Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

KREDSEN I CENTRUM Forenkling. ENKELT OG OVERSKUELIGT Grundlæggende konflikt mellem tid til familie og tid til FDF Vi skal gøre FDF-hverdagen enkel og.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "KREDSEN I CENTRUM Forenkling. ENKELT OG OVERSKUELIGT Grundlæggende konflikt mellem tid til familie og tid til FDF Vi skal gøre FDF-hverdagen enkel og."— Præsentationens transcript:

1 KREDSEN I CENTRUM Forenkling

2 ENKELT OG OVERSKUELIGT Grundlæggende konflikt mellem tid til familie og tid til FDF Vi skal gøre FDF-hverdagen enkel og overskuelig, men stadig sjov og givende!

3 DET KAN VÆRE EN GOD IDÉ, AT… grejet er velorganiseret og let at gå til have procedurer for, hvad man lærer i de enkelte klasser inddrage forældre i vedligeholdelses- og/eller administrations-opgaver have en god arbejdsdeling i lederflokken

4 GRUPPEARBEJDE Overvej følgende: – Hvilke af de foregående fire punkter fungerer godt hos jer? – Hvor kunne I have gavn af en aktiv indsats? – Hvori skal indsatsen bestå?

5 OPFØLGNING PÅ GRUPPEARBEJDET Skriv hvert indsats område op og prioter dem Hvem er tovholder for, at indsatsen bliver gjort og inden hvornår?

6 FLERE IDEER TIL FORENKLING Få overblik over alle opgaver i kredsen – hvilke praktiske gøremål er der i løbet af ugen/året? Lav oversigter og lister, så nye ledere nemt at overtage en opgave – hvad skal pakkes til en weekendtur, hvad inbefatter rengøring af kredshuset, byens kontaktpersoner osv.


Download ppt "KREDSEN I CENTRUM Forenkling. ENKELT OG OVERSKUELIGT Grundlæggende konflikt mellem tid til familie og tid til FDF Vi skal gøre FDF-hverdagen enkel og."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google