Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Vision og Strategi for 2015-2020 Forslag Vision og Strategi for 2015-2020 Vision og indsatser i strategi.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Vision og Strategi for 2015-2020 Forslag Vision og Strategi for 2015-2020 Vision og indsatser i strategi."— Præsentationens transcript:

1 Vision og Strategi for 2015-2020
Forslag Vision og Strategi for Vision og indsatser i strategi

2 BoligKorsørs DNA og forslag til Vision
Høj service Mangfoldighed Godt sted at arbejde Livet leves i afdelingen Åbenhed - gennemsigtighed BoligKorsør Skal være det attraktive valg for alle boligsøgende i nærområdet Bygger bro mellem nutiden og fremtiden med bæredygtige løsninger og vægt på det grønne samt aktivitetsmuligheder for alle aldre Er den vigtige og synlige partner for kommunen, andre boligselskaber, Regionen mfl. Det levende beboerdemokrati Løfter en samfundsmæssig opgave

3 Indsatser forankret i OB
At en indsats er forankret i OB betyder, at OB sætter rammerne, ambitionen og målet. Ofte vil OB herefter overgive den veldefinerede indsats til fx administrationen. Kun i sjældne tilfælde vil OB være konkret udførende på den samlede indsats, om end OB-medlemmer kan indgå i en projektgruppe. Nogle indsatser kan også kræve involvering af beboerrepræsentanter og andre. Indsats Formål Delprojekter 1. Kommunikation og synlighed. Sikre, at BoligKorsør fremstår som et attraktivt – og kendt – valg for boligsøgende. Sikre, at BoligKorsør bliver en synlig partner for kommunen, andre boligselskaber m.fl. Synliggøre servicetilbud mv. til eksisterende lejere Udarbejde en kommunikations- og brandingstrategi. Indtænke fælles interesser og aktiviteter med andre boligselskaber, generelt og i kommunen Indtænke brug af sociale medier. Handleplan for hvordan BK kommunikerer og sikrer sine interesser bedst muligt. Udmønte handleplan. 2. Bæredygtighed og grønne boliger. Fremtidssikre boliger og appellere til fremtidens lejere. Sikre at BoligKorsør udviser bæredygtigt samfundshensyn Indhente viden om området – muligheder, regler og erfaringer. Udarbejde politik: Hvordan tænker BK bæredygtighed? Udarbejde handleplan for udmøntning af politik. 3. Moderne boliger. Fremtidssikre boliger, så de appellerer til fremtidens lejere og til nuværende lejere i fremtiden. Minimere andelen af tomme lejligheder. Sikre BoligKorsør en sund økonomi. Sikre levende boligområder. Gøre BoligKorsør til en attraktiv partner i forhold til kommunen og andre boligselskaber. Indgå i samarbejdsprojekt m. fx Center for Fremtidsforskning, kommunen og andre boligselskaber mhp. at definere indholdet: Hvad mener BK med ”moderne boliger”? Hvad efterspørger fremtidens boligsøgende? Udarbejde politik for Moderne Boliger, der sikrer at fremtidige renoveringer og helhedsplaner bringer gamle boliger op til en høj standard, indtænker både udvikling og afvikling, samt udarbejde tilhørende politik for henlæggelser. Politikken skal koordineres med indsatsen for bæredygtighed. 4. Aktivitetskoordinatorer. Understøtte beboerdemokratiet og skabe sammenhold. Udarbejde model for aktivitetskoordinatorer på tværs af BK, der står for fælles aktiviteter mv. Modellen skal sikre økonomisk og administrativ understøttelse af aktivitetskoordinatorerne samt kommunikere muligheden.

4 Indsatser forankret hos ledelsen i administrationen
At en indsats er forankret hos ledelsen i administrationen betyder, at den administrative ledelse sætter rammerne, ambitionen og målet i dialog med formanden. Herefter vil den administrative ledelse have ansvaret for at eksekvere indsatsen. Dette er nødvendigt for at sikre momentum samt at OB kan bibeholde sit langsigtede, strategiske perspektiv. Milepæle mv. drøftes med formanden. Resultatet afrapporteres til OB. Indsats Formål Delprojekter 1. Model for social vicevært. Bidrage til at løfte en samfundsmæssig opgave. Understøtte mangfoldighed. Afsøge muligheder og forudsætninger for etablering af social vicevært. Definere evt. model. Fremlægge for OB til videre beslutning. 2. Effektive, digitaliserede arbejdsgange i BoligKorsør. Sikre en høj service. Sikre, at BoligKorsør er en god arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø for alle medarbejdere. Afdække behov og løsningsmuligheder mht. elektronisk fakturering. Implementere løsning mht. elektronisk fakturering. Udarbejde plan for implementering af elektronisk syn i hele BK. Afdække behov og løsningsmuligheder mht. elektronisk dokumenthåndtering. Implementere løsning mht. elektronisk dokumenthåndtering (journalisering). 3. Digitaliseret service. Sikre en høj og effektiv service. Udarbejde samlet plan for digitaliseret service til eksisterende og kommende beboere med fokus på: - Dokumentation af ejendomme. - Selvbetjening og digital kommunikation til beboere. - Understøtte beboerdemokrati elektronisk. Gennemføre planen. 4. Ny hjemmeside for BoligKorsør Formålet er at etablere en ny hjemmeside, der sikrer muligheder for højere service og bedre synlighed – fx også i google-søgninger. Afklare nuværende og fremtidige behov samt identificere muligheder fra leverandører og andre boligselskaber Prioritere behov og udarbejde kravsspecifikation Gennemføre udbud og implementere løsning Opfølgning 5. Ensartet servicekultur i BoligKorsør som en samlet organisation. Sikre en høj service og god kundeoplevelse. Tiltrække nye lejere. Sikre at BoligKorsør er en god arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø for alle medarbejdere. Sikre udvikling af og dygtige medarbejdere i BoligKorsør. Afdække forventninger, roller og kompetencer. Udarbejde service- og rolleaftale mhp. godkendelse i OB. Udarbejde og gennemføre handleplan for at virkeliggøre service- og rolleaftale.

5 Hvordan kommer vi videre?
Repræsentantskabets beslutning Overblik, Igangsætning, Opfølgning og Implementering Inddragelse af relevante aktører/interessenter Faste fokuspunkter på OB´s dagsordener 5

6 Overordnet tidsmæssig rækkefølge af indsatserne
2015 2016 2017 2018 2019 Kommuni-kation og synlighed Gennemføre konkrete indsatser fra strategi og handleplan Aktivitets-koordina-torer Udmønte model, løbende evaluering og justering mv. OB Moderne boliger Udmønte politik og handleplan i konkrete projekter mv. Bæredygtighed & grønne boliger Ensartet service-kultur i BK Udmønte handleplan i konkrete indsatser, kompetenceudvikling, løbende evaluering og justering mv. Repræsentantskabsmøde Status og fastlæggelse af strategi for 2020-? Effektive arb.gange i BK Implementere digitale løsninger, kompetenceudvikling mv. Digitaliseret service Administrationen Model for social vicevært Udmønte model, løbende evaluering og justering mv. Ny hjemme-side Udbud og implementering , løbende udvikling af funktionaliteter mv.


Download ppt "Vision og Strategi for 2015-2020 Forslag Vision og Strategi for 2015-2020 Vision og indsatser i strategi."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google