ABORATORIUM. Tjek kommunikation Kald Astronauterne i Columbus op via skype Tjek at astronauterne kan høre dig.
Hvordan laver jeg en pude efter mit hoved? Følg denne enkle vejledning, så er du godt på vej.
En passion, der tåler lidelse og krise Paulus Ap. Gern. 9,15-16 Vendepunktet: Vort livs første alvorlige korsvej Kaldet – livsopgaven ”Det-der-er-lige-mig-oplevelsen”
Livets Ord Januar 2016 Kommentar af Fabio Ciardi (OMI)
Søndag, den 26.april 2009 Apostolsk Kirke i Århus Et fornyet fællesskab.
Amagerbro Frikirke. Generøsitet – med vilje I har hørt, at der er sagt: ›Øje for øje og tand for tand.‹ Men jeg siger jer, at I ikke må sætte jer til.
704_Herre, vor Herre 1, S1 Herre, vor Herre, hvor herligt Gudsnavnet omstråler himlen og kroner vor jord. Du har hvert væsen og folkeslag favnet, udbredt.
LIVETS ORD Oktober 2016 “Tilgiv din næste den uret, han begår, så vil også dine synder blive forladt, når du beder om det” (Siraks Bog 28, 2).
Advent Jesus KOM og han KOMMER TEMA: Advent
Pinsedagen kom!. Pinsedagen kom! Ap.G. 2,1-4 Da pinsedagen kom, var de alle forsamlet. Og med ét kom der fra himlen en lyd som af et kraftigt vindstød,
Skitur 2017 – fra den 20/2 – den 26/ KLUB UNG Roskilde Øst.
Vi hører altid “reglerne” fra kvindernes side
Etablering af virksomhed
Lektion 7 Formål med denne lektion er at arbejde videre med klassekulturen, følge op på surveyen og at afrunde lektionsforløbet i Netwerk. Alle rettigheder.
S1.
Find trafikpolitikken her: (skriv URL)
Relationer på arbejdet.
Den signede dag med fryd vi ser
At forholde sig til Bibelens voldelige tekster i en terror tid.
Nadver, Bøn og tak, S1 Bøn og tak
Lavet af Camilla, Alberte, Mille og Laura
Målet med at give nogle elever en transitmentor
829_Kærlighed, som ej har lige 1, S1
Beder, og I skulle få. Beder, Jesus selv tillader,
067 – Hvad mener i om Kristus 1, S1
Livets Ord November 2017.
God Filosofi.
490 – Guds igenfødte, ny-levende sjæle 1, S1
Det kan jeg da ik’ Den tabte identitet.
Lys i verden Hånden på hjertet (3).
Min kære fader i himlen Mel.: Timon Müller Tekst: Line Nielsen
Kærlige hænder brødet nu ta'r
«Men drives I af Ånden, er I ikke under loven» (Gal 5,18).
Køreteknik.
Styrk foreningen Fællesskab og samarbejde
Vi udfordres til at leve i opstandelsens frihed
’For tilgiver I mennesker deres overtrædelser, vil jeres himmelske fader også tilgive jer. Men tilgiver I ikke mennesker, vil jeres fader heller ikke tilgive.
Ja – de vil ikke købe en tandbørste til mig, så må jeg bruge deres.
El Salvador Kontrasternes land
Baba – Modul X.
Find trafikpolitikken her: (skriv url)
302 – I blev skabt som mand og kvinde 1, S1
Sådan bruger du præsentationen
Lev livet bedre At lære er at leve.
Trafikpolitik for (skriv skolens navn)
Lidt eller lille Mel.: Line Nielsen Tekst: Line Nielsen
Hab.2.1-2: v1 Jeg vil stå på min post, jeg vil stille mig på vagt og spejde for at se, hvad han vil sige til mig, hvad jeg får som svar på min klage. v2.
Hvilken rolle vil du spille i Guds historie?
Hab.2.1-2: v1 Jeg vil stå på min post, jeg vil stille mig på vagt og spejde for at se, hvad han vil sige til mig, hvad jeg får som svar på min klage. v2.
422 – Kærlighed helt uden lige 1, S1
851_Du kære Gud og Fader god 1, S1
På Melkisedeks vis Søndag d. 23. september 2018.
Arbejdsglæde & samarbejde
Del med andre, del med andre.
Jeg vil ophøje Dit navn 1, S1
CAMILLAS HISTORIE Dilemmaøvelse.
Guds rige - En Guds riges etik.
Den uundgåelige smerte
Livets Ord Juni 2019 “I skal få kraft, når Helligånden kommer over jer, og I skal være mine vidner.” Ap. G. 1, 8.
Værktøj 10: Forandringer og stress - Individet
Den uundgåelige smerte
Præsentationens transcript:

Don't waste your time on jealousy; sometimes you're ahead, sometimes you're behind… the race is long, and in the end, it's only with yourself Spild ikke din tid på jalousi; nogle gange er du foran, andre gange er du bagud… Ræset er langt og i sidste ende, er det kun mod dig selv.

I har hørt, at der er sagt: ›Øje for øje og tand for tand I har hørt, at der er sagt: ›Øje for øje og tand for tand.‹ Men jeg siger jer, at I ikke må sætte jer til modværge mod den, der vil jer noget ondt. Men slår nogen dig på din højre kind, så vend også den anden til. Og vil nogen ved rettens hjælp tage din kjortel, så lad ham også få kappen. Og vil nogen tvinge dig til at følge ham én mil, så gå to mil med ham. Giv den, der beder dig; og vend ikke ryggen til den, der vil låne af dig. I har hørt, at der er sagt: ›Du skal elske din næste og hade din fjende.‹ Men jeg siger jer: Elsk jeres fjender, og bed for dem, der forfølger jer, for at I må være jeres himmelske faders børn; for han lader sin sol stå op over onde og gode og lader det regne over retfærdige og uretfærdige. Hvis I kun elsker dem, der elsker jer, hvad løn kan I så vente? Det gør tolderne også. Og hvis I kun hilser på jeres brødre, hvad særligt gør I så? Det gør hedningerne også. Så vær da fuldkomne, som jeres himmelske fader er fuldkommen! Matt. 5:38-48