Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

"Ting er ikke altid det, de synes at være."

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: ""Ting er ikke altid det, de synes at være.""— Præsentationens transcript:

1 "Ting er ikke altid det, de synes at være."
Læs til slutningen af siden, hold ikke op midt i, Du wil se, ting er ikke altid det de synes at være.” To rejsende engle gjorde holdt for at tilbringe natten I en velhavende families hus. Familien var uhøflig og nægtede englene at hvile I hovedhusets gæsteværelse. I stedet fik de en lille plads I den kolde kælder.Da de strakte sig på det hårde gulv, så den ældste engel et hul I væggen og reparerede det.. Da den yngste engel spurgte HVORFOR, svarede den ældste engel: "Ting er ikke altid det, de synes at være."

2 Den næste nat hvilede de I huset hos en meget fattig, men gæstfri, bonde og hans kone. Efter at disse havde delt den smule mad de havde med dem, lod de englene sove I deres seng, hvor de sov godt. Da solen næste morgen stod op, fandt englene bonden og hans kone I tårer. Deres eneste ko, hvis mælk havde været deres eneste indtægtskilde, lå død på marken. Den yngste engel blev rasende og spurgte den ældste engel, hvordan han havde ladet dette kunne ske? "Den første mand havde alt, alligevel hjalp du ham", sagde han anklagende. “Den anden familie havde lidt og du lod koen dø. “

3 “Ting er ikke altid det, de synes at være", sagde den ældste engel.
Da vi hvilede I hovedhusets kolde kælder, bemærkede jeg, at der var guld I hullet I væggen. Fordi ejeren var så begærlig og ikke ville dele sin lykkelige skæbne, forseglede jeg væggen, så han ikke skulle finde guldet. Da vi så sidste nat sov i bondens seng, kom dødsenglen for at hente hans kone. Jeg gav ham koen istedet. Ting er ikke altid det, de synes at være.“ Nogen gange er det nøjagtigt det, som sker, når det viser sig, at ting ikke er det, de skulle være. Hvis du har tillid, skal du blot forlade dig på, at ethvert resultat er til din fordel. Du bemærker det måske ikke før der er gået nogen tid...

4 Nogle mennesker kommer I vores liv og går hurtigt...
Nogle mennesker bliver venner og bliver lidt... og efterlader smukke fodaftryk I vores hjerter... og sådan er det med os, fordi vi har sluttet venskab!!

5 “I dag” er en gave. Derfor heder det også: Præsent.
Jeg synes livet er noget særligt... Lev og nyd hvert øjeblik... Dette er ingen generalprøve! Tag denne engel og holde den ganske fast, det er din skytsengel, sendt for at våge over dig.

6 Hvis ikke, vil der flyde tårer og ingen ønsker bliver opfyldt.
Dette er en særlig skytsengel.... Du må sende dette videre til 5 mennesker I samme time, som du har læst det. Derefter kan du ønske dig noget.... Når du har sendt det videre, bliver dit ønske opfyldt og din skytsengel vil våge over dig..... Hvis ikke, vil der flyde tårer og ingen ønsker bliver opfyldt. Nogen må modtage dette fra dig.


Download ppt ""Ting er ikke altid det, de synes at være.""

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google