Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Tod und Leben.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Tod und Leben."— Præsentationens transcript:

1 Tod und Leben

2 Sammenligning af 2. og 25. opslag

3 Sammenligning af 1. og 28. opslag

4 Når tekst og billede fortæller det samme
Et anker En tekst om ankeret Det var et vedhæng af guld. Et anker. Et symbol på håb. Kæden manglede.

5 Når billede og tekst fortæller lidt mere
Anker symboliserer håb. Guld kan f.eks. symbolisere det ædle  og fuldkomne.  Hvad kan tekst og billede her tilføje hinanden?  Ankeret. Jeg arvede det fra bedste. Det var af guld, og det betød meget for mig. Selvom det hang i en kæde om min hals, var jeg altid bange for at tabe det. 

6 Når tekst og billede fortæller noget forskelligt
Hvad var det nu ankeret kunne symbolisere? Og guldet? Tekst og billede viser slet ikke det samme. Alligevel fortæller de noget til sammen. Hvad tror I, der fortælles her? Bedste skulle dø. Det sagde mor. Højt og tydeligt. "Bedste skal dø", sagde hun. Jeg kunne godt høre ordene. Sagtens. Men hvordan kunne det gå til, at bedste skulle dø, når hun var så sprællevende?

7 Mit opslag Viser noget forskelligt... Jeg kiggede ind gennem nøglehullet. Bedste lå i sin seng. Hun havde hænderne foldede over maven. Hun var lidt blegere, end hun plejer at være. Men ellers så det bare ud, som om hun sov. 

8 Mit opslag Viser noget forskelligt... Stille sne dalede ned. Der var sket noget. Døden så på And. Hun trak ikke vejret, men lå helt stille.


Download ppt "Tod und Leben."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google