Jonathan Back to Back 1. Jonathan har ingen venner Han lever for sig selv Dagen går med tunge skridt Mod dybet i hans sjæl Og pigen skrev det sidste brev.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Vi hører altid om kvinders “regler”, her er så mændenes regler.
Advertisements

Johannesevangeliet kap 15,1-11.
Vi er en menighed, som giver evangeliet videre, med det mål at mennesker bliver efterfølgere af Jesus. (Mt. 28:18-20) - Det betyder, at vi i menigheden.
Køb en hund!!.
Ta Dig tid….
Et digt af Tove Ditlevsen
1998 Turen til Aabenraa - Flensburg. Ja så er vi her igen – venter på at komme afsted.
Tema: De nye kvinder stemmer i
Sofies dejlige dag.
Året var 1987, i en lille by med navn Sussex, blev et lille hus totalt til intetgjort. Alt blev kastet ud, inkluderet en lille brun bamse... Den blev.
BØRNEMORDERN CHRISTIAN XENIA OG NEEL. Denne dias er sponsoreret af at Vi nægter at fortælle noget med mindre I bestikker os. I må helst ikke smække med.
Dialogisk læsning – Eksempler på spørgsmål
1 Gid jeres håb og jeres gode drømme ikke får jer længere ud at svømme
Chicken Af: Louise, Camilla og Johanna..
5. Mos 6:4-9 Hør, Israel! Herren vor Gud, Herren er én. Derfor skal du elske Herren din Gud af hele dit hjerte og af hele din sjæl og af hele din.
De evige tre Tove Ditlevsen
mine observationer Filmanalyse af OK Gloser til filmen
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
Han sagde “Skal vi bytte stilling I aften?"
Videreudvikling af ide 2&2
De evige tre Tove Ditlevsen
Fristelse Så blev Jesus af Ånden ført ud i ørkenen for at fristes af Djævelen. Og da han havde fastet i fyrre dage og fyrre nætter, led han til sidst.
Han sagde “Skal vi bytte stilling I aften?"
Kære Børnebørn. Jeg er glad for at bo på det alderdomshjem, I flyttede mig til, for et par år siden. Men jeg har været lidt trist de sidste par uger,
Tornadoer Hvad er en tornado:
Normalt Brundt hår men er farvet rødt Tøjstil er normalt det samme, men det går an på om det er i skolen eller efter skole. Går altid med smykker af en.
Hvad ville Jesus sige, hvis han havde set ”House of Cards”?
Komme dit rige iblandt os
Andagt: Skrig det til træerne. Kornet i siloen Positiv silo Dejlig familie Gode venner Fede fællesskaber En sød kæreste Mening med livet Alt er godt Negativ.
Kære Gud jeg takker dig 1, S1
Imellem nattens stjerner 1, S1 Imellem nattens stjerner der står en stjerne klar, som aldrig før en stjerne på jordens himmel var.
162_Bliv forenet, alle hjerter 1, S1 Bliv forenet alle hjerter, søg i Herrens hjerte fred. Giv vor frelsers tunge smerter løn i enig kærlighed. Han vort.
211 – Rejs op dit hoved 1, S1 Rejs op dit hoved, al kristenhed! opløft dit øje, slå ej det ned! i Himlen du har hjemme; dér er dit hjerte, dér er din skat,
491 – Kirken den er et gammelt hus, 1, S1 Kirken den er et gammelt hus, står, om end tårnene falde! Tårne fuldmange sank i grus, klokker end kime og kalde,
Vor tids paradoks Klik for næste side .
1 Fred hviler over land og by, ej verden larmer mer; fro smiler månen til sin sky, til stjerne stjerne ser.
Hver en ny dag er bedre end i går,
759_Når morgensolen stiger 1, S1
som din kærligheds vidunder, trøster mig i al min nød;
Linedanser Per Krøis Kjærsgaard
Øde Ø Rasmus Seebach Hvis det føles lidt som om at livet er en test og hvis du kun møder modstand på din vej ved du jeg stiller op med hel' mit.
Eksamensopgave A.
001 - O, gid med tusind tungers magt 1, S1
Olivia Rasmus Seebach Olivia siger ja til din fest, men til kærlighed siger hun nej Olivia hun lukker ikk' nogen ind i sit hjerte, heller ikk' dig Du kan.
Se, en stjerne Se, en stjerne i det fjerne!
En stjerne skinner i nat
Susan Himmelblå Kære Susan med de himmelblå til lykke
Livets Ord April 2018.
Gid jeres håb og jeres gode drømme
Midt om natten Strisserne kom før vi ventede dem Midt om natten
Lille store verden Rasmus Seebach
I mine øjne Rasmus Seebach
“Glæd jer altid i Herren!” (Fil 4,4).
Over byen Noah vers Højt over skyen, langt over byen Tog du mig med Himlen ku' nå dig, stjernerne så mig, falde ned (et sted) Drømmene vågner, fordrivende.
Til en velsignelse Mel.: Line Nielsen Tekst: Line Nielsen.
280 – Herre jeg vil gerne takke 1, S1
Linedanser Per Krøis Kjærsgaard
Ord skaber Da du kom hertil fra et underfuldt sted,
Vimmersvej Bamses venner 1975
Jesus er børnenes bedste ven 1, S1
Guds arvinger og Kristi medarvinger
226_Et suk igennem verden går 1, S1
Lysets engel Lysets engel går med glans gennem himmelporte.
Jonathan Jonathan har ingen venner, lever for sig selv
Olivia Rasmus Seebach Olivia siger ja til din fest, men til kærlighed siger hun nej Olivia hun lukker ikk' nogen ind i sit hjerte, heller ikk' dig Du kan.
Kvinde min Kim Larsen Kvinde min, jeg elsker dig og jeg, du elsker mig og hvad der så end sker,  åh lad ske for jeg din og selvom om vi har skændtes.
Se, en stjerne Se, en stjerne i det fjerne!
Herre, vi vil stille mindes dine ord, dele dine gaver
Øde Ø Rasmus Seebach Hvis det føles lidt som om at livet er en test og hvis du kun møder modstand på din vej ved du jeg stiller op med hel' mit.
267 – Lysets engel går med glans 1, S1
Præsentationens transcript:

Jonathan Back to Back 1. Jonathan har ingen venner Han lever for sig selv Dagen går med tunge skridt Mod dybet i hans sjæl Og pigen skrev det sidste brev Det var midt i maj Sommeren blev så kold i år Og mågerne skreg 2 Jonathan bor til leje På værelse hos Fru Klem Der altid har besøg om natten Når han kommer hjem Og når han lægger sig i sengen Stille falder hen, ja Så ligger han og drømmer om At livet er hans ven

Jonathan Back to Back Omk Jonathan giv aldrig op Glem de nederlag For kærligheden finder vej Det sker for dig en dag Jonathan giv aldrig op Det sker jo nok engang At verden ser din ensomhed Og sommeren bli'r lang

Jonathan Back to Back Omk Jonathan giv aldrig op Glem de nederlag For kærligheden finder vej Det sker for dig en dag Jonathan giv aldrig op Det sker jo nok engang At verden ser din ensomhed Og sommeren bli'r lang 2 Jonathan har ingen far Og mor hun smed ham ud I skolen var der ingen hjælp Nu lever han som bud Og Jonathan har ingen venner Lever for sig selv Dagen går med tunge skridt Mod dybet i hans sjæl Omk Jonathan giv aldrig op Glem de nederlag For kærligheden finder vej Det sker for dig en dag Jonathan giv aldrig op Det sker jo nok engang At verden ser din ensomhed Og sommeren bli'r lang