Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

SAPA netværksmøder juni 2015 Line Abildgård

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "SAPA netværksmøder juni 2015 Line Abildgård"— Præsentationens transcript:

1 SAPA netværksmøder juni 2015 Line Abildgård
Status på kigo SAPA netværksmøder juni 2015 Line Abildgård

2 Opgaver i KIGO nu

3 Opgaver i KIGO nu

4 Deadlines i KIGO Alle obligatoriske og kritisk obligatoriske opgaver i KIGO skal have en deadline. Vi øver os på at sætte gode deadlines. Deadlines er vores input til jeres planlægning. Vi følger (endnu) ikke op på de kommuner der er i rød (ikke kritisk vej). Konkret: 5 SAPA-opgaver i KIGO har passeret de angivne deadlines: Opret projektdeltagere i KIGO (34 kommuner i rød) Tilknyt ansvarlige og udførere (34 kommuner i rød) Opret SAPA-projektorganisation (41 kommuner i rød) Kortlæg relevante sagsområder (44 kommuner i rød) Udarbejd KMD Sag Exit-strategi (69 kommuner i rød) Husk: Det er vigtige opgaver, der skal løses. At lukke opgaverne når de er løst.

5 Opfølgning i KIGO KOMBIT følger op på 3 måder: 1) Monitorering: Vi følger med i hvordan det gå med opgaverne. 2) Opfølgning: Vi tager dialog med projektlederen om opgaver der ikke bliver løst. 3) Eskalation: Vi eskalerer til chefer i kommunen hvis opgaver stadig ikke bliver løst. Men forventer ikke at gøre brug af eskalationsmuligheden ret ofte.

6 Ændringsønske til KIGO undersøges i øjeblikket
Understøttelse af lokal implementering: - opret egne opgaver i KIGO Kommuner, KOMBIT & KMD har afholdt workshop medio maj. Det videre arbejde er i gang.


Download ppt "SAPA netværksmøder juni 2015 Line Abildgård"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google