Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Performance. Feedback Vigtigheden ved at give korrekt feedback Man kan få karten til at køre, ligesom man vil have den. Hurtigere konkurrencedygtig.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Performance. Feedback Vigtigheden ved at give korrekt feedback Man kan få karten til at køre, ligesom man vil have den. Hurtigere konkurrencedygtig."— Præsentationens transcript:

1 Performance

2 Feedback

3 Vigtigheden ved at give korrekt feedback Man kan få karten til at køre, ligesom man vil have den. Hurtigere konkurrencedygtig. Færre misforståelser. Mere konstant fra bane til bane. Mere konstant fra i mellem de forskelle vejrforhold. Hvad har jeg brug for Hver kører har sin egen kørestil og forskellige behov med hensyn til kartens set-up. Nogle kørere kan ikke lide, at karten overstyrer for meget, måske fordi det tager dem uden for deres komfort zone? Andre kan ikke lide understyring, for måske er de mere aggressive? Derfor er det vigtigt, at køreren og mekanikeren forstår hinanden.

4 ”Kolde”

5 Hvorfor er det vigtigt at kunne køre hurtigt på ”kolde” dæk? -Hvis man har overskud i at kunne køre på kolde/beskidte dæk, så har man en stor fordel i de første par runder i et løb, da det er nemmere at hente tid når man f.eks. er 2 sekunder fra sit maksimum potentiale. -Det kan give mere personligt overskud, hvis man ved, at man er stærk fra starten.

6 Lær at køre godt i regnvejr Det giver dig en større komfortzone og mere kontrol over karten. Det hjælper dig med at forstå karten, selv i tørvejr. Det hjælper dig med at køre hurtigere med kolde dæk. Du bliver mere konstant henover en fuld sæson.

7 Optimering af at køre på nye dæk Fokuser og visualiser den ”perfekte” omgang inden start. Tilrettelæg din opvarmning rigtigt i form af position på banen. Find et godt sted på banen, hvor du ikke kommer i trafik. Hvis du mangler fart, så find en du ved kører hurtigt, og følg efter.

8 Fokus

9 Visualisering Gratis træning. -Man kan ”træne” når man vil. -Man beholder rytmen i kroppen. Bedre forberedelse. -Man ved lige præcis, hvad man skal ud og gøre på banen. -Man er mere komfortabel med situationen. -Man er skarp, når starten går.

10 Hvordan bruger man visualisering? -Man kan bruge visualisering til forberedelse til både træning, tidtagning og løb. Det man gerne skulle have ud af det, er at være lige lidt skarpere de første par omgange i hver session. -Man udøver det ved at lukke øjnene, og så forestiller man sig at man kører på banen. Til træning kan man bruge det ved at køre alle de rigtige linjer på banen, og derfor ikke behøver at fokusere på den, men i stedet på hvad gokarten gør. -Ved tidtagning kan man fokusere på de små detaljer, f.eks. at man forestiller sig grebet med de nye dæk, og hvor man vil ændre noget på banen for at optimere den ene hurtige omgang, som er nødvendig (man træner det bedst med et stopur i hånden for at matche den rigtige tid). -Til en løbsforberedelse kan man visualisere en formodet startsituation, så man har en form for ”Plan A”, og ”Plan B” inden man sætter sig ned i karten.


Download ppt "Performance. Feedback Vigtigheden ved at give korrekt feedback Man kan få karten til at køre, ligesom man vil have den. Hurtigere konkurrencedygtig."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google