MU111_Du, som gi’r os liv og gør os glade 1, S1

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Livets Ord November 2008.
Advertisements

Vi er en menighed, som giver evangeliet videre, med det mål at mennesker bliver efterfølgere af Jesus. (Mt. 28:18-20) - Det betyder, at vi i menigheden.
Økonomi og Bøn Søndag den 27. marts Repetition • Vi har lært at: • Gud ejer alt sølv og guld • Han ønsker at søger for os på alle livets områder.
Loven om forholdet til penge Matt 6,19-24
Det personlige vidnesbyrd Undervisning Aalborg lørdag den 2. maj 2009.
BP – dit og mit frihedsbrev. Muligt at leve et liv i frihed – pga
Kristus er opstanden! ”Efter sabbatten, da det gryede ad den første dag i ugen, kom Maria Magdalene og den anden Maria for at se til graven. Og se, der.
November 2014 Livets Ord "Hos dig er livets kilde" (Salme 36, 10)
Salme 69:2-3 Frels mig, Gud, for vandet når mig til halsen, jeg er sunket i bundløst dynd og kan ikke få fodfæste. Jeg er kommet ud på det dybe vand, strømmen.
Du kom til vor runde jord, barn, på bare fødder, midt i engles julekor, med Himlens frakkeskøder. Du var dreng i Nazareth, stod i tømrerlære,
Guds kærlighed er stærke, milde hænder 1, S1 Guds kærlighed er stærke, milde hænder, som dækker dig med miskundhed og fred. Guds kærlighed dig ud i livet.
De ti bud Jeg er Herren din Gud. De første bud Gud talte alle disse ord: »Jeg er Herren din Gud, som førte dig ud af Egypten, af trællehuset. Du må ikke.
118 – Hjerte, løft din glædes vinger! 1, S1 Hjerte, løft din glædes vinger! Over muld underfuld englesangen klinger; hør og mærk de toner søde, Himlen.
301 – Det er så yndigt at følges ad 1, S1 Det er så yndigt at følges ad for to, som gerne vil sammen være; da er med glæden man dobbelt glad og halvt om.
198 – Jesus frem ad vejen drager 1, S1 Jesus frem ad vejen drager, Herrens Ånd er over ham; slægtens synd han på sig tager som det ydmyge Guds Lam. Se,
595 – Din rigssag, Jesus, være skal 1, S1 Din rigssag, Jesus, være skal min største herlighed. Tak, at jeg også fik dit kald til her at være med! Uværdig.
533 – Når du ser en dråbe glimte 1, S1
Komme dit rige iblandt os
314 – Gud, dine hænder 1, S1 Gud, dine hænder rører ved mit hjerte dit åndepust er livet i min krop. I græs og blomster mærker jeg dit kærtegn i hyldens.
MU104_Mester og Herre 1, S1 Mester og Herre, Frelser og Gud, lad Dine børn være ét. Bind os nu sammen med fredens bånd. Fyld os med Din kærlighed.
544 – Det er fredens røst, der lyder 1, S1 Det er fredens røst, der lyder, Herre, ved dit nådebord, det er pagtens kalk, du byder, rakt os med forsoningsord,
477 – Der går gennem verden en hinkende dans 1, S1 Der går gennem verden en hinkende dans om guldkalvens glitrende flanker, og de, der beruser sig blindt.
Du blev skabt til lighed med Kristus Det målrettede liv 4. del.
Nadver 1, S1 Indbydelse: Lad os rejse os og modtage indbydelsen til Herrens nadver. Menigheden rejser sig Jesus sagde: ”Jeg er livets brød. Den, der kommer.
814_Måne og sol, skyer og vind 1, S1 Måne og sol, skyer og vind og blomster og børn skabte vor Gud. Himmel og jord, alting er hans Herren vor Gud vil vi.
063_Kvindelil, din tro er stor 1, S1 ”Kvindelil, din tro er stor, ske dig, som du ville!” I det rige nådens ord sprudler livets kilde.
PÅSKE-SALME-SANG.
Fra vugge til grav, Vejen,
Herren har udsøgt sig en mand efter sit hjerte. 1. Sam. 13:14 Herren har udsøgt sig en mand efter sit hjerte.
Paulus’ Brev til Efeserne Evangeliet om Kristi ubegribelige rigdom
Gud er lys, og der er intet mørke i ham 1. Joh. 1.5
604 – Gud, din kærlighed du os sender 1, S1
278 – Den mørke nat forgangen er 1, S1
Vor Gud han er så fast en borg 1
I dag vor takkebøn mod Gud skal stige, fordi han gav sin Søn
XXX – Julebudet til dem, der bygge 1, S1
Gud og kirken er som……?.
Tror du på løgnen eller sandheden?
Hver en ny dag er bedre end i går,
088 – Gør døren høj, gør porten vid! 1, S1
Kære gode Gud jeg vil takke dig1, S1
220_Vor Herres Jesu mindefest 1, S1
Jesus, jeg vil gi’ Dig mit liv 1, S1
I dag vor takkebøn mod Gud skal stige, fordi han gav sin Søn,
som din kærligheds vidunder, trøster mig i al min nød;
Vi synger med Maria vor store glæde ud til ham, som gav os Jesus,
609 – Jeg, som skabte hav og jord, 1, S1
012 – Du store Gud, vor Fader god 1, S1
493 – Velsign, o store, stærke Gud, 1, S1
Linedanser Per Krøis Kjærsgaard
Halleluja dødens magt er brugt 1, S1
001 - O, gid med tusind tungers magt 1, S1
Solen begynder at gløde
Endnu et år oprinder velsignet nyt for mig! O, Jesus, lad det blive
Fader, hold om mig Mel.: Timon Müller Tekst: Line Nielsen.
Det første lys er Ordet Det første lys er Ordet, talt af Gud,
Du, som har tændt millioner af stjerner
Det første lys er Ordet Det første lys er Ordet, talt af Gud,
Vi vil leve – vi vil elske
Du, som gir os liv og gør os glade
Herren er min hyrde salme 23
528 - Gud, riv os ud af tidens jag, 1, S1
Med kærlige hænder Mel.: Timon Müller Tekst: Line Nielsen.
Linedanser Per Krøis Kjærsgaard
Gud vor Fader, Gud vor Fader,
106 – Nu tændes tusind julelys 1, S1
Nåde! Jeg råber Gud. Befri mig fra frygten nu.
Herre, vi vil stille mindes dine ord, dele dine gaver
MU013_Du fylder mig med glæde 1, S1
027 – Du, som ud af intet skabte 1, S1
Præsentationens transcript:

MU111_Du, som gi’r os liv og gør os glade 1, S1 Du, som holder af os, som vi er, Du, som åbner bøgehækkens blade, Du, som skaber blomst og bi og bær, uden Dig var alle marker golde, uden Dig var alle hjerter kolde. MU111_Du, som gi’r os liv og gør os glade 1, S1

MU111_Du, som gi’r os liv og gør os glade 2, S2 Uden Dig har kolde spekulanter, skabt en hverdag uden lys og luft, uden tid til børn og gamle tanter, uden fuglesang og blomsterduft. Uden Dig må glæden gå på krykker, uden Dig må livet gå i stykker. MU111_Du, som gi’r os liv og gør os glade 2, S2

MU111_Du, som gi’r os liv og gør os glade 3, S3 Uden Dig forråder vi hinanden, uden Dig går vore sind i chok. Uden Dig går folket fra forstanden, hele verden går mod ragnarok. Derfor råber vi i angst og smerte: Lær os én gang til, hvad Jesus lærte!: MU111_Du, som gi’r os liv og gør os glade 3, S3

MU111_Du, som gi’r os liv og gør os glade 4, S4 "I kan ikke tjene Gud og fanden. I må vælge mellem liv og død! I skal ikke tjene på hinanden, I skal dele glæde, sorg og brød! Tjen hinanden, I er alle lige! Der er ingen rige i mit rige! MU111_Du, som gi’r os liv og gør os glade 4, S4

MU111_Du, som gi’r os liv og gør os glade 5, S5 I skal se med kærlighedens øjne! Alt det skabte skal I passe på! I skal ikke tro på gyldne løgne. i mit rige er de store små! I skal ikke frygte nogen fjende, kærlighedens liv har ingen ende!" MU111_Du, som gi’r os liv og gør os glade 5, S5

MU111_Du, som gi’r os liv og gør os glade 6, S6 Du, som åbner døren gennem døden, når vi drikker af Dit hjerteblod, vis os midt i mørket morgenrøden, giv os hvedekornets kraft og mod. Du, som åbner bøgehækkens blade, giv os liv og lys og gør os glade! MU111_Du, som gi’r os liv og gør os glade 6, S6

MU111_Fade, S7