Gud vær min styrke for livet

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Paulus en brik i Guds frelsesplan
Advertisements

Johannesevangeliet kap 15,1-11.
Vi er en menighed, som giver evangeliet videre, med det mål at mennesker bliver efterfølgere af Jesus. (Mt. 28:18-20) - Det betyder, at vi i menigheden.
Glem ikke Gud i dit liv! 5 Mos 8,1-20
Nu er der gået lang tid siden, I har hørt nyt fra os. Det beklager vi! Det er ikke kun fordi, vi har ligget på den lade side 
Et rige, hvor Gud er med os Esajas 7-8 Bibelcamping Fårevejle 2015.
Nikodemus´ hjørne 1. maj Joh 3:1-8 Der var et menneske, en af farisæerne, ved navn Nikodemus, medlem af jødernes råd. Han kom til Jesus om natten.
De ti bud Jeg er Herren din Gud. De første bud Gud talte alle disse ord: »Jeg er Herren din Gud, som førte dig ud af Egypten, af trællehuset. Du må ikke.
Den lamme mand ved Bethesdas dam. Derefter var det en af jødernes fester, og Jesus drog op til Jerusalem. Ved Fåreporten i Jerusalem er der en dam, som.
En Ny begyndelse – med livets begrænsninger. For korlederen. Al-ajjelet-ha-shahar. Salme af David. Min Gud, min Gud! Hvorfor har du forladt mig? Du er.
241 – Du skabte os, Herre 1, S1 Du skabte os, Herre, til frihed og leg, til i ansvar og tillid at følge din vej, din jord skulle dyrkes, dit værk have.
Jesus på korset Lektion 1: Hvorfor alt det blod? Lektion 2: Hvordan blev det en sejr?
817_Kristus, Konge, du regerer 1, S1 Kristus, Konge, du regerer, al vor styrke er fra dig. Jomfrusøn, som triumferer, lydigt gik du korsets vej. Med dit.
Esajas 53 Hvad ser du?. Esajas 52:13 – 52:15 GUD Se, Min tjener handler vist, han stiger, han løftes op og ophøjes såre. Som mange gyste over ham – så.
482 – Guds kirkes kraft og udspring 1, S1 Guds kirkes kraft og udspring er Herren Jesus Krist. Vi er hans nye skabning ved vand og ordets kraft, for han.
Søndag, den 26.april 2009 Apostolsk Kirke i Århus Et fornyet fællesskab.
1. Mos 1:1-2 I begyndelsen skabte Gud himlen og jorden. Jorden var dengang tomhed og øde, der var mørke over urdybet, og Guds ånd svævede over vandene.
Kære Gud jeg takker dig 1, S1
Livets fyrste dræbte I… Ap.G. 3,12-26 Nicolaifællesskabet d. 2/
232_Gud, efter dig jeg længes 1, S1 Gud, efter dig jeg længes, når jeg af synden trænges, til dig står al min lid; jeg på dit ord, o Fader, på nåden mig.
Nadver 1, S1 Indbydelse: Lad os rejse os og modtage indbydelsen til Herrens nadver. Menigheden rejser sig Jesus sagde: ”Jeg er livets brød. Den, der kommer.
LIVETS ORD Oktober 2016 “Tilgiv din næste den uret, han begår, så vil også dine synder blive forladt, når du beder om det” (Siraks Bog 28, 2).
Advent Jesus KOM og han KOMMER TEMA: Advent
Ølgod kirke 10. april 2011.
Pilgrimsvandring.
S1.
Gud, dine hænder rører ved mit hjerte
At forholde sig til sin muslimske næste i en terror tid
Kristus i os – Hvad betyder det?
Vi vil gå med kærlighed fra Gud 1
513 – Salige vished, Jesus er min! 1, S1
Nadver, Bøn og tak, S1 Bøn og tak
220_Vor Herres Jesu mindefest 1, S1
Frelse af nåde ved tro Hvordan syndere bliver forligt og kan leve i fællesskab med den levende Gud Kristian Guttesen.
Som barn i dit hus har vi hver og en et sted
828_Guds fred er glæden i dit sind 1, S1
Herre vi ønsker selv om vi er unge,
017 – Jeg vil gi’ dig, o Herre, min lovsang 1, S1
067 – Hvad mener i om Kristus 1, S1
Nu tændes tusind julelys
Det kan jeg da ik’ Den tabte identitet.
Gud selv modtager dig Mel.: Timon Müller Tekst: Line Nielsen
Fra din himmel Mel.: Line Nielsen Tekst: Line Nielsen.
Min kære fader i himlen Mel.: Timon Müller Tekst: Line Nielsen
Kærlige hænder brødet nu ta'r
Født af vand, født af Ånd Mel.: Line Nielsen Tekst: Line Nielsen
273_Kærlighed, som ej har lige 1, S1
Hvem er Jesus og hvad har han gjort
Livets Ord “Tag med sagtmodighed imod det ord, som er indplantet i jer, og som kan frelse jeres sjæle” September 2018.
Vi udfordres til at leve i opstandelsens frihed
Tros-lounge KIRKE FOR KONFIRMANDER.
Når sol går ned Mel.: Line Nielsen Tekst: Line Nielsen.
I mine øjne Rasmus Seebach
Hjerte, løft din glædes vinger!
Lev livet bedre At lære er at leve.
Nu brydes solen bag en sky
Han vil ud og møde sin Gud
Lidt eller lille Mel.: Line Nielsen Tekst: Line Nielsen
Hab.2.1-2: v1 Jeg vil stå på min post, jeg vil stille mig på vagt og spejde for at se, hvad han vil sige til mig, hvad jeg får som svar på min klage. v2.
Hab.2.1-2: v1 Jeg vil stå på min post, jeg vil stille mig på vagt og spejde for at se, hvad han vil sige til mig, hvad jeg får som svar på min klage. v2.
’Jeg er Herren, Den eneste Gud.’
422 – Kærlighed helt uden lige 1, S1
851_Du kære Gud og Fader god 1, S1
På Melkisedeks vis Søndag d. 23. september 2018.
Glæd dig, du jord, lad mørket fly, thi lyset blandt os bor!
Vor Gud giver løfter, vor Gud holder ord,
Vor Gud giver løfter, vor Gud holder ord,
Foran tronen står jeg nu
Livsalige dag, som i håbet vi venter,
855_Du store, du stærke, du vældige Gud 1, S1
Præsentationens transcript:

Gud vær min styrke for livet Esajas 40:1-5; 25-31 TEMA: Discipelskab TITEL: Styrke for livet. TEKST: Esajas 40:1-5; 25-31. FORMÅL: At finde styrken til at leve ens liv med og for Gud. MÅL: -At identificere de udfordringer i livet, der underminere min tro. -At kende Gud for hvem han virkelig er. -At lade forholdet til Gud have sin styrkende effekt i mit liv.

Esajas 40:1-5 Trøst mit folk, trøst det! siger jeres Gud. Tal til Jerusalems hjerte, råb til hende, at hendes hoveri er til ende, at hendes skyld er betalt, for af Herrens hånd har hun fået dobbelt straf for alle sine synder. Der er en, der råber: Ban Herrens vej i ørkenen, jævn en vej for vor Gud i det øde land. Hver dal skal hæves, hvert bjerg og hver høj skal sænkes, klippeland skal blive til slette og bakkeland til dal. Herrens herlighed skal åbenbares, og alle mennesker skal se den. Herren har selv talt.

Ban Herrens vej i ørkenen

Esajas 40:25-28 Med hvem vil I sammenligne mig, så vi skulle være lige? Siger den Hellige. Løft jeres øjne mod himlen, og se! Hvem skabte den? Han, som fører dens hær talstærkt ud og kalder dem alle sammen med navn. På grund af hans vældige kraft og mægtige styrke mangler der ikke en eneste. Jakob, hvorfor siger du, Israel hvorfor erklærer du: ”Min vej er skjult for Herren. Gud ænser ikke min ret” ? Ved du ikke, har du ikke hørt det: Herren er en evig Gud, skaberen af den vide jord. Han bliver ikke udmattet, hans indsigt kan ingen udforske.

Herrens herlighed skal åbenbares

Esajas 40:28-31 Herren er en evig Gud, skaberen af den vide jord. Han bliver ikke udmattet, hans indsigt kan ingen udforske. Han giver den udmattede kraft, den kraftesløse giver han ny styrke. Drenge bliver trætte og udmattede, unge mænd snubler og falder. Men de, der håber på Herren, får nye kræfter. De får vinger som ørne. De løber uden at blive trætte. De vandrer uden at udmattes.

De, der bier på Herren For den glædes skyld, der ventede Jesus, udholdt han korset uden at ænse dets skam … Hebr.12:2