Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Uden mål, ingen plan. Uden plan, ingen Rehabilitering. Serviceskift i et rehabiliteringsperspektiv.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Uden mål, ingen plan. Uden plan, ingen Rehabilitering. Serviceskift i et rehabiliteringsperspektiv."— Præsentationens transcript:

1 Uden mål, ingen plan. Uden plan, ingen Rehabilitering. Serviceskift i et rehabiliteringsperspektiv

2 Hvidbog. Rehabilitering. 1 Brugerens egen indsats. 2 Planlagte og målrettede processer. 3 En tids afgrænset indsats, rehabiliteringsarbejdet foregår i et dynamisk og tilpas ambitiøst tempo som løbende evalueres. 4 Samarbejde og koordination. 5 Brugeren får ordet, scenen og handleplanen. Den professionelle bliver mindre ekspert, mere en form for sparringspartner. 6 God relation og samarbejde mellem bruger og professionelle.

3 WHO Rehabilitering er: En proces, der fremmer muligheden for at mennesker der har en funktionsnedsættelse kan opnå størst mulig grad af selvstændig funktion og aktiv deltagelse i samfundet. Denne proces indebærer at der både arbejdes med at forbedre personens kompetencer og Forandringer af samfundet, omgivelser og rammer. Målet er at understøtte udviklingen af det mest optimale funktionsniveau for det enkelte menneske samt at reducere funktionsnedsættelse og handikap – med udgangspunkt i det enkelte menneskes valg, muligheder og ønsker til et godt liv.

4 Wilken og Hollander. 4 Livsdomæner: Bo – Arbejde – Læring - Hvile 4 Personlige domæner: Egenomsorg – Helbred - Formål og mening - Socialt tilhørsforhold. 1.Hvad kan brugeren klare ved egen hjælp? 2.Hvad kan brugeren klare ved hjælp af nærmeste netværk? 3.Hvilke ressourcer kan der trækkes på i lokalmiljøet? 4.Først herefter vil behovet for specialiserede rehabiliterende tjenesteydelser blive afklaret.


Download ppt "Uden mål, ingen plan. Uden plan, ingen Rehabilitering. Serviceskift i et rehabiliteringsperspektiv."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google