Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Her kommer en gammel kinesisk fortælling… Klik ikke med musen, men tænd for lyden.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Her kommer en gammel kinesisk fortælling… Klik ikke med musen, men tænd for lyden."— Præsentationens transcript:

1

2 Her kommer en gammel kinesisk fortælling… Klik ikke med musen, men tænd for lyden

3 En ældre kinesisk kvinde havde to store krukker, som hang på hver sin side af en stang, som hun bar over nakken. En ældre kinesisk kvinde havde to store krukker, som hang på hver sin side af en stang, som hun bar over nakken.

4 En af krukkerne havde fået en sprække, mens den anden krukke var perfekt, og altid leverede en fuld portion vand. En af krukkerne havde fået en sprække, mens den anden krukke var perfekt, og altid leverede en fuld portion vand.

5 Efter en lang tur fra bækken til huset, var den lækkende krukke kun halvfuld. Efter en lang tur fra bækken til huset, var den lækkende krukke kun halvfuld.

6 I to år skete dette dagligt. Kvinden kom hjem med kun en og en halv krukke vand. I to år skete dette dagligt. Kvinden kom hjem med kun en og en halv krukke vand.

7 Naturligvis var den perfekte krukke stolt over sit resultat. Naturligvis var den perfekte krukke stolt over sit resultat.

8 Men den stakkels lækkende krukke skammede sig over sin præstation, og var ulykkelig over, at den kun kunne gøre halvdelen af hvad den var skabt til at gøre. Men den stakkels lækkende krukke skammede sig over sin præstation, og var ulykkelig over, at den kun kunne gøre halvdelen af hvad den var skabt til at gøre.

9 Efter 2 år, som den kaldte en bitter tid, talte den en dag med kvinden nede ved bækken. Efter 2 år, som den kaldte en bitter tid, talte den en dag med kvinden nede ved bækken.

10 “Jeg skammer mig over mig selv, fordi sprækken på min side gør, at vandet lækker hele vejen tilbage til dit hus.” “Jeg skammer mig over mig selv, fordi sprækken på min side gør, at vandet lækker hele vejen tilbage til dit hus.”

11 Den gamle kvinde lo. “Lagde du mærke til, at der er blomster på din side af stien, men ingen på den anden side?”

12 “ Det er fordi jeg længe har kendt til din læk, så jeg har sået frø på din side af stien. Hver dag når vi går tilbage, har du vandet dem.” “ Det er fordi jeg længe har kendt til din læk, så jeg har sået frø på din side af stien. Hver dag når vi går tilbage, har du vandet dem.”

13 “I to år har jeg kunnet plukke disse smukke blomster til at dekorere bordet med.” “I to år har jeg kunnet plukke disse smukke blomster til at dekorere bordet med.”

14 “Hvis du ikke var præcis som du er, “Hvis du ikke var præcis som du er, så kunne disse skønheder ikke have groet her og smykket huset.”

15 Vi har alle vore egne unikke fejl… Vi har alle vore egne unikke fejl…

16 …m en det er sprækkerne …m en det er sprækkerne og fejlene vi har, og fejlene vi har, som gør vores liv så interessant som gør vores liv så interessant og givende. og givende.

17 Tag alle mennesker for hvad de er Tag alle mennesker for hvad de er og søg det gode i dem.

18 Til alle mine venner: Ha’ en dejlig dag -og husk at dufte til blomsterne på din side af stien.

19 Ta dig tid og send denne mail til alle dine venner som har en fejl... Og Gud ved hvor mange vi er!!!

20


Download ppt "Her kommer en gammel kinesisk fortælling… Klik ikke med musen, men tænd for lyden."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google