Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Lokal myndighed Uge Oprydning i KOS2.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Lokal myndighed Uge Oprydning i KOS2."— Præsentationens transcript:

1 Lokal myndighed Uge Oprydning i KOS2

2 Introduktion Oprydningen er nødvendig for at sikre, at mest muligt data, lander korrekt i Cura, når vi konverterer data fra KOS2 til Cura. Det er kun aktive journaler med aktive data der bliver overført til Cura. Derfor skal vi sikre os, at der ikke konverteres data, som ikke længere er relevant. Til flere af opgaverne er der behov for lister. De medsendes ikke læringspakke 3, men hentes i QlikView på følgende link Her vil der også findes vejledning til de enkelte lister Det fremgår af denne vejledningen, hvilke lister der skal anvendes.

3 Deadline for oprydningsopgaven
Oprydningen i KOS2 skal være udført d (afslutningen af pakke 3). Der vil blive en lille opsamlingsrunde i pakke 5, hvis det viser sig, at der til den tid stadig er udeståender i oprydningen. Vi anbefaler dog, at I færdiggør oprydningen nu.

4 Borger fraflyttet kommunen
Alle borgere, som er registreret med aktive ydelser og tilhørsforhold, og som ikke modtager nogen form for hjælp fra SUF, skal afgangsføres

5 Borger flyttet på plejehjem
Hvis borger er flyttet på Plejehjem, men stadig er aktiv i et eller flere øvrige moduler, skal borger afgangsføres fra modulerne, med årsagen ”Flyttet på plejehjem”.

6 Henvendelsen Generel oprydning i henvendelsesmodulet
Kun aktive henvendelser konverteres Status forskellig fra ”Afsluttet” Og der skal være registreret følgende på henvendelsen: Funktion Tyngde Sagsbehandler Aktive henvendelser, der burde være afsluttet, skal afsluttes

7 Registrere/tilrette FSII
En FSII funktionsvurdering konverteres kun: hvis den ikke er kladde. hvis den ikke er ældre end 24 mdr.. oprettet for borger I Hjemmeplejen (FSII på plejebolig konverteres ikke) Oprydningen består derfor i at få: Oprettet/revideret FSII sikre at den ikke er kladde.

8 Ydelser uden leverandør
Tilretning, så gruppen er registreret i den korrekte vagt (Dag/Aften/Nat) i forhold til det vagtlag ydelsen er visiteret ind i.


Download ppt "Lokal myndighed Uge Oprydning i KOS2."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google