Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Sagsbærende fagsystemer eller anvendersystemer som vi kalder dem i KOMBIT. Det betyder at alle anvendersystemer skal lægge metadata på hhv. sager og dokumenter.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Sagsbærende fagsystemer eller anvendersystemer som vi kalder dem i KOMBIT. Det betyder at alle anvendersystemer skal lægge metadata på hhv. sager og dokumenter."— Præsentationens transcript:

1 Sagsbærende fagsystemer eller anvendersystemer som vi kalder dem i KOMBIT. Det betyder at alle anvendersystemer skal lægge metadata på hhv. sager og dokumenter over i Sagsindex og Dokumentindex i RASTS, for SAPA således kan danne et overblik over samtlige sager i kommunen på tværs af leverandører. Organisation og Klassifikation er centrale komponenter i RASTS som skal holde masterdata for kommunen, og anvendersystemerne skal læse fra disse centrale komponenter og dermed lette den administrative byrde i kommunerne. Alternativt skulle alle systemer vedligeholdelse med den samme information. Beskedfordeler er en central komponent, som videreformidler beskeder fra de forskellige anvendersystemer. Har en borger fået tildelt kontanthjælp, altså ændringer i sagsstatus, som kan have konsekvenser i andre systemer. Anvendersystemer kan dermed både være kildesystemer til beskedfordeleren og anvendersystem. Ift. sidstnævnte skal anvendersystemer abbonneere på specifikke beskeder/hændelser fra specifikke anvendersystemer. Det at der er tale om en central komponent gør at at der ikke opstår interessekonflikter mellem leverandører.


Download ppt "Sagsbærende fagsystemer eller anvendersystemer som vi kalder dem i KOMBIT. Det betyder at alle anvendersystemer skal lægge metadata på hhv. sager og dokumenter."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google