Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

DEN DIGITALE SKOLE Hvordan kan tablets indgå i undervisningen for at tilgodese differentiering?

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "DEN DIGITALE SKOLE Hvordan kan tablets indgå i undervisningen for at tilgodese differentiering?"— Præsentationens transcript:

1 DEN DIGITALE SKOLE Hvordan kan tablets indgå i undervisningen for at tilgodese differentiering?

2 Hvem indgår i projektet?  Uddannelsescenter Holstebro Merkantil/HG  HG 1A  Klassens faglærere  Kursusafdelingen  IT-afdelingen

3 Hvad ønsker projektet at forandre?  At undervisningen bliver præget af nytænkning med et fremtidsperspektiv.  At lærerne tilpasser undervisningspraksis i forhold til differentiering ved brug af tablets.  At lærerne bliver kvalificeret/opkvalificeret til at anvende og udvikle undervisningsmiljøet baseret på tablets.  At lærerne blive kompetente, så de er i stand til at bruge digitale lærermidler, tablets og smartphone.

4 Hvordan vil projektet forandre dette?  Lærerne skal på intern/ekstern kursus i programmer og tablet.  Lærerne skal inddrage tablets i den faglige undervisning, hvor relevante opgaver kræver brug af IT-værktøjer på tablets.  Lærerne skal fremstille undervisnings-materialer samt opgaver med mulighed for differentiering.

5 Hvilke resultater vil projektet opnå?  At eleverne oplever, at videnstilegnelsen via tablets er sjov, lærerig, interaktiv og levende.  At eleverne arbejder med værktøjer, der er let at medbringe overalt, kan dokumentere elevernes læringsprocesser og til at dele viden mellem elever, lærere og deres fælles praksisfelt.  At eleverne oplever samarbejde omkring et emne, hvor de på forskellige niveauer har mulighed for at dele information med andre elever og på samme tid samarbejder om at udfærdige det endelige produkt eller projekt.  At eleverne oplever at de bliver inddraget i valg af IT-redskaber.  At lærerne bliver bedre til at planlægge undervisning, der skaber sammenhæng og balance mellem tablets/smartphones, pædagogikken og det faglige indhold.  At lærerne lader sig inspirere af hinandens undervisningsmetoder ved brug af tværfagligt samarbejde og skabe en mere dynamisk, interessant og sammenhængende læreproces.

6 Hvordan skal resultaterne forankres på skolerne?  Der etableres løbende vidensdeling blandt underviserne klassen.  Der afholdes storklyngemøde med lærergruppen på HG på et internt pædagogisk arrangement, hvor der videndeles og erfaringsudveksles.  Opsamling fra storklyngemøde med efterfølgende handlingsplan.


Download ppt "DEN DIGITALE SKOLE Hvordan kan tablets indgå i undervisningen for at tilgodese differentiering?"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google