Byg et hus Storyline.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
JEG GIK MIG OVER SØ OG LAND
Advertisements

Byggetilladelse - Pippi Langstrømpe
”Mange måder at forstå og lære på”
Trin 1: Find kvitteringer
Er mit barn klar til skolestart ?
Fag lærer på SDE Odense siden 2003
Storylinepunkt Nøglespørgsmål Aktiviteter Genopfriskning Hvem er vi? Gruppen finder personerne, id-kortene, jobkatotek og biografier frem og genopfrisker.
Storylinepunkt Nøglespørgsmål Aktiviteter Genopfriskning Hvem er vi og hvordan bor vi? Gruppen finder personerne, id-kortene, jobkartotek, biografier,
Hvor bor familien? På land eller i by?
The Sims2 Double Deluxe + Sims 2 Pets
Beboerudviklings samtale
Klinisk Q-sort accept Instruktion: Skriv de følgende to slides ud på et stykke papir eller karton med print på begge sider. Tjek at de rigtige numre står.
Lav en familie I skal nu i gang med at skabe en familie
Du skal bruge digitalkamera Figurer samt evt. kulisse(r) Ved optagelse skal der bruges en fotograf- og en person til at styre hver figur.
Å.
Blodprop eller blødning i hjernen? Ring straks 112
Lad os lave en... Julekalender.
Eksamen Fokus på mundtlig eksamen, men siger lidt om skriftlig også…Dagen før, eksamensdagen, roller skr. Eksamen.
Overgang fra børnehave til skole/fritidshjem Hyltebjerg Skole
Videreudvikling af ide 2&2
En køn pige inviterede en ung mand med hjem, -tog ham med ind i soveværelset, og foreslog straks at de skulle prøve at gøre det i stilling 69…...
Glaskursus Åse og Sanne
SPONSOR ARBEJDET Wischmann Innovation © 13 trin på vejen Mod en god sponsoraftale. Wischmann Innovation ©
Gør-det-selv Pakkekalender Man skal bruge: Hammer, tommestok, vaterpas, fil, boremaskine med 10- er bor, 2 x 10-er ravplugs, fastnøgle og skruer. Gå-på-mod!
Den æstetiske krop Opgave Billedanalyse.
1 Dias 1 – kompasset udfoldet for sukker Sukker er tomme kalorier
2 StorylinepunktNøglespørgsmålAktiviteter Genopfriskning Hvem er vi og hvordan bor vi? Gruppen finder personerne, id-kortene, jobkartotek, biografier,
L Synkront net-baseret samarbejde - kursus ved Morten Knudsen og Thomas Ryberg.
Vælg et flaskepost tema. Flaskepost nr.: Tema :________________________________________ Skriv 3 ord: ______________________ ________________________ ____________________.
Børns udvikling Indholdsfortegnelse Finmotorik & grov motorik Vækst
Lavet af Sofie Holland Søndergaard og Michela Svartzengren
Gør-det-selv Pakkekalender.
StorylinepunktNøglespørgsmålAktiviteter GenopfriskningHvem er vi? Gruppen finder personerne, id-kortene, jobkartotek og biografier frem og genopfrisker.
Scor en ung med Projekt Frivillig Landdistriktsrådets årsmøde i Mariagerfjord Kommune.
Eksamen Fokus på mundtlig eksamen, men siger lidt om skriftlig også…Dagen før, eksamensdagen, roller skr. Eksamen.
Jan Christiansen Soso Fyn Sociologi. Nye ord; Integrere Værdier og normer Primær og sekundær Subjektiv og objektiv Individuel Sanktioner Fysisk eksistens.
PHOTO STORY I 2.KLASSE FORTÆLLING I DANSK. FORTÆLLING I DANSK Går du med tanker om, hvordan du kan få dine elever til at fortælle og udtrykke sig i både.
GODT I GANG MED TEGN PÅ LÆRING At evaluere læring.
Vurdering af færdigheder i læsning og matematik -Et eksempel på en introduktion til AMU-deltagere Mærsk Nielsen HR.
Opdragelsesformer og familietyper Fra landbrugssamfundet Det industrialiserede samfund Det sen-moderne samfund Efter jeg har vist dig dette Power Point.
Den Sociale Højskole/ Introduktionsdag ©Visionpool Aps Spilleregler i en god gruppe Workshop, Den Sociale Højskole, 9. juni 2008.
+ Byg din egen robotarm. + Mål Lær om at designe teknologi Brug matematik i design Lær om bevægelse og kraft Øve kommunikationsfærdigheder gennem mundtlige.
Velkommen Som medlem er du medejer Co-op betyder samarbejde
Læringsuge 2017 De 17 verdensmål
Fordybelse i et projekt
Hvor bor familien? På land eller i by?
Lav en fugle-folde-bog
Storylinepunkt Nøglespørgsmål Aktiviteter Genopfriskning Hvem er vi og hvordan bor vi? Gruppen finder personerne, id-kortene, jobkartotek, biografier,
Storylinepunkt Nøglespørgsmål Aktiviteter Genopfriskning Hvem er vi? Gruppen finder personerne, id-kortene, jobkartotek og biografier frem og genopfrisker.
Læringsuge 2017 De 17 verdensmål
Carbondioxid vandstandstigning ­ CO2
Skriv jeres overvejelser på en flipover og hæng den op i lokalet.
GUIDE TIL OPRETTELSE AF LINKS
Forløbet: Unge – identitet, socialisering og sociale medier
SLET DENNE SIDE TIL SIDST SÆT X
Byggetilladelse - Pippi Langstrømpe
Mål Viden om og inspiration Kompetencer aktiviteter Evaluering
PERU Missionsprojekt.
VELKOMMEN TIL B-BOX! Power Point Slides.
Lektion 7 Formål med denne lektion er at arbejde videre med klassekulturen, følge op på surveyen og at afrunde lektionsforløbet i Netwerk. Alle rettigheder.
Stråle-Simon og jagten på de sure kræftceller
DEN GODE STIL.
Optisk bedrag 1. Held hovedet over din venstre skulder
DEN GODE STIL.
Forflytning v. Forflytningsunderviser Keld Villadsen Logistikafsnittet
Indhold - Religionssociologisk viden om børnefamilier
Føj gerne andre emner til, hvis de synes mere relevante for dig.
FÅ MEST UD AF DAGEN: UNDERVISNINGSMATERIALE (9. -10
VELKOMMEN TIL ENGINEERING DAY 2018
Værktøj 10: Forandringer og stress - Arbejdsgruppen
Præsentationens transcript:

Byg et hus Storyline

Lav en familie I skal nu i gang med at skabe en familie Find så mange forskellige former for familier som I kender Saml alle familieformerne fra de enkelte grupper Beslut i jeres egen hvilken familietype jeres familie skal være I skal hver have en person

Storylinepunkt Nøglespørgsmål Aktiviteter Familien i huset Hvem er jeres familie? Gruppearbejde I er en familie? Hvem er hvem? Lav en figur af dit familie medlem. Bliv enige om størrelsen.

Collagedukker til storyline 1.   Hovedet tegnes som en cirkel på karton.   2. Stofrester limes på som arme, ben, krop og fødder. Klip kroppen, så det passer til dreng/mand eller pige/kvinde. 3. Ansigt og hænder tegnes på kartonen. Hår af fx garn limes på. Dukken klædes på og pyntes så det passer til personen 4. Dukken klippes ud i konturen og kan nu sættes på med ”lærertyggegummi”  

Hvordan kan man se forskel på jeres personer? Storylinepunkt Nøglespørgsmål Aktiviteter Hvordan kan man se forskel på jeres personer? Hæng dukkerne op, og tal om forskelle og ligheder mellem dem. Det kan være deres tøj, højde i cm, køn, alder, vægt… Hvad hedder din person? Skriv navnet med den pæneste skrift.

Hvad kan der stå på et id-kort foruden navn? Storylinepunkt Nøglespørgsmål Aktiviteter Personernes identitet Hvad kan der stå på et id-kort foruden navn? Alle grupper skriver forslag. Læreren samler dem. Diskuter og sorter forslagene find en model for hvordan id-kortene skal se ud og hvad de skal indeholde.

Storylinepunkt Nøglespørgsmål Aktiviteter Personernes identitet Hvad skal der stå på din persons id-kort? Beslutter dig for din person og skriv det ned. Tjek med listen og læs det for hinanden i gruppen. Giv respons. Renskriv smukt – gerne på computer. Sæt billede på. Det kan lamineres.

Storylinepunkt Nøglespørgsmål Aktiviteter Hvordan er din person? Overvej hvordan din person er og skriv en lille biografi med navn og foto. Saml jeres biografier i et familiealbum.

Storylinepunkt Nøglespørgsmål Aktiviteter Hvordan er jeres familier? Hæng personerne, id-kortene og familiealbummet op i familier. Tal om forskelle og ligheder i familierne.

Storylinepunkt Nøglespørgsmål Aktiviteter Jobkartotek Lav jobkartotek over de voksne i familien. Lav de voksnes arbejdstaske. Hvilke redskaber har de i tasken når de går på arbejde?

Hvor i Danmark bor jeres familie? På land eller by? I Jylland, på Fyn eller Sjælland? Find et billede af området