Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Amagerbro Frikirke. Generøsitet – med vilje I har hørt, at der er sagt: ›Øje for øje og tand for tand.‹ Men jeg siger jer, at I ikke må sætte jer til.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Amagerbro Frikirke. Generøsitet – med vilje I har hørt, at der er sagt: ›Øje for øje og tand for tand.‹ Men jeg siger jer, at I ikke må sætte jer til."— Præsentationens transcript:

1 Amagerbro Frikirke

2 Generøsitet – med vilje I har hørt, at der er sagt: ›Øje for øje og tand for tand.‹ Men jeg siger jer, at I ikke må sætte jer til modværge mod den, der vil jer noget ondt. Men slår nogen dig på din højre kind, så vend også den anden til. Og vil nogen ved rettens hjælp tage din kjortel, så lad ham også få kappen. Og vil nogen tvinge dig til at følge ham én mil, så gå to mil med ham. Giv den, der beder dig; og vend ikke ryggen til den, der vil låne af dig. Mat. 5 v/ 38-42 Gengæld ikke ondt med ondt eller skældsord med skældsord, men tværtimod med velsignelse, for I er kaldet til at arve velsignelse. 1. Peter 3, v/ 9

3 Generøsitet – med vilje Læg derfor løgnen bort og tal sandhed med hinanden, for vi er hinandens lemmer. Bliv blot vrede, men synd ikke. Lad ikke solen gå ned over jeres vrede, og giv ikke plads for Djævelen. Den, der stjæler, må ikke mere stjæle, men skal tværtimod slide i det og selv frembringe noget godt med sine hænder, så han har noget at give af til den, der har behov for det. Ef. 4 v/ 25-28

4 Generøsitet – med vilje Du har hørt det sagt… at du skal kunne sørge for dig selv, at du skal tage din del af slæbet, at du skal betale tiende, men jeg siger dig… du skal slide i det, så du har noget at give af til den, der har behov for det. du skal lede efter muligheder for at velsigne. hvorfor spørger du – er alt ikke Guds? Så vær da en god forvalter.


Download ppt "Amagerbro Frikirke. Generøsitet – med vilje I har hørt, at der er sagt: ›Øje for øje og tand for tand.‹ Men jeg siger jer, at I ikke må sætte jer til."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google