Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Vi er overbevist om at livet vil være perfekt når vi bliver gift og får et barn......og et til.... Så bliver vi frustrerede over at vores børn ikke er.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Vi er overbevist om at livet vil være perfekt når vi bliver gift og får et barn......og et til.... Så bliver vi frustrerede over at vores børn ikke er."— Præsentationens transcript:

1 Vi er overbevist om at livet vil være perfekt når vi bliver gift og får et barn......og et til....
Så bliver vi frustrerede over at vores børn ikke er gamle nok, og at alt bliver bedre når de bliver ældre.... Så bliver vi frustrerede over at de pludselig er teenagere, med alle de problemer DET medfører....og tænker ...det bliver helt sikkert bedre når de ikke er teenagere mere.... Vi siger til os selv at det bliver bedre når vores afkom er kommet godt i vej.....når vi får en bedre bil....når vi kan tage en god ferie......når vi endelig går på pension..... Sandheden er at der er ikke noget bedre tidspunkt at være lykkelig på end lige nu....hvis ikke lige nu...hvornår så? Dit liv er vil altid være fuld af udfordringer...det bedste er at beslutte sig til at være lykkelig nu...trods alt.

2 I lang tid var det som livet var lige ved at starte og blive godt
I lang tid var det som livet var lige ved at starte og blive godt. Det rigtige liv. Men der var altid en forhindring for det rigtige liv på vejen....nogle børn der skulle tackles...noget arbejde der skulle være færdigt...noget tid der skulle bruges...en regning der skulle betales...til sidst forstod jeg at alle disse ting er....livet. Denne erkendelse hjalp mig med at forstå at der er ingen vej til lykken....vejen er lykken.. Så nyd hvert øjeblik. Lad være med at vente til skoletiden er overstået....eller på at tabe 5 kg....eller tage 5 kilo på....på at arbejdet begynder....på at blive gift....på fredag aften....eller søndag morgen.....en ny bil...eller på at huset er betalt færdigt...eller på sommer efterår vinter og forår.....før du beslutter dig til at være tilfreds og lykkelig.

3 Lykke er en rejse...ikke et mål i sig selv.
Der er ikke noget bedre tidspunkt at være lykkelig på end NU. En ting af gangen Den vigtigste først Tag det roligt Lev og lad leve Tænk dig om og prøv at besvare disse spørgsmål: 1 – Navnene på de 5 rigeste i verden. 2 – De sidste 5 Miss Universe vindere. 3 – De sidste 10 nobelpristagere. 4 – De sidste 10 Oscar vindere.

4 Det kan du ikke - vel? Meget svært, men tag det roligt ingen kan huske det.
Applause dør ud! Trofæer samler støv! Vindere bliver hurtigt glemt. Prøv at svare på disse spørgsmål: 1 – Navnene på 3 lærere der har bidraget til din uddanelse. 2 – Navnene på 3 der har hjulpet dig når du havde brug for det. 3 – Tænk på nogle få personer der har fået dig til at føle du er speciel. 4 – Nævn 5 personer du godt vil tilbringe tid sammen med. Meget nemmere ikke? De mennesker der betyder noget I dit liv er ikke “eliten”, de er ikke de rigeste, har ikke vundet store priser. Det er dem der tænker på dig, og hjælper dig uanset hvad. Tænk på det et øjeblik. Livet er meget kort! Og dig…hvilken kategori er du i.

5 Du er ikke blandt de mest berømte, men du er blandt dem jeg huskede at sende denne mail til.…
For nogle år siden ved Seattle Olympiaden for handicappede stod ni løbere klar til 100 meter løbet…..alle med en psykisk lidelse. Startpistolen knaldede og løbet var igang. Ikke alle løb, men alle ville deltage og vinde. Nogle løb ind I hinanden, en dreng snublede slog en saltomortale og faldt og lå og græd. De andre otte hørte ham græde. De satte farten ned og kiggede sig tilbage. De stoppede og gik tilbage… Allesammen. En pige med Down’s Syndrom satte sig ned ved siden af ham, gav ham et knus og sagde ”går det bedre nu”? Derefter gik alle skulder ved skulder over mållinien. Publikum stod op og klappede….i meget lang tid…

6 Et lys mister ingenting ved at blive brugt til at tænde et andet.
Dem der overværede det taler stadig om det. Hvorfor? Fordi vi inderst inde godt ved at det vigtigste ikke er at vinde for os selv. Det vigtige I livet er at hjælpe andre med at blive vindere I livet, selv om det betyder vi selv sætter farten ned… Et lys mister ingenting ved at blive brugt til at tænde et andet.


Download ppt "Vi er overbevist om at livet vil være perfekt når vi bliver gift og får et barn......og et til.... Så bliver vi frustrerede over at vores børn ikke er."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google