Sikkert patientflow – kapacitetsoverblik

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Test i Der er 20 spørgsmål og du kommer automatisk videre ved korrekt svar Tryk for start.
Advertisements

1 Test 2 Klik for at begynde. 2 Hvor skal du klikke for at få vist tabelværktøjer?
Photo story. Velkommen til denne lille manual omkring Photo Story 1.Du kan vælge at se hele filmen og detaljeret se hvordan du bedst kommer i gang med.
Videregående pc-vejledning
Vejledning til Cisco trådløs telefon
Hvordan man logger ind på Dansk ACL database
Videregående pc-vejledning Modul 04: Windows-elementer 60+Bornholm.
Powerpoint fornuftig udskrivning
Start med at åbne WiiFLOW Vejledning til coveropsætning.
Log direkte fra GSAK Der er en kæmpe fordel at logge direkte fra GSAK, for det første er det let, da men ikke skal åbne alle cachesiderne for at kunne.
Undervisning og introduktion november 2013
Administration af hkkbhbest.dk Guide til brug ved kursus onsdag den 16. februar 2011.
Hvordan får jeg lagt First Class programmet ind på min egen computer ??? De følgende sider er en lille anvisning på, hvordan du selv kan installere programmet.
Sidetyper Web-udvikling med FrontPage 2003 RHS - Informationsteknologi.
Skift mellem flere åbne vinduer
Introduktion til CSS I gang med min første HTML & CSS hjemmeside.
Hvad er CURIS? CURIS er et IT-system til registrering af forskning og formidling på KU CURIS er navnet for Copenhagen University Research Information System.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret oktober 2012.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2008.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret februar 2009.
Hvordan bruger jeg First Class konferencerne ?
Grundejerforeningen Jægervangen
Velkommen.
Brugerstyret animation Nu skal du lære at lave en animation. Det er vældig sjovt for den der laver præsentationen, men ikke altid for den der skal se.
Blog kommentar Åben arkivet ved at trykke på den lille sorte trekant der peger ind på et årstal (næste billede)
Videregående pc-vejledning
Start test 1 KLIK HER. Hvilken tast skal du bruge for at redigere en celle direkte? 2 F1 F2 F5 F7.
Før du starter, skal du sikre dig at du har en digital signatur. Få den gennem den ansvarlige på afdelingen (gyn:Christel Nielsen), el. bestilbestil 1.
Nyheder i Handi v5.3.0 (Gælder Handi5 SW, Handi Defy+, Handi Xcover 2)
Calc.
Indhold 1.Hvad er MATRIX Mobil 2.Menu Valg 3.Installation 4.Adgang.
Introduktion til © 2013 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Startskærmbilledet i Lync Startskærmbilledet i Lync har fliser i hubben til.
Klik på et af kapitlerne nedenfor for at få flere oplysninger eller klik på knappen Næste side for at starte Selvstudie. 1.Navigation på hjemmesidenNavigation.
Det første ark i regnearket:
Finde og åbne et chatrum Brug søgefunktionen i Lync til at finde de rum, du har adgang til. 1.I hovedvinduet i Lync skal du klikke på fanen Chatrum. 2.Skriv.
Lave egne visninger - kreditorer
Videregående pc-vejledning Modul 03: Harddisken 2 60+Bornholm.
Lion CMS Introduktion Sådan bruger du systemet. Trin 1 Tryk på login knappen Skriv dit brugernavn Skriv dit password Tryk på OK (Login) knappen Du er.
Oprettelse af tabeller (Access, del 2)
Brevudskrivning Du vil gerne skrive et brev, i dette tilfælde til en kreditor. I din venstre menubjælke finder du derfor Kreditor og trykker på den. Derved.
For at ændre ”Enhedens navn” og ”Sted og dato”: Klik i menulinjen, vælg ”Indsæt” > ”Sidehoved / Sidefod”. Indføj ”Sted og dato” i feltet for dato og ”Enhedens.
Videregående pc-vejledning
Vis hjælpelinjer som er en hjælp ved placering af billeder 1.Højre klik på den aktuelle side og vælg ’gitter og hjælpelinjer’ 2. Sæt kryds ved ’Vis’ tegnehjælpelinjer.
Photo Story Den smarte måde at lære på Tradium – Randers Malerskole.
Publiceringsgenvej i OJS Send din færdigformaterede fil uden om det redaktionelle workflow og direkte til elektronisk publicering Denne publiceringsform.
Frivillignettet Adgang via Hjerteforeningens hjemmeside Klik på menu.
CV funktionen i PU:RE Her ses ens profilinformation i PURE, hvor man kan se sine publikationer, aktiviteter, presseklip og cv’er. Nye cv’er skal oprettes.
Installation af TimeLog Tracker til Outlook
GUIDE TIL EN KLASSES AFLEVERINGER
Hvordan ændrer jeg teksten på min hjemmeside?
GUIDE TIL BRUGEN AF FÆLLES MATERIALER (ELEV)
Overblik med Instruktørrollen
Sådan tilpasser du dit Microsoft SharePoint Onlinewebsted
NEXUS MOBILE PIXI BOG Det hurtige overblik over ændringerne fra Mobil Omsorg til KMD Nexus Mobile.
Opret fremmed kursus Blå kurser: Fremmed kurser
Praktikpladsen.dk Præsentation på praktikkonferencen,
GUIDE TIL EN KLASSES AFLEVERINGER
GUIDE TIL OPRETTELSE AF DOKUMENTER
Prisindsamling med HP iPAQ 214.
Præsentationens transcript:

Sikkert patientflow – kapacitetsoverblik Åben den aktuelle kapacitetskonference ved at klikke på kapacitetsoverblik ikonet (Tryk F11 tasten for at få kapacitetsoverblikket i fuldskærm) Kapacitetsoverblikket kan også tilgås fra indtastningsikonet: Ikoner / Symboler Ved at bevæge cursoren henover ikonerne gives forklarende tekst Dato Den nuværende valgte dato kan ses i toppen af kapacitetsoverblikket. Klik på datoen for at få en dialogboks frem hvor andre datoer kan vælges. Sortere en kolonne Sorter en kolonne ved at klikke på kolonneikonet i toppen af kapacitetsoverblikket. Rækkerne vil være sorteret højest til lavest. Klik én gang til for at sortere lavest til højest. Klik én gang til for at annullere sorteringen. Der er tre søjler der kan sorteres: ”Aktuel belægning”, ”Forventede disponible sengepladser” og ”Belægning efter udskrivelser/indlæggelser”. Skjul søjler For at skjule søjler klik på øjet i toppen. Herefter vil en menu komme frem i venstre side af. Ved klik i ”Konferencetilstand” fås et let overblik over hospitalet. Aktuelle aftaler I bunden af kapacitetsoverblikket er der et tekstfelt til aftaler for den gældende dag. Feltet gemmer og opdaterer automatisk ved ændringer. Der kan ikke redigeres i aftaletekst fra tidligere datoer end den aktuelle. Rediger indtastning Rediger en indtastning fra et afsnit ved at klikke på rækken med afsnittet i overblikket. Der kan kun redigeres for den aktuelle dato. Herefter vil en dialogboks komme frem. Følg indtastningsvejledningen for afsnittene for at fortsætte. Manualer Ved klik på de 3 vandrette linjer i toppen til venstre fås adgang til nogle genveje og til manualer. Regionshospital Nordjylland, Hjørring. Marts 2018