BRUGERVEJLEDNING NY SMS PLATFORM 1 Ikon forklaringside 2 Udsend en alm. smsside 3 Tidsindstillet sms udsendelseside 5 Udsend en sms med billedmateriale.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Videregående pc-vejledning Modul 13: Brug af tekstbehandling 60+Bornholm.
Advertisements

Trehøje-Pigerne Side 1 Vejledning til brug af hjemmesiden Det er slet ikke så vanskeligt – så brug hjemmesiden flittigt… Det er.
Grundlæggende PowerPoint
Hvordan bruger jeg MinInstitution?
1 Private hjemmesider Undervisning i Click-a-site Online-editor.
Udlægning af en ny cache
Introduktion til CMS. Indhold ● Forberedelse af indhold til hjemmeside ● Opsætning af hjemmeside (CMS)
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2009.
Introduktion til CSS I gang med min første HTML & CSS hjemmeside.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret oktober 2012.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2008.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret februar 2009.
Aktiv brug af Søften Portalen
Adgangsstyring og brugeradm.
Blog kommentar Åben arkivet ved at trykke på den lille sorte trekant der peger ind på et årstal (næste billede)
Udskiftning af password på tablet. Åben programmet KONE business channel Hvis du ikke har linket på skærmen, åben en browser og skriv Ssl.kone.com.
Før du starter, skal du sikre dig at du har en digital signatur. Få den gennem den ansvarlige på afdelingen (gyn:Christel Nielsen), el. bestilbestil 1.
Du finder registreringsskemaet på: dev2. siteloom
 Åben KM Udfyld oplysninger:  Indbakke: NYE  Kommunikerende enhed: Alle beskeder: + hospitalskode Afdelingsspec.: afdelingskode, søg med  Afslut med.
…helt naturligt ! Velkommen til Meldgaard. Data til Excel videre til Nav kan eksportere alle data fra listevisninger til Excel (som så kan videresende.
Fra din mobiltelefon vælger du Nabohjælp.
Hvordan kommer vi i gang? HHX og HTX i Elevplan. Medarbejder log-on fra internettet - Elevplanbrugernavn Kontaktlærere: Medarbejdere der i EASY-A knyttes.
Lion CMS Introduktion Sådan bruger du systemet. Trin 1 Tryk på login knappen Skriv dit brugernavn Skriv dit password Tryk på OK (Login) knappen Du er.
Brevudskrivning Du vil gerne skrive et brev, i dette tilfælde til en kreditor. I din venstre menubjælke finder du derfor Kreditor og trykker på den. Derved.
INDFAK2 Rekvirent VELKOMMEN.
INDFAK2 Rekvirent VELKOMMEN.
TATIONpRÆSEN 2015 AARHUS UNIVERSITET INDFAK2 VELKOMMEN TIL WORKSHOP FOR REKVIRENTER 1.
OBS! Højreklik på indsat billede og vælg Placer bagerst for at få teksten frem 1 YouSee Foreningsweb ​ Uddannelse i de væsentligste funktioner ved opsætning.
GoMINIsite – og få en ny og bedre hjemmeside på minutter 0.
Quick Guide Sådan booker du din egen samtale på Jobnet.dk For at booke et møde ved jobcenteret skal du logge på Min Side via Jobnet.dk. Herefter vælger.
Lidt hjælp til hjemmesiden Log ind Første gang du skal logge ind på siden skal du kigge nederst til højre og finde…. Log ind med det brugernavn og det.
Bestilling af dukaPC 1.Gå til 2. Tryk på ”Forhandler login” nederst på siden.
Frivillignettet Adgang via Hjerteforeningens hjemmeside Klik på menu.
Hent video til din harddisk fra YouTube Instruktion i brug af keepvid.com.
Manual Af Edu-Caching.
PowerPoint-skabelon Husk
Forårsrengøring med Fabrikam
Vidensbrønden Et interaktivt læringsgulv
Vi er der for dig Præsentation Kun det bedste er godt nok Genito
GUIDE TIL OPRETTELSE AF DOKUMENTER
GUIDE TIL BRUGEN AF MAPPER I MINE DOKUMENTER
GUIDE TIL BRUGEN AF FÆLLESMATERIALER (LÆRER)
Møder Vælge visning Skype for Business
Hvordan ændrer jeg teksten på min hjemmeside?
LÆGELIG VIDEREUDDANNELSE KBU i logbog.net
Overblik med Instruktørrollen
Skabelon mailopsætning
KLIK - webinar Arbejdsgange og opgaver
Vejledning: Publicering af artikler på Kompetenceportalen
ILS-ONLINE Første gang der logges på
Sådan tilpasser du dit Microsoft SharePoint Onlinewebsted
BRUGERVEJLEDNING NY SMS PLATFORM Ikon forklaring side 2
Medarbejderaktier TDC
Northwind Traders Hvem er vi?
Sådan bruges video- s og emnerapporter
projekt eller lignende
Præsentation af app til Stafet For Livet Formålet med Stafet For Livet Appen er, at skabe en app, der fungerer som en samlet indgang til stafetten for.
Elevplankonference 2013 Elevplan-kuffert
Titel for begivenhed Dato for begivenhed Klokkeslæt for begivenhed
Firmanavn Produkter og serviceydelser
Anne Wallace VICEDIREKTØR Hovedgaden Storkøbing Kontor Kontor
Michael Michael Kom med til festen! Kom med til festen! bliver 21 år!
Du kan gøre nogle glade engang imellem…
Billede med billedtekstlayout
Log ind Du modtager login på din mail til appen I mailen finder du:
CMS – Inner Wheel Danmarks hjemmesider
GUIDE TIL BRUGEN AF MAPPER I MINE DOKUMENTER
Vejledning i at finde materialet til afdelingsmødet på vores hjemmeside Da vi har erfaring med, at der er et stort ressource spild ved at sende alt materialet.
Information om Aula til forældre
Præsentationens transcript:

BRUGERVEJLEDNING NY SMS PLATFORM 1 Ikon forklaringside 2 Udsend en alm. smsside 3 Tidsindstillet sms udsendelseside 5 Udsend en sms med billedmateriale side 6 Opret en mobilweb med billedmaterialeside 7 Hvad kan jeg se i Infocenter side 8

Velkommen til Quickinfo’s brugervejledning 1 2 KUNDE LOGIN Indsæt dit brugernavn og password som du har modtaget fra Quickinfo på mail og klik derefter på den grønne LOGIN-knap. Næste side du ser vil være “Velkommen til Quickinfo” UDSEND UDSEND skal anvendes til at udsende alle sms’er, både alm. sms’er og sms’er med billedermateriale. MOBILWEB her kan du nemt oprette en mobil hjemmeside som giver dig mulighed for at lave en flot præsentation med dit budskab. Uanede tekst og billedmateriale. INFOCENTER Her får du overblik/statistik over alle dine sendte sms’er og dit eget sms forbrug

Udsend en alm. sms Tryk på UDSEND Tryk på KUNDEKLUB bjælken og den åbner sig, tryk derefter på knappen VÆLG Du kan nu se alle dine medlemmer. Sæt flueben i den hvide boks VÆLG ALT og tryk derefter på NÆSTE – Sådan vælger du at udsende til alle dine medlemmer 3

Placer markøren i det hvide felt og begynd at formulere dit tilbud/budskab til din kundeklub – Når du er færdig med dit tilbud og vil sende det af sted - tryk på UDSEND Udsend en alm. sms 4

5 Quickinfo systemet giver dig mulighed for at lave en sms og sætte den til udsendelse en anden dag. Sæt pilen i Send senere og indstil den ønskede tid for din udsendelse Tidsindstillet sms udsendelse Du udfylder selv det ønskede tidspunkt for udsendelse af dine sms’er og trykker herefter på DONE. Når du har trykket på UDSEND, vil dine sms’er være sat i kø og vil automatisk blive sendt på det bestemte tidspunkt. Tryk på OK og du er færdig.

Placer markøren i det hvide felt og begynd at formulere dit tilbud/budskab til din kundeklub – Når du er færdig med din sms tekst trykker man på Mobilweb ikonet i bunden i højre side Udsend en sms med billedmateriale 6 Før man kan udsende en sms ud med et link til billedmateriale, skal man oprette og lave sit billedmateriale tilbud – Se hvordan på side Vælge din mobilside ved at trykke på den grønne pil og siden indsættes som et aktivt link i din sms tekst.

Tryk på OPRET MOBILT WEBSITE Opret en mobilweb med billeder 7 Tryk på MOBILWEB At oprette en mobilside som tilbudside er nemt og hurtigt. Det er som at arbejde i et Word dokument og trykker gem. Quickinfo systemet laver det så automatisk om til en mobilwebside, som du kan sende ud til din kundeklub. I din sms via et aktivt link. Quickinfo har gratis support, så den allerbedste måde at blive godt til at lave disse sider på, er at ringe til os første gang du skal lave en side og vi guider dig igennem – Ring på

Hvad kan jeg se i Infocenter 8 Tryk på INFOCENTER I venstre side kan man se hvor mange sms’er man har sendt ud i dag og Hvor mange tidsindstillet sms’er man har stående i kø. Hold pilen på og man kan læse mere Tryk på KONTOSTYRING Her kan du få et nøjagtigt billede af dit sms forbrug, kan indstilles efter dato