Elektroteknisk Forening

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
PR KAMPAGNE.
Advertisements

Velkommen til Støtteforeningen Kragelunds venner Kragelund forsamlingshus.
Forandringsteori for Frue i Eget Liv / Indvandrerkvindecenteret 2013
Formål med lokalpolitisk indsats Hvad vil vi opnå? Hvordan vil vi gøre det? 1Basiskursus september 2012 Bente Röttig.
Orienteringsmøde Onsdag d. 27. Februar 2013 Kl til semester, værkstedsskole og adgangskursus Kl – 13.00Maskinmestrenes Forening samt.
Velkommen. Ingeniørforeningen, IDA En dynamisk fagforening og interesseorganisation.
Visions oplæg Socialt samvær Knud/ Birger Opsparing
ProfIT - fordi IT handler om penge. profIT Mere professionel anvendelse af IT hos virksomheder der:  Ikke udnytter eksisterende indkøbte IT løsninger.
Hvem er LandboUngdom? … med frivillig mener vi, at vi brænder for vores forening og skaber den med vores engagement … med samler mener vi, at vi gør det.
LandboUngdom er mødestedet for unge med interesse for livet på landet. Der er 54 lokale LU foreninger i Danmark. Vi mødes ofte om aftenen et par gange.
Et af mine fortrukne medier Af: Hr. Skafte. Husets markedsføring • Nyheder • Kurser • Netværk • Job • Blogs • Foreninger • Jura • Gratis / Medlemskab.
Senior Erhverv Thy-Mors
Regionale Væksthuse tilbyder eksisterende og kommende væksthuse:
Introkursus for frivillige
SSP-Samrådet Værdier, mission og visioner
Center for Sundhedsteknologi Baggrund:  Sikre regionerne uden for storbyerne gode rammebetingelser for vidensbaseret vækst og udvikling Formål:  At etablere.
IT Jobs Dine muligheder. Der mangler medarbejdere i IT-branchen Hvad kan IT-branchen tilbyde dig? Hvad skal du kunne for at få et job i IT-branchen?
IT Jobs Kompetencer og muligheder. Der mangler medarbejdere i IT-branchen Der er brug for dig!
Få hjælp & informationer Modul 2 Nyhedsbrev DSI-Nyhedsbrev - Udgives 4 gange om året. Læs om DSI's arbejde lokalt og centralt, om ny lovgivning og om.
Kortlægning af offentlig innovation i Danmark Bilag B til udbudsmateriale oktober 2014: Tre metaforer til inspiration.
Alumneforeningen for Pædagogisk Sociologi
Historielærerforeningen Historielærerforeningen for Gymnasiet & HF.
VirksomhedsnetværkCabi – Danmarks største netværk for socialt ansvarlige virksomheder 1.
Arbejdsopgaver for Idrætsrådet Forslag fra udviklingsgruppen 2009.
Orienteringsmøde Mandag d. 2. September 2013 Kl til Adgangskursus Kl – 13.00Maskinmestrenes Forening samt Lån & Spar Bank Kl
Hannover Messe 2015 Fakta: april Turen inkluderer:
Session 3 - Skovnetværk i DN?
Facebook: ”Informatør for BiD” Bloddonorernes informatører Siden 2001 Ca. 250 fordelt i landet.
Orienteringsmøde Torsdag d. 19. Februar 2015 Kl – 13.30Maskinmestrenes Forening Kl – 13.45Lån & Spar Bank samt TJM Forsikring Kl –
Præsentation af Horsens Erhvervsråd VBI Park Breakfast Club.
Orienteringsmøde Onsdag d. 18. Februar 2015 Kl til Adgangskursus Kl – 13.00Maskinmestrenes Forening og Jobfinder Kl – 13.30GADE.
Velkommen til Netværk4U Velkommen til Netværk4U Netværk4U:  er en forening bestående af 50+’ere, der samarbejder i netværk for jobskabelse til sig selv.
Forskellen på et godt og et super praktikophold. Hvad sker der når man kommer ud i praktik… Kend dit lokal område LandboUngdommen i 3 grundpiller –Socialt.
Fremtidens Idrætsråd i Mariagerfjord Kommune Præsentation af arbejdsgruppens resultat ved Hans Kristian Bjørn.
Organisationen 4 områder med hver sin områdechef: - Plejecenter Øst - Plejecenter vest - Plejecenter vest - Hjemmepleje Øst - Hjemmepleje Øst - Hjemmepleje.
2. juni Rundt om personvurdering VPP Konference Talent Management i TDC TDC Ledelses- & Talentudvikling Tove Bjørnum 12. november 2008 Få mere ud.
Finansforbundet - vi hjælper dig til at lykkes i finanssektoren
Workshop Udpeg en bordformand, der kan fremlægge jeres holdninger i plenum Diskuter følgende spørgsmål: Hvad synes I om muligheden for et frivilligcenter.
Mere liv i Støvring Temagruppe: Tove Ottsen Ove Ottesen Tina Astrup David Hansen Inga Hansen Bjarne H. Jensen Benedikte K. Jensen.
”Peer Støtte” på dansk ligestillet støtte Peer Netværket Danmark  Hvad er en peer støtte?  Om Peernetværket – hvem står bag  Formål og visioner  Hvad.
EBAS Energi- og Bygningsrådgivning A/S Byggeskadeforsikring Energi og bygningsrådgivning A/S (EBAS) Bygherreforeningen & Ejendomsforeningen Danmark.
Hvordan klubber succesfuldt tiltrækker og fastholder sponsorer (Partnere) v/Kent Ewert.
ORA Historie – Mission – Resultater – Organisation – Nøgletal.
Levnedsmiddelselskabet. Selskabets vision er at være det foretrukne faglige netværk for alle i levnedsmiddelsektoren.
Fællesorganisationen Får Oplæg til strategi frem til 2018.
Målet med læseprojektet var:  at bidrage til at reducere antallet af elever, der forlader skolen med dårlige læsekundskaber,  at skabe engagement og.
Cabi Lykkens rutschetur og Lykke. Lykken er Tillid, Lighed, Arbejde Hjælpe andre ”Andre mennesker er den vigtigste kilde til lykke”
Forskningsnetværk i Region Sjælland Yngre Læge Dag 2015.
Hvad gør erhvervslivet for at tiltrække unge? Thomas Q. Christensen 03.okt. 08 Hvad gør erhvervslivet for at tiltrække unge?
Generalforsamling i IDA IT Onsdag 26. marts 2014, kl i IDA, København.
Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling NordDanmark
Høje-Taastrup Kommune er kendt for sine stærke lokalsamfund, hvor det er attraktivt at være frivillig, og hvor borgerne er aktivt engagerede, har indflydelse.
Kom godt i gang med dit først job event
Portræt af NØRK Klubmøde med fokus på os selv og hvad vi vil
Valgkredsmøder 2016 IT-udvalget.
Levnedsmiddelselskabet
ESL foreningen - nu og i fremtiden
Levnedsmiddelselskabet
Efterskoleforeningens initiativer
Senior IT Stuen + Vær PC aktiv året rundt ! Velkommen til Senior IT Stuen.
Installationsbranchen er en branche i vækst!
Forbered dit oplæg for en folkeskoleklasse eller andet uddannelsesarrangement De næste slides er inspiration til præsentation af dig og din virksomhed.
Forbered dit oplæg for en folkeskoleklasse eller andet uddannelsesarrangement De næste slides er inspiration til præsentation af dig og din virksomhed.
Installationsbranchen og elektriker- og vvs-energi-uddannelserne 2018
Aarhus Maskinmesterskole
MEDLEMSTILFREDSHED Januar 2018.
Inspirationsmodellen
Aalborg Fodbolddommerklub
Vurderingsramme for vagtplanlægning på sygehuse
Tanja Louise Weis, Erhvervsstyrelsen
Præsentationens transcript:

Elektroteknisk Forening Vi tilbyder medlemmerne et forum og et netværk inden for stærk- og svagstrømsområdet, herunder IT og tele. Du får faglig viden og inspiration. Og mulighed for at følge med i, hvad der sker i elbranchen. Aktiviteterne, vi samles om i Elektroteknisk Forening, er virksomhedsbesøg, foredrag og studieture.

Virksomhedsbesøg, foredrag, studieture

Hvem er vi? Vi er ca. 900 medlemmer som mødes på tværs af uddannelser som elektrikere, ingeniører, installatører, maskinmestre og øvrige teknikere. Hele elbranchen er repræsenteret: installationsforretninger, producenter, grossister, rådgivende ingeniører, elselskaber, energirådgivere mv.

Mere end faglighed Vi udgiver, i samarbejde med forlaget Techmedia, fagbladet Elteknik. Desuden hjemmesiden www.dkef.dk og et nyhedsbrev. Omdrejningspunktet er interessen for elteknik. Men vi tilbyder også oplevelser og netværk.

Selvstændige sektioner Elektroteknisk Forening er landsdækkende, men lokalt forankret. De lokale sektioners bestyrelser står for alle arrangementer. København-Sjællands Sektion, startede i 1903 Jydsk Sektion, 1926 Fynsk Sektion, 1937 Nordjysk Sektion, 1961 Sydjysk Sektion i 1979.

Dit netværk i elbranchen Elektroteknisk Forening er et nutidigt samlingspunkt i en dynamisk branche. Vi er et fagligt netværk på tværs af uddannelserne. Lær virksomhederne at kende - og de medarbejdere, der har med el at gøre.

Kan du blive medlem? Ja, sandsynligvis! Du behøver ikke en bestemt uddannelse. Der er fx ikke krav om, at du skal være elinstallatør. Du skal bare være interesseret i elteknik og beskæftiget i elbranchen – eller på vej til at blive det. Indmeldelse sker nemt og enkelt på www.dkef.dk. Medlemskab koster 780 kr./år (2018).