Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Ungdommens Folkemøde 2017 www.ufm17.dk.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Ungdommens Folkemøde 2017 www.ufm17.dk."— Præsentationens transcript:

1 Ungdommens Folkemøde 2017

2 Video

3 Rammer for projektet Tid 24 lektioner (Business tid) Deadline
7. september 11:00-12:00 Økonomi 1500 kr til materialer Hvem stiller opgaven Københavns Kommunes Ungdomsskole & UU København Forventninger At i har noget på hjerte, som bliver formidlet på en sjov og spændende måde. Emne “Indflydelse” Samarbejdspartnere Birgitte Arentoft Bojko - AC fuldmægtig - KKU -

4 Teksten fra programmet
“Kom og vær med, når studerende fra Kombineret Ungdomsuddannelse(KUU) laver en involverende event om unge og indflydelse. Hvis du har lyst til en event, hvor du skal være aktivt deltagende, er du kommet til det rette sted!” De unge, der står for eventen, går på KUU Business, der en 2-årig ungdomsuddannelse, der har fokus på service, innovation og event. Uddannelsen kombinerer teori og praksis og gør klar til job eller til at gå i gang med en ungdomsuddannelse. KUU Business er en selvstændig afdeling i ungdomsskolen for årige.

5 Øvelse Gå sammen to og to
Brug 10 minutter på at finde på alt hvad i forbinder med ordet indflydelse. (ALT er rigtigt)

6 Opsamling at have indflydelse på folk omkring en.
at have indflydelse på ens eget liv. indflydelse på samfundet. mor og far har haft meget indflydelse på en. jeg har indflydelse på hele verden. jeg har indflydelse på træningen. kvinder kan have mindre indflydelse end mænd. venner og veninder kan have indflydelse på vedkommende.

7 Opsamling vejleder har indflydelse på en. frihed =indflydelse
indflyedlse er en menneske rettighed. det er vigtigt at have indflyedlse på sit arbejde. at man har indflydelse på hvilken religion man har og omvendt. hvis man vil skabe et nyt liv. smøger hjælper på stress. der findes både god og dårlig indflydelse.

8 Opsamling medbestemmelse. loven har indflydelse på en og omvendt.
ens lære har indflydelse på en. Hvis du ikke har indflydelse på noget, gælder din mening aldrig Uden indflydelse er alt du gør ligegyldigt

9 Definition af ordet indflydelse
Mulighed for at kontrollere eller styre personer og begivenheder i kraft af éns position eller resurser Eksempler: bestemmende indflydelse, reel indflydelse, politisk indflydelse,indflydelse på samfundsudviklingen, gøre sin indflydelse gældende, magt og indflydelse, få/have indflydelse, sætte sig uden for indflydelse Evne til at påvirke nogens eller nogets egenskaber, fremtræden eller udvikling Eksempler: dårlig indflydelse, øve indflydelse på, få/have indflydelse på, under indflydelse af/fra.

10 HVAD BETYDER ”INDFLYDELSE I EN VIRKSOMHEDSKONTEKST
Indflydelse handler om, at medarbejderen har direkte medbestemmelse på egne opgaver, og de ressourcer og redskaber, der er nødvendige for at løse opgaverne. Det er naturligvis ledelsen, der sætter rammerne og beslutter hvilke områder medarbejderne har ind ydelse på. Og her skal der både tages hensyn til opgavens art, jeres grad af uddelegering af ansvar, og den enkelte medarbejders kompetencer og behov for ind ydelse og ansvar.

11 Hvad vil du gerne ændre i samfundet?
Øvelse Walk’n’Talk Gå sammen to og to Mens i snakker skal i skiftes til at besvare ovenstående spørgsmål.

12 Fælles brainstorm

13 Idestilladsering Vælg en ide fra tavlen
Find på minimum 3 øvelser, der kan understøtte dette. Jeres ideer skal fremlægges for klassen.

14 Lav et færdigt program Hvad er overskriften? Hvad skal der ske?
Hvem står for hvad? Skal der bruges materialer? Hvad vil I gerne opnå?


Download ppt "Ungdommens Folkemøde 2017 www.ufm17.dk."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google