Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

2009 SERVICEKONCEPT FOR VAKUUMPUMPER OG UDSTYR Et koncept der holder det kørende!

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "2009 SERVICEKONCEPT FOR VAKUUMPUMPER OG UDSTYR Et koncept der holder det kørende!"— Præsentationens transcript:

1 2009 SERVICEKONCEPT FOR VAKUUMPUMPER OG UDSTYR Et koncept der holder det kørende!

2 2009 Et gradueret program der både kan forebygge og helbrede. -Foretage en helbredsundersøgelse hos kunden med udarbejdelse af en tilstandsrapport. -Udføre olie/filterskift hos kunden eller på eget værksted (Modul 1). -Yderligere udføre rengøring og skift af pakninger m.m. hos kunden eller på eget værksted (Modul 2). -Komplet adskillelse af pumpehus med skift af sliddele på eget værksted (Modul 3). -Renovering af pumpen på eget værksted (Modul 4). -Programmet kan anvendes på alle gængse fabrikater af vakuumpumper.

3 2009 Standard service på standard pumper med faste priser. For specielle versioner, f.eks. ”Fombliniserede” pumper, ATEX kategoriserede pumper etc., tilkommer der tillæg, f.eks. merpris for ”Fomblin” kontra standard olie. Service på tilbehør, f.eks. eksterne filtre på indsugning og udstødning, foretages mod et tillæg, typisk prisen på nødvendige komponenter. Erkendes der under service mangler der kræver en reparation eller udskiftning ud over det der indgår i service, adviseres kunden.

4 2009 Kontamineringserklæring- et sikkerhedselement.

5 2009 Kontaminering/dekontaminering. For pumper der er kontamineret med: -Toxiologiske medier. -Corrosive medier. -Mikrobiologiske medier. -Eksplosive medier. -Radioaktive medier. -Andre skadelige medier eller medier der kræver ekstra rengøring. Her gælder, at al service som hovedregel foregår på eget værksted, og der er et tillæg for dekontaminering. Personale skal anvende behørige personlige værnemidler f.eks. åndedrætsværn, handsker, briller etc. Bortskaffelse skal ske ved overholdelse af gældende lovgivning.

6 2009

7

8

9 Olietættende lamelvakuumpumper ”finvakuum” Modul 1: Skift af standard olie, skift af evt. demistorfilter, visuel inspektion af adskilte dele, rengøring af pumpemodul og olieboks, funktionsprøvning og udstedelse af ”tilstandsrapport”. Modul 2: Delvis adskillelse af pumpen, skift af pakdåser, samling af pumpen med nye pakninger, skift af standard olie, funktionsprøvning og udstedelse af ”tilstandsrapport”. Modul 3: Adskillelse og rengøring af pumpen, skift af alle sliddele, samling af pumpen med nye pakninger, skift af standard olie, funktionsprøvning og udstedelse af ”tilstandsrapport”. Modul 4: Komplet renovering af pumpen inkl. opdrejning af pumpehus m.m.

10 2009 Olietættende lamelvakuumpumper ”grovvakuum” Modul 1: Skift af standard olie og evt. eksternt oliefilter, skift af udstødningsfiltre, funktionsprøvning og udstedelse af ”tilstandsrapport”. Modul 2: Delvis adskillelse og rengøring af pumpen, skift af evt. sliddele, skift af standard olie og evt. eksternt oliefilter, skift af udstødningsfiltre, samling af pumpen med nye pakninger, funktionsprøvning og udstedelse af ”tilstandsrapport”. Modul 3: Komplet adskillelse og rengøring af pumpen, skift af alle sliddele, skift af standard olie og evt. eksternt oliefilter, skift af udstødningsfiltre, samling af pumpen med nye pakninger, funktionsprøvning og udstedelse af ”tilstandsrapport”. Modul 4: Komplet renovering af pumpen inkl. opdrejning af pumpehus m.m.

11 2009 ”Rootspumper” Modul 1: Skift af olie, eftersyn af pumpen med funktionsafprøvning og udstedelse af ”tilstandsrapport”. Modul 2: Skift af standard olie, skift af pakdåser, bøsning m.m. til ”shaft seal”, skift af kobling, funktionsprøvning og udstedelse af ”tilstandsrapport”. (shaft seals skiftes ikke ved versioner med ”canned” motor). Modul 3: Komplet renovering af pumpen med adskillelse, rengøring samt skift af sliddele, funktionsprøvning og He læksøgning.

12 2009 Service på ”Brand X” Servicekonceptet omfatter også service på andre ”gængse” fabrikater ud over produkter fra Oerlikon Leybold Vacuum. Hermed menes service på typer af pumper, hvor der dels er økonomi i service og hvortil reservedele er tilgængelige. Bemærk, at for visse typer pumper kan større service/reparationer kun udføres af producenten.


Download ppt "2009 SERVICEKONCEPT FOR VAKUUMPUMPER OG UDSTYR Et koncept der holder det kørende!"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google