Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Oplæg om Bymidten på Økonomiudvalget d. 14. marts 2016 Hvidovre Bymidte Helhedsplanen udarbejdes inden for de bærende kriterier om Kulturliv og identitet.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Oplæg om Bymidten på Økonomiudvalget d. 14. marts 2016 Hvidovre Bymidte Helhedsplanen udarbejdes inden for de bærende kriterier om Kulturliv og identitet."— Præsentationens transcript:

1 Oplæg om Bymidten på Økonomiudvalget d. 14. marts 2016 Hvidovre Bymidte Helhedsplanen udarbejdes inden for de bærende kriterier om Kulturliv og identitet Mulighed for en varieret brug af byrummene Social miljømæssig og økonomisk bæredygtighed

2 Kommunalbestyrelsens beslutning d. 24. november 2015 om at arbejde videre med Vandkunstens forslag til helhedsplanen med særlig vægt på fokuspunkterne Risbjerggårdgrunden: Ramme for kultur- og foreningslivet, Orangeri, Teater Vestvolden Nye pladser og forbindelser: Cykelforbindelse på tværs af bymidten, pladser ved Rådhuset og Hovedbiblioteket, varierede forløb og zoner til ophold, et udsigtssted til byens borgere Nye boliger og butikker: Tilgodese målgrupper med nye boliger – unge, familier og ældre, boliger ved Claus Petersens Allé, specialbutikker langs Hvidovrevej Oplæg om Bymidten på Økonomiudvalget d. 14. marts 2016 Hvidovre Bymidte

3 Kommunalbestyrelsens beslutning d. 24. november 2015 om at arbejde videre med Vandkunstens forslag til helhedsplanen med særlig vægt på fokuspunkterne 1.Kulturlivets/foreningslivets ramme på Risbjerggårdgrunden. 2.Et orangeri på Risbjerggårdgrunden 3.Teater Vestvolden en central kulturinstitution i bymidten. 4.En cykelforbindelse på tværs af bymidten 5.En stor plads foran rådhuset 6.Et miks af boliger - fra unge, familier til ældre 7.Bæredygtig økonomi med boliger på p-pladsen bag rådhuset 8.Butikker - gerne specialforretninger - i underetagen på Hvidovrevej 9.Pladsen foran Medborgersalen og Hovedbiblioteket 10.Varierede forløb og zoner til ophold 11.Et udsigtssted se beslutning for formulering Oplæg om Bymidten på Økonomiudvalget d. 14. marts 2016 Hvidovre Bymidte

4 Byens centrum og Byens Midte Et samlingssted for alle borgere Forsamling af forening og kultur Kulturarv som bindemiddel Oplæg om Bymidten på Økonomiudvalget d. 14. marts 2016 Hvorfor en ny bymidte i Hvidovre?

5 Hvad gør vi i 2016? Oplæg om Bymidten på Økonomiudvalget d. 14. marts 2016 1.En proces som fastsætter vedtagelse af Helhedsplan for Hvidovre Bymidte ultimo 2016 2.Med afsæt i Vandkunstens vinderforslag og de 11 fokuspunkter arbejdes med: Funktioner Anvendelse af arealerne 3.Udarbejdelse af business case 4.Borgerinddragelse i Bymidteudvalg og borgermøde efter offentliggørelse.

6 Hvad gør vi i 2016? Oplæg om Bymidten på Økonomiudvalget d. 14. marts 2016


Download ppt "Oplæg om Bymidten på Økonomiudvalget d. 14. marts 2016 Hvidovre Bymidte Helhedsplanen udarbejdes inden for de bærende kriterier om Kulturliv og identitet."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google