Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

På hospitalet var der en alvorligt syg patient. Familien var samlet i ventesalen, og endelig kom en træt og bedrøvet læge ind: -”Jeg er ked af at skulle.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "På hospitalet var der en alvorligt syg patient. Familien var samlet i ventesalen, og endelig kom en træt og bedrøvet læge ind: -”Jeg er ked af at skulle."— Præsentationens transcript:

1

2 På hospitalet var der en alvorligt syg patient. Familien var samlet i ventesalen, og endelig kom en træt og bedrøvet læge ind: -”Jeg er ked af at skulle overbringe en dårlig nyhed”, sagde han og stirrede ind i de bekymrede ansigter. -”Det eneste håb for jeres slægtning er en hjernetransplantation.” -”Det er stadig på forsøgsstadiet og meget risikabelt, og så skal I selv afholde alle udgifterne.”

3 Familien sad og lyttede til den dårlige nyhed. Efter en stund spurgte en af dem: -”Men hvor meget koster en hjerne?” -”Det kommer an på”, svarede lægen. -”5.000 euros for en mand og 200 for en kvinde”.

4 Der blev helt stille i salen. Mændene forsøgte ikke at le, indtil en af dem blev nysgerrig og spurgte: -”Doktor, hvad skyldes denne prisforskel?”

5 Lægen smilede ad dette USKYLDIGE spørgsmål og svarede: -”Det er såmæn’ blot en logisk prispolitik”. -”Vi har måttet sænke priserne på kvindehjerner, fordi disse er… DE ENESTE SOM HAR VÆRET BRUGT…

6 SEND DENNE MAIL TIL EN INTELLIGENT KVINDE, SOM HAR BRUG FOR EN GOD LATTER, OG TIL DE MÆND, SOM DU TROR KAN HOLDE UD AT HØRE DEN Mange hilsner til alle de mænd, som lo, da de havde læst halvdelen af fortællingen!!!! Og kys til alle de kvinder, som lo til sidst!!!!

7


Download ppt "På hospitalet var der en alvorligt syg patient. Familien var samlet i ventesalen, og endelig kom en træt og bedrøvet læge ind: -”Jeg er ked af at skulle."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google