Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Ekstraordinært FÆLSU 5. februar 2015. Hej Hans Jørgen Jeg skriver til dig, da jeg efter at have læst Udbudsnyt tekniske basisinstallationer 03 føler mig.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Ekstraordinært FÆLSU 5. februar 2015. Hej Hans Jørgen Jeg skriver til dig, da jeg efter at have læst Udbudsnyt tekniske basisinstallationer 03 føler mig."— Præsentationens transcript:

1 Ekstraordinært FÆLSU 5. februar 2015

2 Hej Hans Jørgen Jeg skriver til dig, da jeg efter at have læst Udbudsnyt tekniske basisinstallationer 03 føler mig misbrugt og voldsom usikker på om vores provenuaftale, vedr. udbuddet af de tekniske basisinstallationer, nu også er en reel aftale fra din og FES side. I Udbudsnyt 03, som jeg i øvrigt ikke selv får tilsendt, men som jeg er kommet i besiddelse af via omveje, kan jeg læse, at vinderen af udbudsrunden skal findes blandt de prækvalificeret virksomheder. Ikke et ord om, at udbudsrunden har til formål at fremskaffe et besparelsesprovenu og kun hvis det kan findes, vil de tekniske basisinstallationer blive udliciteret. Det stiller mig og sikker også andre der i deres bagland har orienteret om denne provenuaftale, i et meget dårligt lys. Kan 3F’s medlemmer nu stole på, at Michael Haas har indgået en sådan aftale, eller er det blot noget han går rundt og siger. Det indtryk vil medarbejderen få når de læser nyhedsbrevet, hvor intet er nævnt. Det finder jeg ganske uacceptabelt og jeg må bede om at provenuaftalen nævnt og præciseres i en rettelse til nyhedsbrevet. Hører gerne fra dig. Venlig hilsen Michael Haas Mail 29. januar 2015 fra Michael Haas/3F

3 Hej Hans Jeg er hele dagen blevet ringet ned af vrede varmemestere og håndværkere i FES, efter i har udsendt Udbudsnyt TB 03. Jeg har orienteret mine medlemmer om at der selvfølgelig ikke vil finde et udbud af tekniske basisinstallationer sted med mindre der vil kunne opnåes et provenu, ikke mindst når restopgaverne er blevet indregnet med det rigtige beløb. Jeg håber virkelig ikke at du går rundt og siger et og gør noget andet, for så står jeg på Bisserups kontor i morgen. Bjørn orienterede på sidste følgegruppeforligsmøde alle om planen, samt at der kun, hvis du kunne dokumentere at restopgaverne og de indkomne bud var lave en økonomisk besparelse, ville blive tale om udbud. jeg har i øvrigt heller intet hørt fra vores møde inden jul, på de spørgsmål du fik om fyrede elektrikere på flyvestationen, eller hvorfor folks vurdering af arbejdsopgaver var helt hen i vejret. Jeg orientere Flemming Vinter i morgen og aftaler med ham, at hvis der ikke MEGET hurtigt ligger en uddybende forklaring og præcisering til nyhedsbrevet til alle medarbejdere. Så tager vi kontakt til Bjørn og orientere ham om at hvis han ikke gør noget, så tager vi den politiske vej. Jeg vil meddele dig at ordet rasende ikke beskriver hvad jeg mener om Jeres nyhedsbrev. Med venlig hilsen Allan FLO Mail 29. januar 2015 fra Allan Jensen/FLO

4 Provenu

5  FÆLSU 10. september 2014: HAC/FLO spurgte, hvad status er på udbud af basisinstallationer? HJH/FM svarede, at udbuddet på bygningstilsyn er underskrevet. Udbudsmaterialet til tekniske basisinstallationer er under udarbejdelse. Dataindsamlingen er tilendebragt. 4 MH/3F var forsat ikke overbevist om, at udliciteringen af de Tekniske Basisinstallationer vil indbringe FBE en besparelse på mandsskabsomkostningerne ved basisinstallationerne. I denne forbindelse mindede MH/3F om, at der på et tidligere FÆLSU-møde var indgået aftale om, at der i udbudsprocessen vil blive fortaget økonomiske sammenligninger mellem om-kostningen på det nuværende personale og de bud, der måtte komme ind på området. HJH/FM bekræftede dette.  FÆLSU 30. september 2014: MH/3F spurgte ind til udbuddet på tekniske basisinstallationer. CU/STCH svarede, at der ville blive informeret herom på mødet 2. oktober.  FÆLSU 2. december 2014: HJH/FM nævnte, at resultatet af prækvalifikationsfasen samt udbudsmaterialet for udbuddet af tekniske basisinstallationer forventes offentliggjort 3. december. FÆLSU-drøftelser

6 Information fra ledelsen  Oktober 2014: Udbudsnyt tekniske basisinstallationer 01.  3. december 2014: Medarbejderorientering ifbm. offentliggørelse af udbudsmateriale.  December 2014: Udbudsnyt tekniske basisinstallationer 02.  Januar 2015: Udbudsnyt tekniske basisinstallationer 03.

7 Indkøbsanalysen Samlet omkostning til teknisk drift i 2012: 302 mio. kr.

8 ”FÆLSU-aftalen” Indkøbsanalysen: Leverandør Bud Provenu ?= VV= 302 mio. kr. – VV ??= XX= 302 mio. kr. – XX ???= YY= 302 mio. kr. – YY ????= ZZ= 302 mio. kr. – ZZ Udbud af tekniske basisinstallationer: Samlet omkostning til teknisk drift i 2012: 302 mio. kr.

9 Næste møde Ordinært møde i FÆLSU 3. marts 2015


Download ppt "Ekstraordinært FÆLSU 5. februar 2015. Hej Hans Jørgen Jeg skriver til dig, da jeg efter at have læst Udbudsnyt tekniske basisinstallationer 03 føler mig."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google