Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Red Barnet Kalundborg FRITIDSKONTOEN

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Red Barnet Kalundborg FRITIDSKONTOEN"— Præsentationens transcript:

1 Red Barnet Kalundborg FRITIDSKONTOEN
Håndsrækning til børn i Kalundborg Alle børn har brug for gode oplevelser for at udvikle sig personligt og socialt. Gennem Red Barnet Kalundborg kan børn få støtte til en aktiv fritid.

2 Sundt fritidsliv I Kalundborg Kommune er der masser af muligheder for
dyrke sport, være spejder og for at styrke sin kreativitet eller sit talent. I Red Barnet Kalundborg har vi, gennem kontakt med SSP og sundhedsmedarbejdere i kommunen, erfaret at der er mange børn med behov for økonomisk støtte til at udnytte disse muligheder. Derfor har vi i Red Barnet Kalundborg taget initiativ til at oprette en FRITIDSKONTO.

3 Hvordan kan man søge? Der kan søges om økonomisk støtte til børn og unge under 18 år, hvor det vurderes at støtten kan bidrage til at give et barn en aktiv fritid, og hvor det vurderes at barnet ellers ikke ville kunne deltage i fritidsaktiviteten af økonomiske årsager Der kan højest søges om kr. årligt pr. barn/ung. Barnet/den unge må ikke i forvejen være under social støtteordning. Støtten skal gå til f.eks. kontingent eller indkøb af udstyr til fritidsaktiviteten eller til deltagelse i arrangementer/ture. Man kan som sundhedsplejerske, SSP – medarbejder, lærer, pædagog, træner, foreningsleder, spejderfører eller lignende, på vegne af barnet og dets forældre, søge Red Barnets Fritidskonto om støtte. Ansøgeren er også kontaktperson til Red Barnet Kalundborg.

4 Der er løbende ansøgningsfrist.
Kontaktpersonen yder hjælp til praktisk gennemførelse senest 30 dage efter godkendelsen af støtten og giver respons på mail til Red Barnet Kalundborg. Ansøgeren skal indhente tilladelse fra barnets forældre til at søge om støtten. Ansøgningsskemaet skal udfyldes og sendes til Der er løbende ansøgningsfrist. Har du spørgsmål i forbindelse med ansøgningen, så kontakt venligst Red Barnets lokalforening på mail På vegne af Red Barnet Kalundborg Minna Skytte Formand for Kalundborg lokalforening i Red Barnet.


Download ppt "Red Barnet Kalundborg FRITIDSKONTOEN"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google