Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Formål: Investeringer i Startups og etablerede virksomheder på vej…

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Formål: Investeringer i Startups og etablerede virksomheder på vej…"— Præsentationens transcript:

1 Formål: Investeringer i Startups og etablerede virksomheder på vej…
Investeringer i HELE Hjørring kommune Skabe vækst og arbejdspladser i HELE Hjørring kommune. DynamicInvest A/S udspringer fra og er født af Hjørring Dynamic. Investorgruppe kan være - men er ikke begrænset til medlemmer af Erhverv Hjørring Dynamic.

2 Kriterier for Dynamic Invests A/S:
Aktietegning af kr pr aktie. Forventet startkapital 2-3 mill.. Forventet antal Cases 2-4 til en start. Målsætning for egenkapital kr. 5 mill. Målsætning for antal cases 5-10 aktive. EXIT PLAN for de enkelte investeringer 2-5 år Kapitaludvidelse kan ske løbende ved salg af nye aktier i samme klasse. Der er tegningsret men ikke pligt ved kapital udvidelser. Bestyrelsen træffer alle beslutninger om indgåelse af investeringer.

3 Virksomheder der er “På vej” mod nye mål…. Investering i kapitalandele
Cases: Startups… Virksomheder der er “På vej” mod nye mål…. Investering i kapitalandele Investering i form af Ansvarlig lånekapital.

4 Kriterier for Cases: Virksomheden er bosiddende i Hjørring Kommune
Eksisterende ejerkreds skal til hver en tid besidde min. 51% af selskabets ejerandele. Søger viden og sparring = Advisoryboard. Forståelse for forventet afkast Forståelse for EXIT PLAN 2-5 år Indgåelse af ejeraftale med en del punkter der er faste / ufravigelige.

5 Investorer: Villig til at investerer med Venture kapital….
Villig til at indgå i aktive investeringer Villig til at indgå i Advisoryboards Søger iværksætteriet og det sus det giver at “starte igen” og se ideer blive til… Søger muligheden for at bidrage til vækst lokalt. Søger afkast!

6 Kriterier for Investorer:
Aktietegning af kr pr aktie. Villig til at investerer tid / energi i advisoryboards. Bidrage med netværk og forslag til udvikling af selskabet og kommende investeringer. Vil se virkosmheder vokse lokalt. Forståelse for EXIT PLAN 2-5 år Kapitaludvidelse kan ske løbende ved salg af nye aktier i samme klasse. Der er tegningsret men ikke pligt ved kapital udvidelser. Indgåelse af ejeraftale med en del punkter der er faste / ufravigelige. Løbende udbytte* Målsætning: Forrentning af egenkapital 100% hver 5. År.* *Se kriterier på

7 Eksempel på investering:

8 Lektier / Hjemmearbejde:
Vi har behov for alle former for feedback, kritik og ideer. Udkast til vedtægter og ejeraftale er udarbejdet og kan downloades på siden……


Download ppt "Formål: Investeringer i Startups og etablerede virksomheder på vej…"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google