Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Projektgruppe: Kvalitetschef. Kommunikationsmedarbejder. Faglærere fra Karrosseri og Personvognsmekaniker. Brugergruppe: 5 elever på hovedforløb fra både.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Projektgruppe: Kvalitetschef. Kommunikationsmedarbejder. Faglærere fra Karrosseri og Personvognsmekaniker. Brugergruppe: 5 elever på hovedforløb fra både."— Præsentationens transcript:

1 Projektgruppe: Kvalitetschef. Kommunikationsmedarbejder. Faglærere fra Karrosseri og Personvognsmekaniker. Brugergruppe: 5 elever på hovedforløb fra både Karrosseri og Personvognsmekaniker. Forsøgsklasser: To udvalgte hovedforløbshold på Karrosseri og Personvognsmekaniker. Hvem deltager på Teknisk Skole Silkeborg?

2  at skabe et fagligt forum under praktikophold, for at mindske afstanden mellem skole/praktik, lærer/elev, elev/elev og skole/elev,  at skabe et mere uformelt forum og lettere kommunikation end via Elevplan eksempelvis,  at styrke fastholdelsen af skolens elever.  ”Studiemiljø” på EUD og EUX. Teknisk Skole Silkeborg søger,

3  Ved at bruge Facebook til at stille opgaver til eleverne, når de ude i praktik og på skolen.  Ved at få eleverne til at dele billeder mm. på Facebook af det arbejde, de udfører både i praktik og på skolen.  Ved at få eleverne engageret i deres uddannelse, fag og arbejde gennem brugen af Facebook. Hvordan gør vi det?

4  Skabe et sammenhængende uddannelsesforløb og en kontinuerlig kontakt mellem eleven og Teknisk Skole Silkeborg.  Øget socialt fællesskab blandt eleverne.  Øget kommunikation mellem alle parter.  Fastholdelse af elever.  At elever oplever at være en del af et studiemiljø gennem hele deres uddannelse. Ønskede resultater

5  Resultaterne af dette projekt skal også virke som inspiration til implementering af brugen af Facebook som et fagligt forum på samtlige brancher/uddannelser på Teknisk Skole Silkeborg.  Indgår som et element i skolens Facebook-strategi. Forankring på Teknisk Skole Silkeborg


Download ppt "Projektgruppe: Kvalitetschef. Kommunikationsmedarbejder. Faglærere fra Karrosseri og Personvognsmekaniker. Brugergruppe: 5 elever på hovedforløb fra både."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google