Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

FYGO’s nye kampagne DEL OPERATIONEN MED EN KOLLEGA.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "FYGO’s nye kampagne DEL OPERATIONEN MED EN KOLLEGA."— Præsentationens transcript:

1 FYGO’s nye kampagne DEL OPERATIONEN MED EN KOLLEGA

2 Præsentation af FYGO´s nye kampagne
Præsentation af FYGO´s nye kampagne. I kan muligvis husk giv kniven videre, denne kampagne er en slags fortsættelse af denne. Handler om at dele operationen mellem de unge uerfarne og de erfarne.

3 Den uddannelsesøgende
Svært at opfylde målbeskrivelsen. Hvordan kan vi få det bedste ud af dette? Ved at dele! En operation er mere end knivtid! Forberedelse og opfølgning. Husk evaluering. Kampagnen består af to dele. Den uddannelsesøgende som gerne vil operere og får jo aldrig nok og supervisor Vi kender kampen om at få opfyldt sine kompetencer. Svære, komplicerede patienter udelukker ikke at den uddannelsesøgende kan få noget ud af operationen. Men….. Den uddannelsessøgende har også et ansvar ikke kun knivtid. Kend din patient, operationen og følg op på patienten.

4 Supervisor Hvilket læringspotentiale er der i operationen?
Hvad kan du give fra dig? Forventningsafstemning! HUSK feedback/OSATS!

5 DEL OPERATIONEN MED EN KOLLEGA
Plakater i afdelingen Små plakater over håndvasken Lommekort Kampagnen består af plakater i afdelingen, små plakater/poster som skal placeres over håndvasken så den kan diskuteres under den kirurgiske håndvask og lommekort.

6 TAK FOR OPMÆRKSOMHEDEN
FYGO håber I tager godt imod kampagnen Tak til Jacob Brink Laursen for de fine tegninger. Tak til Lotte Lyng for hjælp til opsætning og grafik. FYGO håber at kampagnen kan blive anledning til gode diskussioner og samarbejde mellem den uddannelsesøgende og supervisor. Vi vil gerne sige tak til .... og alle vores FYGO medlemmer.

7


Download ppt "FYGO’s nye kampagne DEL OPERATIONEN MED EN KOLLEGA."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google