Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Informationsmøde, den 25. august 2015

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Informationsmøde, den 25. august 2015"— Præsentationens transcript:

1 Informationsmøde, den 25. august 2015
AT’s bekendtgørelse om kontrol med arbejdsmiljøet ved risikoen for større uheld med farlige stoffer Informationsmøde, den 25. august 2015

2 Ingen nye krav AT regulerer risikovirksomheders pligter til at træffe foranstaltninger i forhold til arbejdsmiljøbeskyttelsen. AT har revideret bekendtgørelsen i forhold til Seveso III. Bekendtgørelsen er en videreførelse af de eksisterende arbejdsmiljøregler. Det eksisterende niveau for arbejdsmiljøbeskyttelse er bevaret. Det er tydeliggjort i bekendtgørelsen, at intern beredskabsplan for kolonne 2 skal indsendes til AT. AT vil acceptere, at virksomhederne indsender intern beredskabsplan for kolonne 2 sammen med det øvrige dokumentationsmateriale til Miljøstyrelsen. Det vil sige, at virksomhederne gør det samme, som de plejer, og fortsætter efter den praksis, der har udviklet sig. Forslag til uddybninger: Revision i forhold til Seveso III omfatter især tilpasning af anvendelsesområdet. Retningslinjer for myndighedssamarbejdet fremgår af MST’s bekendtgørelse.

3 En slankere bekendtgørelse
Bekendtgørelsen er: Fokuseret – på det arbejdsmiljørelevante, dvs. forebyggende foranstaltninger i forhold til beskyttelse af de ansatte og intern beredskabsplan. Tilpasset – i overensstemmelse med MST’s regler og terminologi. Krav om sikkerhedsdokumentation og –rapport fremgår nu kun af MST’s bekendtgørelse. Forenklet - Alle bilag er taget ud, og der henvises mest muligt til MST’s bekendtgørelse. 5 bilag er taget ud, og bekendtgørelsens tekst er slanket væsentligt.


Download ppt "Informationsmøde, den 25. august 2015"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google