Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Oplæg og scenariepræsentation v. 12byer

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Oplæg og scenariepræsentation v. 12byer"— Præsentationens transcript:

1 Oplæg og scenariepræsentation v. 12byer

2 Interessentmøde, efterår 2016
12. oktober 2016, Greve Rådhus Invitation til 31 grundejerforeninger og vejlaug langs stranden 19 deltagere fra 13 grundejerforeninger og strandlaug

3 Interessentmødets konklusioner
Udfordringer Stranden er ikke velplejet og lugtfri, og badevandet er grumset Borgerne er ikke glade for de nuværende strandrensningsmetoder Manglende kommunikation om strandrensning Greve Kommune har en strand, der er ekstra udsat pga. af beliggenhed. Vision ”Greve Kommune skal have en ren, velplejet og lugtfri strand og skal bære præg af at være en naturstrand. Strandrensningen skal være effektiv, og der skal være en god kommunikation og dialog om strandrensning og tiltag i fremtiden”.

4 Strandrensningslaugets mission
”Strandrensningslauget skal i samarbejde med Greve Kommune forvalte de midler, der er til rådighed, bedst muligt, med det sigte at få en ren, velplejet og lugtfri strand”

5 Interessetilkendegivelse
Vil du være med i Strandrensningslaug i Greve Kommune? Ja: 10 deltagere Ved ikke: 6 deltagere Nej: 1 deltager

6 3 scenarier om fremtidens strandrensning
Strandrensning er en kommunal opgave, og strandrensningslaugets opgave begrænser sig til maksimalt tre årlige møder Strandrensningen foregår som et samarbejde mellem Greve Kommune og et strandrensningslaug Strandrensningen er strandrensningslaugets ansvar

7 Scenarie 1 ”STRANDRENSNING ER UDELUKKENDE EN KOMMUNAL OPGAVE. STANDRENSNINGS-LAUGETS OPGAVE BEGRÆNSER SIG TIL MAKSIMALT TRE ÅRLIGE MØDER.” Diskuter scenariet to og to (5 min)

8 Scenarie 2 ”STRANDRENSNINGEN FOREGÅR SOM ET SAMARBEJDE MELLEM GREVE KOMMUNE OG ET STRANDRENSNINGSLAUG.” Diskuter scenariet to og to (5 min)

9 ”STRANDRENSNINGEN ER STRANDRENSNINGSLAUGETS ANSVAR.”
Scenarie 3 ”STRANDRENSNINGEN ER STRANDRENSNINGSLAUGETS ANSVAR.” Diskuter scenariet to og to (5 min)

10 Scenarie 4 Beskriv dit eget scenarie, evt. som en kombination af elementer fra de øvrige tre scenarier. Diskuter scenariet to og to (5 min)

11 Udvælgelse af scenarier
Udvælg nu det scenarie, som du synes bedst om. Tilføj gerne pointer, som du synes mangler Ræk en hånd i vejret, når du er klar til at aflevere scenariet


Download ppt "Oplæg og scenariepræsentation v. 12byer"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google