Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Helsingør Kommune Brancheklubben Nyhedsbrev for 3f brancheklubben Helsingør Kommune Brancheklubformanden har ordet Kim Bjørlund Madsen TR Parken I 2009.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Helsingør Kommune Brancheklubben Nyhedsbrev for 3f brancheklubben Helsingør Kommune Brancheklubformanden har ordet Kim Bjørlund Madsen TR Parken I 2009."— Præsentationens transcript:

1 Helsingør Kommune Brancheklubben Nyhedsbrev for 3f brancheklubben Helsingør Kommune Brancheklubformanden har ordet Kim Bjørlund Madsen TR Parken I 2009 Kan man roligt sige at 3F er hårdt spændt for i Park og vej samt forsyningsområdet. Ændringerne stiller store krav til vores dagligdag. Vi kan have svært at se os selv i en ny organisation og vi står måske hovedrystende over for det nye. Det er nemt at finde fejl og mangler men jeg vil opfordre alle i Park og Vej til at have en positiv indstilling. Lad os hjælpe hinanden. De problemer der opstår skal løses og det gør vi bedst ved at være konstruktive. Forsyningsområdet er selskabsdannet og starter nu implementeringen. I Park og Vej vil der helt frem til 1/1-2010 være usikkerhed omkring stillesteder, hvilket hold skal jeg være i, ny formand,osv. Det er vigtigt at se mulighederne og ikke begrænsningerne i omstillingen. 3f Brancheklubben ønsker alle en god påske. Selskabsdannelse på forsyningsområdet vedtaget. Byrådet vedtog mandag den 30. marts alle principbeslutningerne om selskabsdannelse af forsyningsområdet. Dette indebærer, at Helsingør Kommune med virkning fra 1. maj 2010 får sit eget forsyningsselskab med følgende virksomheder el, vand, varme, affald, kloak & Rensenalæg. Der er 125 medarbejdere i de 5 virksomheder. Inden sommerferien stiftes holdingselskabet med en overgangsbestyrelse bestående af medlemmerne fra Teknik- og Forsyningsudvalget og direktionen udpeges. Samt 3 medarbejderrepræsentanter. Berørte medarbejdere virksomhedsoverdrages pr. 1. janaur 2010. Vidste du: At du kan få ekstraordinær tjenestefri ved: Ved egen 50, 60 og 70 års fødselsdag, ved eget bryllup og sølvbryllup har medarbejderen fri på selve dagen. Ved 25 års, 40 års og 50 års jubilæum har medarbejderen fri på selve dagen. Herudover kan fastansat personale på dage, som ikke falder på fastlagte ferie- og fridage, opnå tjenestefrihed i 1 dag uden lønafkortning til bryllup, sølvbryllup, guldbryllup, diamantbryllup, runde fødselsdage fra 70, 75, 80 år og opefter, inden for den nærmeste familie. Øvrige fridage ved deltagelse i begravelse af nærmeste familie (se definition i personalehåndbogen) I tilfælde af flytning på en arbejdsdag bevilges 1 dags frihed. Nr.2 april 2009

2 3f Nordøstsjælland orienterer om sager i kommunen Skibstrup Affaldscenter har ansat Steen Vogelius som ny Holdleder på genbrugspladsen, Lønindplacering, pension m.m. færdigforhandlet Ny arbejdstidsaftale på Skibstrup affaldscenter er færdigforhandlet. Nye arbejdstider, regulering af tillæg, kompensation til alle. Hensigtserklæring vedr. Selskabsdannelse færdigforhandlet. Det er hensigten at der fortsættes på offentlige overenskomster med personale- og velfærdsforhold samt politikker, som er mindst lige så gode som i dag. Faglig 3f konsulent Torben Christensen Park og vej i Omstilling! I Park og vej er man ved at være færdig med et Forslag til helt ny organisation. Som i hovedpunkter går ud på: At man samles på færre Stillesteder. Hvor man på Sindshvile undersøger hvor stor en del af Park og vej som kan rummes her. Forslag til, at Helsingør Indre by bliver en enhed med det grønne og renholdelse. At på vejområdet organiseres man i funktionsudførelse, hvor man i dag udfører opgaver geografisk. Forslaget er, at der skal ansættes en driftschef for entreprenørenheden og en driftschef for det grønne og renholdelse. Materialeservice bevares som vi kender det i dag. Det er ovenstående forslag den nedsatte styregruppe arbejder ud fra og som TFU skal forholde sig til d. 19 maj. Medarbejdersidens endelige kommentarer vil foreligge ved drøftelsen i MEDudvalgene inden d. 19maj. Jan Møller Sikkerheds- repræsentant Husk at du med dit 3f fagforeningsmedlem- skab, har en fritid- sulykkeforsikring, der dækker hvis du kommer til skade i din fritid. Stærke fagforeninger = bedste arbejdsforhold Hvor de faglige organisationer er stærke, er arbejdsmiljøet bedst, og uligheden mindst, viser ny udredning om arbejdsforhold i EU. Du kan hente hele artiklen på TR-kontoret. Fra møde i distrikt nord Hvor tillidsmand Peter Jonassen gav en status for omstillingsprojektet. OBS: Nyhedsbrevet kan ses på kilden, på 3f-kommunale.dk og du kan få nyhedsbrevet tilsendt hvis du afleverer din emailadresse. Redaktionen af nyhedsbrevet: Brancheklubformand Kim Bjørlund Madsen tlf. nr 2551 2433 mail: kbm59@helsingor.dkkbm59@helsingor.dk Brancheklubsekretær Peter Jonassen tlf.nr. 2531 3079 mail: pjo59@helsingor.dkpjo59@helsingor.dk


Download ppt "Helsingør Kommune Brancheklubben Nyhedsbrev for 3f brancheklubben Helsingør Kommune Brancheklubformanden har ordet Kim Bjørlund Madsen TR Parken I 2009."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google