Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Samarbejdet med erhvervsdrivende Majoriaq, maj 2017

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Samarbejdet med erhvervsdrivende Majoriaq, maj 2017"— Præsentationens transcript:

1 Samarbejdet med erhvervsdrivende Majoriaq, maj 2017
Qaasuitsup Kommunia Samarbejdet med erhvervsdrivende Majoriaq, maj 2017

2 Kontakten til erhvervsdrivende i Qaasuitsup Kommunia:
Primo 2015 blev der af Qaasuitsup Kommunias udvalg for Erhverv, Råstoffer, Turisme opstartet følgende: Arbejdsmarkedsråd i samtlige byer. Upernavik fik sit råd i august 2016. Formålet er: Rådenes formål er, at byerne i Qaasuitsup Kommunia på tværs af faggrænser opretter råd, der gennem udviklende samtaler kan bekæmpe arbejdsløshed.

3 Samarbejde med erhvervsdrivende i byerne:
Qaanaaq: SPS fungerer desværre ikke godt, og skal styrkes. Majoriaq’s aktiviteter i forhold til erhvervsdrivende kører godt. Upernavik: SPS er velfungerende. Majoriaq’s aktiviteter i forhold til erhvervsdrivende kører godt. Uummannaq: SPS er opstartet på ny. Majoriaq’s aktiviteter i forhold til erhvervsdrivende er i en god udvikling. Ilulissat: SPS er velfungerende. Majoriaq’s aktiviteter i forhold til erhvervsdrivende er i en god udvikling.

4 Status i byernes, fortsat:
Qasigiannguit: Rådene vedr. Arbejdsmarked og Erhverv fungerer godt. Majoriaq’s aktiviteter i forhold til erhvervsdrivende er i stadig udvikling. Aasiaat: Genopstarten af SPS har mødt nogle udfordringer, men arbejdet pågår. Majoriaq’s aktiviteter i forhold til erhvervsdrivende kører godt. Kangaatsiaq: Rådene vedr. Arbejdsmarked og Erhverv fungerer godt. Majoriaq’s aktiviteter i forhold til erhvervsdrivende kører godt. Qeqertarsuaq: Rådene vedr. Arbejdsmarked og Erhverv fungerer godt, men skal styrkes yderligere. Majoriaq’s aktiviteter i forhold til erhvervsdrivende er i stadig udvikling.

5 Oplysningsindsats omkring Majoriaq’s arbejde:
Siden sammenlægningen af Piareersarfiit og Arbejdsmarkedskontorerne blev sammenlagt i 2012 har der været et omfattende oplysningsarbejde omkring de ændrede byrder og ansvar. Som en følge af oplysningsindsatsen er Majoriaq’s forskelligartede indsatser og samarbejde med erhvervsdrivende styrket. Administrationen er altid parat til at samarbejde omkring forskellige oplysningsinitiativer.

6 Opfyldelse af opgaven i henhold til loven:
Inatsisartutlov nr. 28 fra 2015, § 5, stk. 2: Kommunalbestyrelsen kan som en del af job-, vejledning- og opkvalificeringscenteret oprette rådgivende udvalg med deltagelse af erhvervslivet og arbejdsmarkedets parter. Tak 


Download ppt "Samarbejdet med erhvervsdrivende Majoriaq, maj 2017"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google