Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Minimering af forbrug og udledning af miljøfremmede stoffer i forbindelse med anvendelsen af medicin og hjælpestoffer i akvakultur (Medicin og hjælpestof.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Minimering af forbrug og udledning af miljøfremmede stoffer i forbindelse med anvendelsen af medicin og hjælpestoffer i akvakultur (Medicin og hjælpestof."— Præsentationens transcript:

1 Minimering af forbrug og udledning af miljøfremmede stoffer i forbindelse med anvendelsen af medicin og hjælpestoffer i akvakultur (Medicin og hjælpestof fase 3) 2006-2007 Hovedformål med projektet : at reducere den behandlede vandmængde at behandle ved lavere koncentrationer over længere tid (dose/responsforhold) uden at svække effekten. at reducere stofudledning og koncentrationer i dambrugsvandløb. Hovedprodukter (max. 3) Løbende rapportering på intranet. Afsluttende rapport.

2 Primært arbejde i 2007 (felt, laboratorie skrivebord) Feltarbejde på dambrug Kemiske analyser i laboratoriet (formaldehyd, brintoverilte og kobber) Administration/Rapportskrivning Forventede deltagere 2007 (AC, LAB, EDB, GIS, MSc) Ole Sortkjær (projektleder) Marianne Brandi (økonomistyring) Kirsten Thomsen Lissa Hansen NN

3 Overordnet tidsplan for felt- og laboratorie arbejde Feltarbejde april, hovedindsats sidst maj –juni Opfyldning i aug-sept. Analysearbejde løber parallelt


Download ppt "Minimering af forbrug og udledning af miljøfremmede stoffer i forbindelse med anvendelsen af medicin og hjælpestoffer i akvakultur (Medicin og hjælpestof."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google