Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Guds eget Apotek.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Guds eget Apotek."— Præsentationens transcript:

1 Guds eget Apotek

2 Det er blevet fortalt at først skilte Gud saltvand fra ferskvand,
derefter skabte han det tørre land og plantede en have, skabte landdyrene og fiskene … Alt sammen før han skabte mennesket. Han skabte alt det vi måtte trænge til, før vi blev født. Alt det der er bedst og mest næringsrigt når det spises råt. Gud gav os tydelige tegn på hvilken mad som hjælper hvilken del af vores krop! Men vi er så langsomme i opfattelsen ... Guds Apotek!  Forbløffende og fantastisk!

3 En afskåret gulerod ligner menneskets øje.
Pupillen, iris og de udstrålende linjer ser akkurat ud som menneskets øje... Og JA, videnskabelig forskning viser nu at gulerødder øger blodgennemstrømmningen til øjet og bidrager til dets funktjon.

4 En tomat har fire kammre og er rød.
Vores hjerte har fire kammre og er rødt. Al forskning viser at tomater er propfulle af lycopine og er i sandhed ren næring til hjerte- og blod.

5 Druer hænger i klaser formet som et hjerte.
Hver en drue ligner en blodcelle og al dagens forskning viser at druer er dybtvirkende og vitaliserende føde eller næring for både blod og hjerte.

6 En valnød ser ud som en lille hjerne, en venstre og højre hemisfære,
storehjernen og lillehjernen. Til og med nødens “skal og rynker” ser faktisk ud som hjernebarken.  Vi ved nu at en valnød hjælper til med at udvikle mere end tre (3) dusin nervetråde (neuron-transmitters) som styrke hjernefunktionen.

7 Bønner som denne, også kaldt Kidney Beans (nyre bønner)
helbreder og hjælper brugen af nyrefunktionen. … og ja, i tillæg ser de akkurat ud som et menneskes nyre.

8 Selleri, rabarber og meget andet ser akkurat ud som knogler.
Disse planter virker målrettet på at styrke knoglestrukturen. Knogler består af 23% natrium og grøntsagerne indeholder hele 23%. Hvis din mad ikke indeholder nok, trækker kroppen det selv ud af knoglerne og gør knoglestrukturen skør.  Disse grøntsager opfylder skelletets behov.

9 Avocado, aubergin og pære giver sundhed og funktion af
livmor og livmorhalsen hos kvinder – og de ligner disse organer. Dagens forskning viser at når en kvinde spiser en avocado om ugen, skaber det balance i hormonene, fjerner uønsket vækst efter fødsel, og forebygger kræft i livmorhalsen. Det tager præcis ni måneder at fremdyrke en avocado fra blomst til moden frugt. Der er over fotosyntetiske næringsstoffer i hver eneste af disse frugter.

10 Figner er fulde af frø og hænger altid parvis i naturen. 
Figner øger mobiliteten I den mandlige sperm, de øger antallet af sædceller, og bidrager til at undgå sterilitet.

11 Sødekartofler ligner bugspytkirtelen og balancerer
faktisk det glycemiske index hos diabetikere.

12 Oliven bidrager til din sundhed og funktion i æggstokken. .

13 Appelsiner, grapefrugt, og andre citrusfrugter ser akkurat ud som kvindelige brystkirtler og bidrager faktisk til brystenes sundhed og lymfenes bevægelser ved udvidelser og sammentrækninger.

14 Løg minder om kroppens celler.
Nutidig forskning viser hvordan løg bidrager til at fjerne affaldsstoffer fra alle kroppens celler. Desuden “produceres” tårer som renser øjets epitele lag. En god “samarbejdspartner”, nemlig hvidløg, bidrager også til at fjerne affaldsstoffer og farlige frie radikaler fra kroppen. – desuden viser den sidste britiske forskning at den også vedligeholder potensen.

15 Se datoen da det hele er startet.
Vær nu rar at sende dette videre til mindst én person sådan at indformationen ikke stopper. Se datoen da det hele er startet. Tusind tak! 

16 DATOEN DA DETTE LYS BLEV TÆNDT. DET VIL NOK GIVE DIG GÅSEHUD.
BEMÆRK HER TIL SLUT, DEN DATOEN DA DETTE LYS BLEV TÆNDT. DET VIL NOK GIVE DIG GÅSEHUD. Jeg vil ikke være den som lader dette dø ud. Jeg fandt det meget troværdigt  ---

17 Dette lys blev tændt den 15. september 1998.
  Nogen som syntes om dig har holdt det i live ved at sende det videre netop til dig.

18 Lad ikke lyset for Kærlighed, Håb og Venskab – dø ud!
Videresend det til alle du kender og kan lide! Jeg modtog det for første gang i dag og jeg håber virkelig at det kommer retur igen en skønne dagI    Please keep this candle alive!


Download ppt "Guds eget Apotek."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google